Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    15. Veljača 2015. 22:54

Lollypop, a onda stvarno nemaš što brinuti ako si i inače osjetljiva. Sad je to onda osjetljivost na n-tu.
    Al ti naši ludi trudnički hormoni 

Nixie
    15. Veljača 2015. 23:00

A znam, sve mi je jasno 

• Loreen
    15. Veljača 2015. 23:01

Slažem se :) Ja inače nisam osjetljiva na to krvarenje pa mi se uzlupalo srce cim sam vidila isjedak ali mi je mama rekla da je to normalno i češće u trećem tromjesečju nakon pregleda...

Da sam imala iskustvo trudnoće ne bi išla na preglede vaginalne tako često kao što je svaka 4 tjedna... Svaki put sam pokupila ,,nešto,,... Gljivica bi me uhvatila ili nenormalni iscjedak ili čudan pritisak dolje itd...  To čeprkanje me baš nervira...

Nixie
    15. Veljača 2015. 23:02

A ti si jadna stvarno osjetljiva na svakog vraga. Meni nikad ništa nije bilo, a sad zadnjih par tjedana, svaki tjedan imam vag. pregled.

Lollypop
    15. Veljača 2015. 23:06

Meni to nije od vag pregleda, samo od PAPE. Manje vise uvijek, samo je sad od vaginalete bilo vise sluzi a samim time i te proklete sukrvice.
    Inace te proklete gljivice me zivciraju. Dodi i odu, pojma nemam sto ih aktivira s obzirom da ne jedem bas slatko. Prosla sam vec turu rojazolom i geobistinom, pa canestenom, pa sad opet rojazol i geonistin...dosadne su ko proljev. Prije trudnoce bi ih dobila samo nakon antibiotika. Vjerovatno neki stres, mozda kruh..bo.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    15. Veljača 2015. 23:33

Ja sam ih imala samo u prvoj polovici trudnoće i više se nisu vraćale, nasreću.

• Loreen
    16. Veljača 2015. 01:34

Do trudnoće sam bila zdrava ko dren :) Sad, pogotovo ovo zadnje tromjesecje, sve na mene :) 

Doduse, kako sam promijenila ginekologa nisam vise krvarila ali zato sam stalno prehladena. Uvik nesto. Takav mi je horoskop  Proć će. Valjda :D

Jača li imunitet majke nakon što rodi? Jer navodno u trudnoći opadne da tijelo ne bi bebu odbacilo kao strano tijelo...

• Loreen
    16. Veljača 2015. 01:34

Do trudnoće sam bila zdrava ko dren :) Sad, pogotovo ovo zadnje tromjesecje, sve na mene :) 

Doduse, kako sam promijenila ginekologa nisam vise krvarila ali zato sam stalno prehladena. Uvik nesto. Takav mi je horoskop  Proć će. Valjda :D

Jača li imunitet majke nakon što rodi? Jer navodno u trudnoći opadne da tijelo ne bi bebu odbacilo kao strano tijelo...

Nixie
    16. Veljača 2015. 08:28

A ja mislim da se vraća onda polako na staro kad ta mala čuda izađu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.