Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    16. Siječanj 2015. 08:25

Ja sam tek na pocetku,9 tjedan je sada.

Neni5
    16. Siječanj 2015. 08:55

Ako bol nije konstantna i ostra, nemoj se zabrinjavati, i mene je bas bolilo oko jajnika, ali bi malo legla i odmorila i bilo bi mi bolje.
    Odmaraj i ne brini, organizam se priprema 
    Naravno ako bol ne prestaje i bude jaka javi se svom gin ili odi na hitnu!

• banita
    16. Siječanj 2015. 12:21

Pozdrav curke, ja sam nova i termin mi je 4.2. zanima me da li ste imale problema sa pupkom? Tocnije, "pika" me u pupku, kaze moj doktor da je to normalno, ali svejedno me je malo frka. Beba se mice i ctg je uredan, jos sam zatvorena...zanimaju me vasa iskustva sa time 

• baby.love
    17. Siječanj 2015. 12:42

Veliki pozdrav...
    Prva mi je trudnoca i imam pitanje pa mozda je netko imao slicno iskustvo...
    Naime, 33+3 tt i vec par dana osjecam bol u desom dijelu rebara...i to tocno sa strane po sredini rebara...bol je kao upala misica i boli pri svakom pomicanju i okretanju te na dodir...
    Dali netko zna ista o ovom?!

• draz2
    17. Siječanj 2015. 14:10

Ja sam ušla u 6.mjesec trudnoće i iako sam naviknula spavati na trbuhu, sad već neko vrijeme spavam na boku. Problem je što me bokovi jako bole već nakon sat vremena u toj pozi. Cijelu noć se budim i okrećem s jedne strane na drugu, a ujutro kad se ustanem bokovi me još dugo bole. Ima li još netko slične probleme? Pretpostavljam da mi se bokovi šire pa me bole kosti, ne znam što bi drugo moglo biti, ali neispavana saaam 
  • baby.love
    17. Siječanj 2015. 19:02

Hvala cure...
    Malo mi je to cudno jer je mala inace jaakkoo aktivna al nisan nikad osjetila udarce tako visoko i sa strane... Bol je prisutna uvijek osim kad se namjestim na tu stranu onda ne osjetim nista...al ako se zakasljem ili slicno onda posteno zaboli...
    Probala sam i masirat tu stranu pa se nadam da nisam bebi nista lose napravila...

• Loreen
    17. Siječanj 2015. 20:06

Ja bebu namjerno uguravam natrag kad mi počne mlatarat po trbuhu i kad se svi pokreti vide. Onda ga malo ,,tuknem,, prstom da prestane jer me zna to jaako bolit i onda on prestane. Odgojne mjere 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.