Mene u zadnje vrijeme jako boli oko pupka dok se beba mrda, nije neka neizdrziva bol ali opet nije bas ugodno.. Je li imala mozda koja slicno iskustvo?
Doris i mene boli oko pupka, ali koža jer je jako zategnuta. Stalno mažem uljem ali prođe samo kratkotrajno. Ovo mi je treća trudnoća i ni u jednoj nisam dobila ni jednu striju a sad se bojim da bi mogla jer mi je trbuh baš jako velik i napet, a mali će još rasti do kraja.
I ja mazem sa kremama, nadam se da je zbog toga da nije nesto ozbiljnije ma da sam bila na pregledu prije tj dana i sve super. Svejedno hvala
Da li je kojoj od vas potamnila koža oko pupka?? Meni se stvori onak tamno plavi krug... Nije mi ništa dr. rekla kad sam bila, a iskreno i zaboravila sam ju pitati, a valjda je žena vidjela kad mi je radila uzv...
Moj nije bas jako taman ali se stvara neki krug i jako mi je glatka koza oko pupka sada.
i meni je tamnija i pupak je skroz ravno al curke koje su rodile vele da je to sve normalno!
iskreno ja više neznam što je normalno a što ne,meni je sve nenormalno i moram se prisiliti pozitivno počet razmišljat a ne kad me nešt stisne il zaboli stvarat si muku i paniku,jer ću poludit još 3 mj hehheheh
Mene danas peckalo oko pupka, i malo bolilo kad bi takla prstom. Ali proslo je, nije dugo trajalo. "Valjda se siri" mi je mantra za sve.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji