Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    16. Veljača 2015. 09:09

Loreen meni je u ovoj trudnoći imunitet super- bar za sada!!! Ne znam da li je to zato što od samog početka pijem vitamine ili su mi se jednostavno tako posložile zvijezde? Jer jedem manje zdravo nego prije trudnoće. A i poslije svakog poroda dobro sam se osjećala i nisam imala nekih zdravstvenih tegoba. Tako da vjerojatno tijelo ima još neke zaštitne mehanizme koji nas čuvaju od bolesti da se možemo brinuti o svojim bebicama. Ali opet sve smo toliko različite pa to vjerojatno nije pravilo. Ja se držim vitamina i voća, a zadnjih mjesec dana navalila sam i na kobasice i slatko i ne mogu reći da mi je jelovnik zdrav, ali eto za sad sam zdrava.

• Nixsa
    16. Veljača 2015. 10:07

bok svima! nova sam na klokanici i imam jedno pitanje.
    trudna sam mjesec dana i imam uzasne bolove u doljnjem dijelu trbuha vise onako kao grcevi i to vec par dana me stalno mući i sad vise neznam jel je to normalno il ne. zanima jel imao ko slicnih problema stvarno sam uplasena..

Lollypop
    16. Veljača 2015. 11:05

Nixsa dobrodosla!

Bolovi u donjem dijelu trbuha su normalni jer ti se maternica siri i plod se smijesta. Naravno, ne smiju biti kontinuirani, neizdrzivi i popraceni krvarenjem! Ako te probode Ili presjece npr kad se dizes iz sjedeceg polozaja ili kad kihnes i sl, to je sasvim uobicajena stvar i sa tim odlicno pomaze magnezij!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sara9
    16. Veljača 2015. 13:38

Ja sam cila bolesna, ovih dana i kašljala i imala fibru, danas sam krenila micat stvari iz komode koja odlazi na čije misto dolazi krevetić, ali sam toliko umorna da mi se čini da će to sve muž, ja ću mu samo naređivat di šta :D

Vmnina
    16. Veljača 2015. 15:20

I mene prehlada muci, nadam se da će odlepršati šta prije.
    Najgore po noći nemožeš disati na nos, a i ovo na usta nije baš zabavno kad grlo pecka.
    I bez tih gluposti nisam se mogla naspavati a sad s njima joooš
    A i stalno čekam da prođe ovaj glupi drugi mjesec, kad su rekli da je vrhunac svih gripa i zaraza. Fuj.

cipelica
    16. Veljača 2015. 15:25

i mene stisli sinusi i pecka grlo....grrrrrr.....i ništa mi inače ne pomogne, nikakvi med, limun, zašećereno mliko, nema šta nisam prirodno stavila u sebe i ništa, jednostavno moram to istrpit, iskašljat se dobro jedno 10 dana, preživit začepljeni nos i slinu do kolina 

Vmnina
    16. Veljača 2015. 15:47

Meni su super ove kapi aqua maris strong, pomognu isti trenutak pa za pola dana treba opet malo prskati. Al spase me da prezivim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.