Koliko ja znam da se pri kraju sve počinje širiti, pa i mene svako malo neš unutra boli , da ne isključim i bolove s leđima, i neka čudna česta bol kao da je lijevi mjehur. Zvala priv. gin. i rekla mi da pijem dosta magnezija. I to duplu dozu . Sada već par dana pijem 500mg i bolova nema...
p.s. u 29 tt
Super da neko ima isto iskustvo. Bas mi je puno lakse kad mi neko nesto kaze i umiri me.
Bas gledam kako mi se cini da je mali bas nisko jer me i danas tako boli pogotovo sto sam puno stajala i piskim stalno a po mrvicu sve , kao da ne mogu izdrzat. I popiskim se malo u gaće iz cista mira ali samo malo, neka mrljica na gacicama.. A idem u ponedjeljak napokon na pregled... Nemamo mi ovdje rodiliste :D Najblize je skoro 3 sata voznje brzim brodom :D
Cure da li je koja imala bolove od mioma? Meni su se oko 14-tog tjedna javili jaki bolovi koji su trajali oko 5 dana. Malo sam se primirila pa je prošlo.Moja doktorica je dosta zabrinuta oko toga, a i placenta mi je dosta nisko pa stalno osječam pritisak na mjehur i u donjem dijelu. Ako neka ima ili je imala slična iskustva molim da mi se javi i malo me smiri!
Mary nisam imala bolove od mioma ali stalno me nešto boli. Dr savjetuje što više ležati i mirovati što i činim ali isto mi je. Ja sam imala nisku placentu i sa 25 tjedana se izdigla nije više tako nisko, imeni je isto bio velik pritisak na mjehur, a sad je malo bolje, ali imam stezanja i danas me boli kao da ću dobiti mengu. Jučer bila na pregledu i sve u redu samo uvijek mi kaže da mirujem. Čekam 4. dijete i isto ne znam više što je normalna bol a što ne, uvijek se bojim.
Lelox čestitam na već četvrtom bebaču Da li ti strogo miruješ ili? Meni je doktorica na zadnjem pregledu isto napisala na nalaze da trebam mirovati, ali mi nije objasnila što to točno znači. Meni je ovo prva beba pa sam još dodatno nesigurna sa svime...
Aj aja jaj!
Kako imam taj cudan osjecaj dolje ( vjerojatno nije gljivica) ali ja sam si gurnula dvije noci zaredom acidosalus vaginaletu cisto da se malo procistim ako nesto nije ok i sad sam isla na wc i imam svijetlo smeđi iscjedak... Ta tableta je te boje ali nikad mi ne izađe takva nego sutradan tek svijetlija. Može bit da je nisam dobro stavila pa se iscijedila prije ali kako sam imala bolove dolje u stomaku jer se mali nekako rita da mi se piški otprilike svakih 15 minuta naravno da sam se nakratko uspaničarila. Jedva čekam taj ponedjeljak da odem kod doktora na pregled. I vjerujem da će reć da je sve ok. Ali nije mi lijep osjećaj tog udaranja bebe dolje.. Imam feeling da će ispast van i onda držim trbuh da ne bi se razletilo sve
Beba se mrda ko i inače, sve je ok... Ali moram ja malo paničarit, zašto ne
Opet ja. Cijelu noć sam spavala ali sam se budila u nekoliko navrata zbog bolova.Kao menstrualni. U mojoj glavi se čini da traju cijelu noć ali moguće da ih nisam imala dok sam spavala. Jutros se budim i boli me dolje iznutra , baš neki neugodan osjećaj i leđa donji dio i trbuh dolje. Mali se vrti ko lud ne znam može li bit od toga... Još samo danas moram pričekat za poć u doktora a meni nikad nije bilo ovako. Čak me i želudac bolio i trčala sam na wc nekoliko puta i mučninu imam i nekakvu glavobolju. I mislim se da nemam možda neke blage kontrakcije... Otkud ja znam kako to izgleda. Nije to jaka bol više kao pritisak i stvrdne mi se trbuh ali od bebe jer se on okreće stalno pa mi je pola trbuha natečeno od njega a pola spljošteno...
Malo me frkica hvata... Joooj, ko će dočekat sutra...
Baš sam nervozna danaszbog toga.. Točno sojećaj ko pred mengu.. Čak me i listovi bole i malo su natečeni... U podsvjesti mi je da ću prokrvarit svaki čas jer ovakvu bol vežem s mengom samo....
Loreen ja sam pred kraj trudnoće dva puta išla u bolnicu jer sam mislila da su trudovi. Isto kao i ti bolovi kao menstrualni i u leđima i kontrakcije maternice. Ali onda bi se nakon nekog vremena smirilo. Možda ti je i od stresa jer meni je isto to bila reakcija na stres, ali i na pretjerano kretanje. Probaj mirovati i uzmi šumeće tablete magnezija da ti smire kontrakcije jer ipak ti je još rano za bebu. Koliko mi se čini da ti je termin u ožujku? A i ja sam paničarila i u prošloj trudnoći, iako mi je bila druga ali sam svejedno odmah išla u bolnicu. A znam da je tebi bolnica daleko pa ti nije jednostavno samo tako otići. Ali ako bolovi ne prestanu bilo bi najbolje da odeš jer čudno je da te bole i jajnici i leđa i maternica ti se steže. Tako su mene boljeli trudovi. Ali ako i jesu trudovi oni se mogu smiriti samo se ti moraš smiriti. Danas samo odmaraj i ne sekiraj se oko ničega zbog svoje bebice.
Sortiraj odgovore
Najstariji