BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dorapamidora
    07. Lipanj 2020. 14:54

tajchika005

Ja samo velim daj Boze da mi hemici budu najveca briga u ovoj teudnoci!! 🤪🤪 ako bi bilo tako, odmah ih prihvacam iducih mjeseci 😀😀
    Nisam spavala cijelu noc kako je bolilo i stezalo, cak si stavljala i hladne obloge, pa jos i pun Mjesec.. nisam oka sklopila!!!
    Jos samo 24sata do pregleda 🤗🤗

Javi se obavezno 🥰🥰

Buduća mama 3 sina
    07. Lipanj 2020. 17:24

Tajchika005 srećno sutra na pregledu😍

I ja isto idem sutra i ne mogu dočekati❤️😍

A evo od jutros imam problem...otekli mi prsti na rukama i vidim otekli zglobovi na nogama ali samo sa unutrašnje strane, baš sam se iznervirala...jer sam taj isti problem imala i u prvoj trudnoći... Nadam se da će se povući😔

• MalaMumka
    07. Lipanj 2020. 19:06

amel-daca-anel

Tajchika005 srećno sutra na pregledu😍

I ja isto idem sutra i ne mogu dočekati❤️😍

A evo od jutros imam problem…otekli mi prsti na rukama i vidim otekli zglobovi na nogama ali samo sa unutrašnje strane, baš sam se iznervirala…jer sam taj isti problem imala i u prvoj trudnoći… Nadam se da će se povući😔

Obavezno kontroliraj pritisak ako bi bio visok da možeš reagirati na vrijeme...

Buduća mama 3 sina
    07. Lipanj 2020. 22:50

MalaMumka pritisak dobar, stalno 110/70, 100/60
    baš sam se iznenadila jer pazim šta i kada jedem,ali sutra ću reći dr na kontroli pa videti šta kaže...
    Svakako hvala☺️

tajchika005
    08. Lipanj 2020. 06:15

Pregled je u 10h i naravno da vam se poslije javim!! ❤️❤️

tajchika005
    08. Lipanj 2020. 11:51

Pregled prosao u redu! Srceka kucaju i sve je kako treba! 
    Neznam zasto, ali nije ih mjerio ni nista. Samo pogledao srceka, plodnu vodu zbog prijasnjeg curenja i komentirao da po njegovom napreduju. 
    Na iducem pregledu ce sve pregledati detaljnije. 
    Malo me to razljutilo, mislila sam da se svaki put mjeri velicina, cisto da se prati rast i napredak. 

dorapamidora
    08. Lipanj 2020. 11:58

tajchika005

Neznam zasto, ali nije ih mjerio ni nista. Samo pogledao srceka, plodnu vodu zbog prijasnjeg curenja i komentirao da po njegovom napreduju.
    Malo me to razljutilo, mislila sam da se svaki put mjeri velicina, cisto da se prati rast i napredak.

Uf, mogu mislit... ali dobro, najvaznije da srceka kucaju i da je sve ok. Tako sam sretna kad procitam da je neki pregled dobro prosao ❤❤

mimi16
    08. Lipanj 2020. 12:09

tajchika005

bravo za srčeka, samo neka kucaju! 
    malo je sad i meni čudno da nije bilo mjerenja... kad je idući pregled? za 3 tj ili?

tajchika005
    08. Lipanj 2020. 12:24

13.7.zbog godisnjeg. Mislim da je to nekih 5tjedana!!!!!!
    Ma sutra cu ja zvato dr.Skvorca gdje smo bili u postupku da se narucim na pregled za neka 2tjedna. 
    Sigurno necu tako dugo cekati da vidim dal mi rastu i napreduju, posebice kad su u pitanju blizanci!! Ipak je to malo drugacija trudnoca i njihov rast nije isti kao kod jednoplodne trudnoce. 
    Ovaj pregled mi je vise izgledao kao “reda radi” ☹️
    Sad mi i muz salje poruke da nije zadovoljan pregledom, da je ocekivao malo vise. Pa smo se slozili da idemo uskoro na bolji pregled. 

Charlies
    08. Lipanj 2020. 13:33

Bravo, bas mi je drago da je dobro proslo❤️❤️ I naravno, otiđite kod drugog doktora ako ste u dilemi, sve sta mozete da se osjećate sigurnije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.