Krv loša... Dobila penicilin Izgleda da je nešto s plućima
Nadam se da će bit sve ok... Jadna bebica mala
Ma bebica će biti OK. Moja prijateljica je prošla i gripu u trudnoći i svakakve lijekove, čak i rengen na početku dok još nije znala da je trudna, a sa malom je sve bilo u redu. Probaj napravit napitak sa limunom, češnjakom i medom. Ja sve to smiksam u blenderu i dodam vodu pa je kao limunada sa dodatkom češnjaka. A ja inače ne podnosim luk, ali u ovom obliku je OK i pomaže provjereno. Kad me nešto hvata popijem jedno litru toga i valjda sve bakterije i virusi pobjegnu. Jest da me poslije ubija žgaravica i podrigujem na bijeli luk, ali bolje i to nego neka boleština. Probaj, škodit ti ne može, a može pomoći.
Hvala na receptu , probat cu. Dosla mi temperatura do 39,8 pa sam popila drugi lekadol danas i antibiotik i zamotala se u hladne obloge. Bole me pluća kad kašljem ko luda... Nikad mi nije bilo ovako. Bude valjda sve ok. Nemam se snage nervirat.
Loreen kako ti je jutros? Mene ulovi kašalj pa se grozno osjećam. Samo da ti što prije prođe!
Mene non stop boli u preponama i donji dio zdjelice, a curka se tako zaigra da me pošteno zaboli, kao da me štipa iznutra
Sad u ovo vrijeme se sve trebamo baciti na prevenciju prehlade i gripe
Ja popijem svaki dan 2dcl mlake vode, sok cijelog limuna i žličicu meda i nastojim čvrsto vjerovati da će me to sačuvati od tekućih klica u zraku u svakom slučaju, ne može škoditi
Ja sam se došla malo požalit. Danas se tako umorno osjećam, ko da sam kopala kanale 5 dana bez prestanka. A u glavi mi skroz mutno. Preksinoć ni dragi ni ja nismo nešto spavali, a jučer imali pregled kod ginekologa (dobila uputnicu, napravio bris, kontrola za 2 tjedna i čula sam malu, njene otkucaje srca, i da već imam neke trudove iako ja niš ne osjećam). Nakon pregleda išli obavljat neke stvari, kupili još par stvari za bebu, došli doma crknuti. On se srušio u krevet još u 9, ja izdurala do ponoći i spavala do skoro 10. Al đabe, umor, umor, umor, u glavi mutno, a zdjelica boliiiii. Blah!
Nadam se da ste mi vi bolje!
Neni, ja sam bolje sto se temperature tiče. Imala sam od jučer ujutro do danas ujutro temperaturu 40. Nisam spavala ništa. Prvo me tata pazio onda dragi. Inače jako loše reagiram na temperaturu pa su se zabrinuli. Buncala sam, tresla se ko prut, tata mi je stavljao obloge na noge od rakije i octa i na glavu i na vrat.. Pila sam Lekadol ali on mi spusti temperaturu na 38,5 na maximalno sat ipo vremena. Da se nastavilo danas tražila bi da me pošalju u bolnicu koliko sam bila loše...
Sad sam popila već treći penicilin pa mi je bolje nemam visoku temperaturu ali me boli svaki komad tijela. Kosti, mišići, ne mogu hodat dalje od kreveta do wc-a... Morali su me izmasirat s rakijom ali nije mi baš pomoglo jer kad god se pomaknem imam užasnu bol. A kako sam kašljala jučer puno me boli zdjelica i donji dio trbuha i kad se mali pomakne imam osjećaj da će mi se trbuh odvojiti... I uopće ne mogu jesti. Samo limun, naranče, jabuke, čajeve i danas juhu od povrća. Povraća mi se na sve ostalo.. Nos zaštopan, glava boli....
Preporučujem da kupite domaći med, limun, naranče, češnjak bilo što i da razračujete prostorije u kojoj boravite i da se ne krećete di ima puno ljudi.... Meni je to rekla medicinska sestra ja sam mislila da je žena luda , očito je bila u pravu... Jučer da me neko pitao želim li umrijet a da nisam trudna dala bi mu dušu momentalno, da nisam trudna nakljukala bi se tabeta a ovako se moraš patit... Sjetila sam se kako su ljudi prije umirali od upale pluća i totalno sam bila u nekom bunilu. Mozak mi prokuhao...
Curke...da li itko pio kakve tablete za grčeve u maternici na početku trudnoće? I šta je najbolje za to?
Kad sam na pregledu rekla da me zna boliti gin mi nije nista rekao ali sam ja skužila da ako se puno krećem onda me boli nešto u trbuhu oko desnog jajnika. Tak da se izbjegavam puno kretati. Čula sam da je magnezij dobar za to pa me zanima da li ga je itko pio z og toga!
Sortiraj odgovore
Najstariji