Cure, boli me od sinoć ko da moram ić kakit a ne mogu, al baš cijeli stomak, pokušala sam na wc, al čini mi se da nije to, stalna mi je bol..
Šta to nisu kao trudovi ?? Otiđi kod doktora? Iako ja sam bolovala od zatvora duuugo u trudnoći i tako mi je bilo isto.... Mislila sam da cu rodit ili umrit od bolova, pomogao bi mi vrući čaj i šetnja.
Drage cure, majke, trudnice... od jučer povremeno osjećam neugodne i pomalo bolne pritiske u rodnici. Najviše kad stojim i nešto radim. Probala sam mirovanjem i bilo je bolje. Danas sam sa suprugom bila u dućanu i nakon dužeg stajanja sam opet osjetila pritisak u više navrata.
U 28. tjednu trudnoće sam. I stvarno sam se počela brinuti jer me mali toliko nisko lupa da imam osjećaj da će iskliznuti van. O mjehuru da ne pričam, jedva stignem do toaleta misleći da budem pukla, a kad ono dvije-tri kapi ispišam.
Trebam li se brinuti, da otiđem doktoru?!
Molim Vas za savjet i pomoć.
Sve smo se počele,, trudit,, izgleda...
Nije mi smiješno.. Osjećam se ko da ću se opet razbolit jer su opet svi oko mene u temperaturi i lagano živčanim da ću rađat sa temperaturom 38 a ja ne podnosim temperaturu nikako jos otkad sam bila dijete... Kljukam se vitaminom C i pijem čaj i molim boga da se ne razbolim opet ( treći put u mjesec dana) ....
Cure ja sam jučer malo više šetala po dućanima i danas me strašno boli pri dnu kralježnice i gornji dio lijeve noge dok hodam, okrećem se...ma užas. Čim stanem na noge sve me reže. Pregled mi je tek drugi petak pa se nadam da će sutra biti bolje...stalno neke nove boli i slična veselja Vidim i da je dosta vas imalo svakakve bolove pa se tješim da je to normalno jer sam tek 23 tjedan...inače sam sitne građe pa možda i zbog toga jače boli? Nemam pojma...
Angie Marrie, i ja sam u 29.tjednu i boli me tako slicno kao sto opisujes, jos uvijek radim i stvarno se uplasim kad me pocne boljeti.
Odi obavezno sto prije pregled urina kompletno i urinokulturu, ja sam bila sad u pon i cekam nalaz urinokulture a izgleda da imam upalu mjehura po ovom prvom nalazu sto sam dobila. Poviseni leukociti i pise da ima bakterija itd ugl ukazuje na upalu :(
Isto me strah ali nadam se da sam na vrijeme reagirala da ce biti sve ok.:(
Sortiraj odgovore
Najstariji