Mala huckica meni su neki dani takvi jer po noći ne mogu baš spavati i često se budim. Nekad mi se ništa ne da i nemam snage za ništa. Jedva i ručak skuham. Tako da te razumijem. Ovih sam dana puno bolje iako isto ne spavam i sve je isto, ali imam više energije.
Loreen baš mi je žao zbog tebe. I mene je strah da ne dobijem gripu jer sam na poslu stalno okružena sa puno ljudi, ali nadam se da ću je izbjeći. A kod nas vladaju i želučane viroze pa sam stalno na oprezu. Drži se i probaj piti onaj napitak što sam napisala i što više pileće juhe i C vitamina. Da barem brže prođe!
Bebinjo ja imam kontrakcije i počele su sa nekih 17 tjedana. Pijem šumeće tablete magnezija- to sam pila i u zadnjoj trudnoći pa zato znam jer mom sadašnjem doktoru to nije strašno. I meni pomaže. Popijem jednu dnevno, a uz to pijem i donat ali ne samo zbog kontrakcija već i zbog žgaravice.
Aaa iiiii meni je nocas bilo veselo, nikako se namistit, curka gurnula nozice pod rebra, svaki pokret me bolio, budila sam se svako uru vrimena a i moj malac prehladjen pa oko njega... A i danas me bas nekako probada, mislim se da nisu kontrakcije...
Jucer sam bila na pregledu i za prst otvorena, vec 10-tak dana me boli donji dio zdjelice i prepone, kaze gin da je i to normalno😯
Ajmee ta gripa, koliko nas upozoravaju u svim medijima, bas sam prestravljena.
Moja seka je dobila gripu kad je bila trudna i rodila u 28.tjednu. Imali su ozbiljne probleme s bebom poslije. Ma uzas
Cuvajte se cure, puno vitamina C, treba pomoc organizmu da se bori s tim zlocestim virusima.
uuuu... Da, piše da moraš skidat temperaturu čim pređe 38 jer ,,toplina,, potiče trudove... Mislim da sam ok. Beba lupa visoko danas al se onaj prvi dan nije pomaknuo milimetra jadan. Valjda sam se ja toliko tresla pa mu nije bilo potrebe ili nisam osjećala. Sinoć i danas je dobar. Nadam se da nije u šoku...
Dobila sam herpes na usni i u nosu, bol u plućima i svaki put kad kašljem mi se povraća... Manje me boli ali ne znam što da jedem... Već sam dva dana na tekućini i voću...
Kaže ako je gripa da antibiotik ne pomaže. Meni je pomogao nakon 1 dan i da je vjerojatno bakterijska upala pluća.. Mislim da do bebe ne može doć baš tako lako ako se ne varam.? Bebe su valjda bolje zaštićene od nas.
Loreen...Probaj sudocrem za herpes,baš sam neki dan pisala da sam ih dobila 4 nakon poroda i sudocrem ih je posušio.Pojedi tople juhice,pomoći će ti
Evo mene opet.
Skoro svako večer me boli s desne strane nešto, negdje recimo otprilike gdje je jajnik (tam negdje),nekad malo jače zaboli a nekad slabije. Mislim da boli više ako mi je mjehur pun.Čitala sam o tim bolovi i rekao mi gin da je to normalno ali mene to muči i zabrinjava...
Bebinjo koliko si tr?
I moja je rekla da je normalno
A nocas su me kontrakcije ulovile, jedno uru-uru i po...
A kad sam se jutros dizala iz kreveta toliko me zabolilo oko zeluca😢 sta bi to moglo biti, a tu su bebine nogice...
Veselo ce biti do poroda...😧
Sortiraj odgovore
Najstariji