Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    14. Veljača 2015. 15:01

Ja sam malo u bedu...radila sam papu prekjucer navecer oko 20.00h, i sad vidim blago ruzicastu sluz...nije puno crvena, ali sa standardnim boluckanjem svega i svacega najradije bi posla leci od muke da ne razmisljam o tome. Sinoc sam stavljala i vaginaletu protiv gljivica, pa imam vise sluzi i onda jos sukrvica... 17tj sam. Nadam se da je od papa testa, iako mi je cudno da je krenula sad, vise od 24h nakon pregleda? A pregled mi nije bio ni neugodan nesto, znao je biti puno gori.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

SanjaM4
    15. Veljača 2015. 18:09

Drage moje, 
    imate li savjet za svrbež trbuha? Do 30. tjedna nisam imala nikakvih problema, strije su se napravile koliko god da sam ja to mazala, ali sad me donji dio trbuha svrbi. 
    Prije 4 tjedna mi se pojavilo iznad pupka neko crvenilo (male crvene točkice) i prošlo kroz dan-dva. Sad je ista situacija samo ispod pupka i već 4 dana ne prolazi, imam osjećaj da ću iskočit iz vlastite kože koliko zna svrbit. Po noći je najgore.

• Loreen
    15. Veljača 2015. 18:50

Ja sam imala svrab cijelog tijela a svi nalazi super.... Onda bi usisala kuću, prala pod, nove deke i plahte stavljala i otuširala se baby šamponom i namazala baby uljem i nosila odjeću koju nisam prala u omekšivaču i tako mi je prošlo kako je i došlo.. bilo mi je grozno... Živci su me hvatali mogla sam si kožu oderati -.- Probaj mazat nekom biljnom kremom bez parabena i gluposti....

Lollypopo, ja sam kod jednog ginića redovito krvarila nakon pregleda kod drugog koliko god bolan pregled bio nisam... Ne znam o čemu to ovisi ali mozda si od gljivica osjetljivija..

Nixie
    15. Veljača 2015. 19:23

SanjaM, probaj se nazati nevenovom masti. Ima u dm-u baleina jako povoljno. Svakako se opskrbi starim majcama jer je jako masno. Meni to pomaže. Nadam se da će i tebi.

Bubamara8
    15. Veljača 2015. 22:40

Jesi možda promijenila kupku pa ti sad osjetljiva koža na trbuhu izreagirala? Mene zna tu i tamo malo svrbiti po trbuhu, ali ne traje dugu, uglavnom prođe ako se namažem s kremom. Koristim biobazinu za mame.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.