Ja samo velim daj Boze da mi hemici budu najveca briga u ovoj teudnoci!! 🤪🤪 ako bi bilo tako, odmah ih prihvacam iducih mjeseci 😀😀
Nisam spavala cijelu noc kako je bolilo i stezalo, cak si stavljala i hladne obloge, pa jos i pun Mjesec.. nisam oka sklopila!!!
Jos samo 24sata do pregleda 🤗🤗
Javi se obavezno 🥰🥰
Tajchika005 srećno sutra na pregledu😍
I ja isto idem sutra i ne mogu dočekati❤️😍
A evo od jutros imam problem...otekli mi prsti na rukama i vidim otekli zglobovi na nogama ali samo sa unutrašnje strane, baš sam se iznervirala...jer sam taj isti problem imala i u prvoj trudnoći... Nadam se da će se povući😔
Tajchika005 srećno sutra na pregledu😍
I ja isto idem sutra i ne mogu dočekati❤️😍
A evo od jutros imam problem…otekli mi prsti na rukama i vidim otekli zglobovi na nogama ali samo sa unutrašnje strane, baš sam se iznervirala…jer sam taj isti problem imala i u prvoj trudnoći… Nadam se da će se povući😔
Obavezno kontroliraj pritisak ako bi bio visok da možeš reagirati na vrijeme...
MalaMumka pritisak dobar, stalno 110/70, 100/60
baš sam se iznenadila jer pazim šta i kada jedem,ali sutra ću reći dr na kontroli pa videti šta kaže...
Svakako hvala☺️
Pregled prosao u redu! Srceka kucaju i sve je kako treba!
Neznam zasto, ali nije ih mjerio ni nista. Samo pogledao srceka, plodnu vodu zbog prijasnjeg curenja i komentirao da po njegovom napreduju.
Na iducem pregledu ce sve pregledati detaljnije.
Malo me to razljutilo, mislila sam da se svaki put mjeri velicina, cisto da se prati rast i napredak.
Neznam zasto, ali nije ih mjerio ni nista. Samo pogledao srceka, plodnu vodu zbog prijasnjeg curenja i komentirao da po njegovom napreduju.
Malo me to razljutilo, mislila sam da se svaki put mjeri velicina, cisto da se prati rast i napredak.
Uf, mogu mislit... ali dobro, najvaznije da srceka kucaju i da je sve ok. Tako sam sretna kad procitam da je neki pregled dobro prosao ❤❤
bravo za srčeka, samo neka kucaju!
malo je sad i meni čudno da nije bilo mjerenja... kad je idući pregled? za 3 tj ili?
13.7.zbog godisnjeg. Mislim da je to nekih 5tjedana!!!!!!
Ma sutra cu ja zvato dr.Skvorca gdje smo bili u postupku da se narucim na pregled za neka 2tjedna.
Sigurno necu tako dugo cekati da vidim dal mi rastu i napreduju, posebice kad su u pitanju blizanci!! Ipak je to malo drugacija trudnoca i njihov rast nije isti kao kod jednoplodne trudnoce.
Ovaj pregled mi je vise izgledao kao “reda radi” ☹️
Sad mi i muz salje poruke da nije zadovoljan pregledom, da je ocekivao malo vise. Pa smo se slozili da idemo uskoro na bolji pregled.
Bravo, bas mi je drago da je dobro proslo❤️❤️ I naravno, otiđite kod drugog doktora ako ste u dilemi, sve sta mozete da se osjećate sigurnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji