ajoj, možda je viroza neka, ne znam šta da ti kažem... Ja često imam te crijevne viroze, ali nisam imala u trudnoći. Meni obično prođe za 1-2 dana. Ako ti ne bude bolje moja preporuka je da svakako odeš...

Lanene sjemenke se mogu ponašati kao hormon estrogen i izazivati kontrakcije. Ali ja mislim da mala količina ne bi smjela smetati. Ja ga par puta tjedno (po žlićicu) stavljam u smoothie za probavu.

Mene u zadnje vrijeme jako boli oko pupka dok se beba mrda, nije neka neizdrziva bol ali opet nije bas ugodno.. Je li imala mozda koja slicno iskustvo?
Doris i mene boli oko pupka, ali koža jer je jako zategnuta. Stalno mažem uljem ali prođe samo kratkotrajno. Ovo mi je treća trudnoća i ni u jednoj nisam dobila ni jednu striju a sad se bojim da bi mogla jer mi je trbuh baš jako velik i napet, a mali će još rasti do kraja.

I ja mazem sa kremama, nadam se da je zbog toga da nije nesto ozbiljnije ma da sam bila na pregledu prije tj dana i sve super. Svejedno hvala
Da li je kojoj od vas potamnila koža oko pupka?? Meni se stvori onak tamno plavi krug... Nije mi ništa dr. rekla kad sam bila, a iskreno i zaboravila sam ju pitati, a valjda je žena vidjela kad mi je radila uzv...
Da li je kojoj od vas potamnila koža oko pupka?? Meni se stvori onak tamno plavi krug…Nije mi ništa dr. rekla kad sam bila, a iskreno i zaboravila sam ju pitati, a valjda je žena vidjela kad mi je radila uzv…
Meni je isto potamnila koža oko pupka, nije mi ništa doktorica rekla do sada. Mislim da nije ništa zabrinjavajuće...

Moj nije bas jako taman ali se stvara neki krug i jako mi je glatka koza oko pupka sada.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji