Uh, hvala vam!
Evo, ja sam bolje, bila sam cijeli dan na jednom mjestu, sjedila, papala i družila se i smijala i prošla mi je bol i neugoda dolje ali mi je ipak pipi natečena jako, sva je skoro van izletila
Ali držim se , više nemam te bolove. Sutra idem kod ginića nadam se čim prije i jedva čekam da se malo smirim jer ovom doktoru vjerujem prilično. A beba mi se baš jako miče i može bit da me i to bolilo. I čak mi je prestalo šepanje od bolova u kuku. Tri tjedna sam šepala, čini mi se.
Eto, što reći.. Nadam se da će sutra sve biti ok jer slažem se 31 tjedan je premalo za bebu. Još je neka nevera zapuhala i mislim se kako bi sad došla do bolnice tek za par sati.
Bit će sve ok. Vratio mi se optimizam :) Nadam se da neće pobjeć tako skoro :D
Mislim zbilja da mi je bol bila više od stresa i od puno saginjanja... Stalno nešto čistim i nosim jer mislim da mogu. Ali očito bi morala malo laganije sve...
E i danas sam se obrijala nakon mjesec dana haha. Skoro sam se izrezala cijela dok nisam shvatila kako funkcionira brijanje ispred ogledala :D Sve naopako. Sutra još moram noge nisam imala više snage danas. Ko bi rekao da je brijanje tolika avantura u trudnoći... Još malo i neću ni vezice moć vezivat bez da se sklupčam po podu.
Hahahaha, ja se neki dan brijala "naslijepo" i onda kao išla prekontrolirati ogledalom.
Bilo je popravljanja, al mislim da je bilo uspješnije tako nego da sam sve ogledalom. Sam bi se izmasakrirala
Loreen baš mi je drago da su ti prestali bolovi. Jer ja sam u zadnjoj trudnoći završila i u bolnici isto u 30 tjednu jer sam prokrvarila i bila sam tjedan dana na promatranju. Tad sam već bila i otvorena. A imali smo majstore kod kuće i puno sam se kretala i radila i to je bio rezultat. Ali ja sam isto neposlušna i mislim da sve mogu sama. Ovaj put se malo više čuvam. Ipak je trudnoća drugo stanje! Nisam ti htjela prije o tome pisat da te dodatno ne uznemirim. Ali ti ni nisi krvarila tak da ni nije bilo razloga za paniku. Mi lavice smo prilično tvrdoglave i sve najbolje znamo, međutim baš to i nije uvijek tako. I još uz to smo jake i samostalne i ne trebamo ničiju pomoć pa nam se to često obije o glavu. Meni je ponekad žao što nisam jedna od onih žena koje su nesposobne pa da muž obavlja većinu posla kod kuće. Ali to je jednostavno jače od mene i ne mogu glumit da nešto ne znam. Javi se poslije pregleda da čujemo šta doktor kaže.
A meni je nakon tri tjedna prestalo šepanje ali bez obzira što sam šepala ja sam izbjegavala šetnje jer ne bi mogla dugo šetat ali sam uredno čistila, micala elemente, usisavala, saginjala se, jer tad ne šepam , jel... I sad evo opet bolovi cijelu noć i jutro. Kad god se probudim boli. Popodne imam zakazan pregled, NAPOKON! I jedva čekam ići.
Inače, novi simptom otkad me boli tako trbuh i leđa je stolica. Inače mi je zatvor normalno stanje a sad svaki dan idem na wc nekad i dva puta a znam da zna bit to čišćenje pred porod pa me i tu frka noćas uhvatila. Jednostavno me stalno boli stomak... Ne krvarim ali je i moguće da se beba okreće stalno i da me to boli...
Nekako bi mi bilo tesko da moram lezat a da muž dođe s posla krepan i jos mora cistit i kuhat a ja ležim cijeli dan... Svjesna sam da nekad nemaju žene izbora ali ionako mi teško pada što ne radim jer ne mogu zaradit svoju lovu a kamoli još da mi se dogodi da ovisim od drugima skroz
Javim vam se večeras. Baš ne mogu dočekat.
Ja si sve mislim kako su žene to prije radile? Ono, trbuh do zuba, one u polju, kopaju krumpire, nose vreće simte tamte. A ja se sjetim kad sam pred mjesec i pol prala pod 2 sata, a inače mi treba 15min.
Zadnjih dana su me počele bolit kosti zdjelice, kad god treba raširit noge il ić po stepenicama boli. Znam da je to normalno jer se širim i sve to, al opet ide na živce. I od silnog sjedenja me boli desna polovica trtice. Da, samo desna strana. Osjećam se ko da imam 90 godina a ne 29.
I da, već spomenuta probava. Zatvor mi nije stran, znalo je bit i po tjedan dana da ne idem na wc, a sad znam i po dva, tri puta na dan. U jednu ruku mi to čak i paše, jer se lakše kasnije osjećam.
A brijanje, hehe. Od kad imam trbušinu, a ima je, brijem se na slijepo. I moram priznat da mi bolje ispadne nego prije Čak se ni jednom nisam porezala do sad, a prije se znalo desit. To me sad sjetilo, sutra imam pregled, zadnji nadam se, pa moram sredit ''poslove''.
Loreen, bu sve ok. Čekamo te da nam javiš
pomagajte,
užasna bol u donjem dijelu leđa. Nikkako ne spavam, ne mogu se namjestiti, bol je toliko jaka da boli skoro do suza, užas živi. Što da radim više....
magnezija pijem duplu dozu od 2* 250 mg. Kažem, bol se smiri na par sati al noč je paklena. Ajde stiže mi novi madrac za 2 dana pa me to nekak drži na živ.....,
Ma zvat ću ja ginka sad u 13h kad počinje radit za savjet.
Stvar je da je moj ginko totalni smr...ad. Ljuta sam na njega jer je soc. nije privatan i nedaq mu se ni pričat ni razgovarat niti dati savjet niišta. Ma neču dalje ni pisati jer onda samo poživčanim.
Sortiraj odgovore
Najstariji