Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bibi7
    18. Siječanj 2015. 19:17

Cure trudna sam 32+3 danas mi je stomak jaaako tvrd narocito sa desne strane ispod rwbea a beba jw bas bas aktivna ovih dana dali neka ima slucna iskystva sa tvrdim stomakom nemam nikakve bolove

• Loreen
    18. Siječanj 2015. 19:22

Meni je tako kad mi se mali tu namjesti. I zateže me naravno...

Marlameri
    18. Siječanj 2015. 20:15

Bibi meni se trbuh stvrdne kad imam kontrakcije. Ponekad se stvrdne cijeli, a ponekad samo dio i onda mi izgleda malo čudno, jer taj dio koji se stvrdne bude kao izbočen. Imala sam ih i u prošloj trudnoći tako da znam da nije to ništa strašno, ali mene kontrakcije i bole i pomaže mi magnezij i kada legnem i ispružim se. A ja sam tek 21 tjedan i već su mi počele.

Nixie
    18. Siječanj 2015. 21:43

Meni isto bude tvrdo tamo gdje se malac nagura. Sad to već bude cijela jedna polovica trbuha, pretežno desna 

• bibi7
    19. Siječanj 2015. 00:55

Hvala vam i meni je desna strana i bas lici kao da je ru smestenabeba

• Loreen
    19. Siječanj 2015. 01:20

Mene je ginić  pitao je li mi se stvrdne cijeli trbuh ili samo dio trbuha kao kvrga ako je samo dio da je to beba ako je cijeli da su kontrakcije. Po njegovom ja jos nisam imala kontrakcije... Osim nakon odnosa ali to sam prestala prakticirat tako da vise nista osim bebe...

cipelica
    24. Siječanj 2015. 10:05

jučer i danas me boli s desne strane pri nekim pokretima, kao da se nešto istegnulo (a na strogom mirovanju sam) ....tako me bolilo u početku trudnoće par dana, pa je prestalo, a sad opet...nadam se da je riječ o širenju maternice i tetiva raznoraznih

19tt sam

cipelica
    26. Siječanj 2015. 12:05

pijem šumeće magnezij i solgar prenatal, danas mi je već malo lakše iako još zateže....izdržat ću do petka kad mi je redovni pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.