BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina12
    08. Lipanj 2020. 13:44

Super za pregled tajchika a baš je čudno da ne mjeri bebe. 

tajchika005
    08. Lipanj 2020. 14:20

Samo neznam kak da si sad iskombiniram preglede.
    U 21tt bi mi moj gin radio detaljni uzv. 
    Anatomy scan je najbolje raditi u 20tt. Kada da si onda odem privatno napravim?

Nina12
    08. Lipanj 2020. 14:34

Pa sad ne znam, Jel anatomy scan se radi do 24. sedmice? Odes sad za dvije sedmice i taman opet taj u 21. 

tajchika005
    08. Lipanj 2020. 15:19

Nina12

Pa sad ne znam, Jel anatomy scan se radi do 24. sedmice? Odes sad za dvije sedmice i taman opet taj u 21.

Radi se od 18 do 22 ako se ne varam. 
    Tako sam i ja mislila. Za neka 2 tjedna privatno, a onda opet kod mojeg. 

Lady007
    08. Lipanj 2020. 15:39

Cure drage da se i mi javimo, taman smo s pregleda, zatvorena skroz tako da ipak ove kontrakcije ne otvaraju, samo su neugodne. Dječaci imaju jedan 2600 jedan 2400, reka je da se ne bi posramili ni da su sami,😊☺️ što se kilaže tiče. Drugo sve u redu, protoci, plodna voda sve super, za tjedan dana pregled a drugi tjedan bolnica i porod nadamo se🤗🤗. Čestitam svima na super pregledima, samo hrabro, ako vam se ne sviđa doktor i pristup bolje privatno, blizanci su specifični i ako vi nešto imate predosjećaj promijenite doktora. Mame znaju najbolje 🤗🤗

tajchika005
    08. Lipanj 2020. 17:22

Lady007 isto cestitke za pregled!! Izdrzite cim duze 3u1!!! Decki su ti vec stvarno lijepe tezine 🤗🤗

Buduća mama 3 sina
    08. Lipanj 2020. 23:50

Baš je lepo pročitati da su svi pregledi prošli super❤️😍
    Ja sam danas bila na pregledu i moji babani su 2570 gr i drugi je malo manji 2050 gr, iskreno se nadam da će i ovaj mališa dostići zadovoljavajuću kilažu. Meni uvek meri sve...
    Sledeća kontrola mi je za 3 nedelje...

• Valnea87
    09. Lipanj 2020. 05:54

Pozdrav cure ❤️ evo da se i ja pridružim.. Trudna sam u 26.tjednu i nakon IVF postupka čekamo curicu i dečkica 💙💕.. Malo sam zabrinuta jer osjetim pokrete samo s lijeve strane sad se i vidi trbuh kako se miče ali samo s ove strane. Bila sam na pregledu prije dva tjedna i rekli su da je sve ok. I kod mene isto pregledi su svaka 4 tjedna.. Trbuh je već velik i polako osjećam sve više bolova u kicmi u noge su teške navečer. Šaljem puno pusa 😘

tajchika005
    09. Lipanj 2020. 08:07

Amel-daca-anel cestitam na pregledu!!! Koji si ti tjedan? 
    Valnea87 dobro nam dosla!!! Bas je super sto nas ima sve vise 😀 ja ti ne mogu odgovoriti na to pitanje jer sam jos u ranoj trudnoci, ali sigurno ce iskusnije cure reci svoje misljenje! Sretno!! 😀

Charlies
    09. Lipanj 2020. 08:44

Lady007 bravo za momke i za mamu🥰🥰🥰 jos malo pa slavimo! 😄
    Valnea87 dobrodošla ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.