Jel koga bole prepone? Mene najvise dok spavam. Jedva se preokrenem na drugu stranu. Boli, pece kao rane da imam a i ka da su kosti slomljene. Vec me duze vrijeme to boli al sad je jace nego ikad. 32+4 tt sam. I kad duze stojim pritisak veliki dole i bolovi kao menstrualni. Bojim se da je prerano za takve bolove. kako cu za mj dana. bit cu nasukani kit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
ono što me bolilo nije prestajalo i dobila sam antibiotik i s njim je bogu hvala bol prestala
haha da i ja iman taj osjecaj da ce se sve doli razletit.
Izgleda da pojas za trudnice pomaze pri takvim bolovima.. sad se mislin da li mi se davat do 200kn za ova niti 2 mj.
Mene boli nakon dužeg hodanja (ne svaki put) i onda do kraja dana moram hodati ko kauboj i ne prestaje prije sljedećeg jutra
Da.. i mene pocne bolit nakon duzeg hodanja i kao peckanje iznutra ko da me neko bocka iglicama... A za taj pojas sam cula a izdrzat cu valjda jos mjesec dana bez pojasa...
Jel pojas za one koji nose dosta nisko ili? Ja trebam roditi kroz 10ak dana a trbuh mi je jako jako visoko još uvijek.
da,nisko. ako je pritisak jak i tezina... a sto znaci visoko i nisko ja vise ni to ne znam haha
znam samo da me sve boli i probada :/
Valjda kad bebi odluči van da se onda i trbuh spusti pa bude tzv "nisko"...čak mi je neka žena jučer u dućanu rekla "vidi se da je blizu al neće još jer je trbuh dosta visoko".
P.S. Obožavam kako nepoznati imaju potrebnu nešto ti skomentirati dok čekamo u redu...
Sortiraj odgovore
Najstariji