Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    12. Veljača 2015. 13:33

Jel koga bole prepone? Mene najvise dok spavam. Jedva se preokrenem na drugu stranu. Boli, pece kao rane da imam a i ka da su kosti slomljene. Vec me duze vrijeme to boli al sad je jace nego ikad. 32+4 tt sam. I kad duze stojim pritisak veliki dole i bolovi kao menstrualni. Bojim se da je prerano za takve bolove. kako cu za mj dana. bit cu nasukani kit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

cipelica
    12. Veljača 2015. 15:30

ono što me bolilo nije prestajalo i dobila sam antibiotik i s njim je bogu hvala bol prestala

Aleksandra2
    12. Veljača 2015. 16:06

haha da i ja iman taj osjecaj da ce se sve doli razletit.

Aleksandra2
    12. Veljača 2015. 18:58

Izgleda da pojas za trudnice pomaze pri takvim bolovima..  sad se mislin da li mi se davat do 200kn za ova niti 2 mj.

Nixie
    12. Veljača 2015. 19:04

Mene boli nakon dužeg hodanja (ne svaki put) i onda do kraja dana moram hodati ko kauboj i ne prestaje prije sljedećeg jutra 

• Loreen
    12. Veljača 2015. 20:39

Da.. i mene pocne bolit  nakon duzeg hodanja i kao peckanje iznutra ko da me neko bocka iglicama... A za taj pojas sam cula a izdrzat cu valjda jos mjesec dana bez pojasa...

Bubamara8
    12. Veljača 2015. 23:27

Jel pojas za one koji nose dosta nisko ili? Ja trebam roditi kroz 10ak dana a trbuh mi je jako jako visoko još uvijek. 

• Loreen
    12. Veljača 2015. 23:43

da,nisko. ako je pritisak jak i tezina... a sto znaci visoko i nisko ja vise ni to ne znam haha

znam samo da me sve boli i probada :/

Bubamara8
    13. Veljača 2015. 14:58

Valjda kad bebi odluči van da se onda i trbuh spusti pa bude tzv "nisko"...čak mi je neka žena jučer u dućanu rekla "vidi se da je blizu al neće još jer je trbuh dosta visoko". 
    P.S. Obožavam kako nepoznati imaju potrebnu nešto ti skomentirati dok čekamo u redu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.