Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doris7
    19. Travanj 2015. 20:18

Mene u zadnje vrijeme jako boli oko pupka dok se beba mrda, nije neka neizdrziva bol ali opet nije bas ugodno.. Je li imala mozda koja slicno iskustvo? 

Marlameri
    20. Travanj 2015. 06:48

Doris i mene boli oko pupka, ali koža jer je jako zategnuta. Stalno mažem uljem ali prođe samo kratkotrajno. Ovo mi je treća trudnoća i ni u jednoj nisam dobila ni jednu striju a sad se bojim da bi mogla jer mi je trbuh baš jako velik i napet, a mali će još rasti do kraja.

Doris7
    20. Travanj 2015. 10:27

I ja mazem sa kremama, nadam se da je zbog toga da nije nesto ozbiljnije ma da sam bila na pregledu prije tj dana i sve super. Svejedno hvala 

Baby1
    20. Travanj 2015. 12:19

Da li je kojoj od vas potamnila koža oko pupka?? Meni se stvori onak tamno plavi krug...  Nije mi ništa dr. rekla kad sam bila, a iskreno i zaboravila sam ju pitati, a valjda je žena vidjela kad mi je radila uzv...

Doris7
    20. Travanj 2015. 13:09

Moj nije bas jako taman ali se stvara neki krug i jako mi je glatka koza oko pupka sada.

mare27
    20. Travanj 2015. 13:22

i meni je tamnija i pupak je skroz ravno al curke koje su rodile vele da je to sve normalno!

Baby1
    20. Travanj 2015. 16:44

Ajde dobro, sad mi je lakše!  

mare27
    20. Travanj 2015. 16:52

iskreno ja više neznam što je normalno a što ne,meni je sve nenormalno i moram se prisiliti pozitivno počet razmišljat a ne kad me nešt stisne il zaboli stvarat si muku i paniku,jer ću poludit još 3 mj hehheheh

Lollypop
    20. Travanj 2015. 22:21

Mene danas peckalo oko pupka, i malo bolilo kad bi takla prstom. Ali proslo je, nije dugo trajalo. "Valjda se siri" mi je mantra za sve.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.