BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady007
    16. Lipanj 2020. 12:39

Pozdrav, ja sam bila jučer na pregledu, zatvorena skroz, jedan dječak je 3000 drugi 2700 🤗 u ponedjeljak ulazak u bolnicu i porod vjerojatno do sredine slijedećeg tjedna 🥳🥳🥳

Nina12
    16. Lipanj 2020. 12:43

Lady007

Pozdrav, ja sam bila jučer na pregledu, zatvorena skroz, jedan dječak je 3000 drugi 2700 🤗 u ponedjeljak ulazak u bolnicu i porod vjerojatno do sredine slijedećeg tjedna 🥳🥳🥳 

Superrr 😍 to je to, uspjela si. Bebice su isto odlične kilaze. Kako si ti, Jel ti već postalo preteško? 

Girl1234
    16. Lipanj 2020. 12:52

Drage cure, lijep pozdrav. :) Zna li netko o cemu bi se moglo ovdje raditi? Na uzvu se dosad vidjela samo GV, bez ZV i ploda. Nakon tri dana sam opet osla na uzv, i dalje se vidi samo GV, ali s necim cudnim: na rubu GV se stvori kao tockica koja se rasteze do drugog dijela GV u obliku neke linije i na taj način stvara “pregradu”. Gin kaze da ne izgleda ni kao ZV ni kao plod… Imate li kakvo iskustvo i/ili ideju?
    Unaprijed hvala :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Nina12
    16. Lipanj 2020. 13:13

Girl1234

Drage cure, lijep pozdrav. :) Zna li netko o cemu bi se moglo ovdje raditi? Na uzvu se dosad vidjela samo GV, bez ZV i ploda. Nakon tri dana sam opet osla na uzv, i dalje se vidi samo GV, ali s necim cudnim: na rubu GV se stvori kao tockica koja se rasteze do drugog dijela GV u obliku neke linije i na taj način stvara “pregradu”. Gin kaze da ne izgleda ni kao ZV ni kao plod… Imate li kakvo iskustvo i/ili ideju?
    Unaprijed hvala :)

Ne znam sta bi to moglo biti, al držim fige da je sve ok! Koja si sedmica, možda je još rano? 

Lady007
    16. Lipanj 2020. 16:03

Nina12

Lady007

Superrr 😍 to je to, uspjela si. Bebice su isto odlične kilaze. Kako si ti, Jel ti već postalo preteško?

Mogu reć da baš je teško, trbuh mi ogroman i još sam natekla cila od vrućine. Ako ćete mene slušati sve spremite na vrijeme sa blizancima ništa nije prerano, pogotovo za kupnju robice i drugih stvari. Jer pred kraj stvarno bude teško fizički i ja sam morala mirovat zbog lažnih trudova. 

• Valnea87
    16. Lipanj 2020. 16:38

Lady007

Nina12

Lady007

Mogu reć da baš je teško, trbuh mi ogroman i još sam natekla cila od vrućine. Ako ćete mene slušati sve spremite na vrijeme sa blizancima ništa nije prerano, pogotovo za kupnju robice i drugih stvari. Jer pred kraj stvarno bude teško fizički i ja sam morala mirovat zbog lažnih trudova.

Joj ja jedva čekam pregled 23.6. je.. Imam taj strah i osjećaj da osjetim samo jednu bebu jer se samo s lijeve strane nešto desava da ne mogu dočekati taj utorak.. Jojj koji ste vi tjedan bebice su stvarno lijepe velike? Su vam rekli dal postoji mogućnost za prirodan porod ili? Znate spol? Pozdrav 💕💕💕

• Valnea87
    16. Lipanj 2020. 16:41

amel-daca-anel

Prvi put sam prirodno,ali je bilo dosta komplikacija, nisam se otvarala ni uz indukciju pa su me porodili na silu bez bolova, bila otvorena svega 4 prsta i bilo je dosta problema sa detetom do godinu dana, tada je sve prošlo,hvala Bogu…
    Kada sam saznala da su blizanci odmah sam pitala za carski i dr mi je rekla da imam pravo, ali u spinalu hoću,tako da vidim bebe kada se rode.
    Položaj beba mi je da je jedna okrenuta glavicom dole a druga guzom.

Jel ima novosti kod vas možda? Stigle bebice? 🙏🙏

tajchika005
    16. Lipanj 2020. 17:38

Valnea87

Lady007

Nina12

Lady007

Joj ja jedva čekam pregled 23.6. je.. Imam taj strah i osjećaj da osjetim samo jednu bebu jer se samo s lijeve strane nešto desava da ne mogu dočekati taj utorak.. Jojj koji ste vi tjedan bebice su stvarno lijepe velike? Su vam rekli dal postoji mogućnost za prirodan porod ili? Znate spol? Pozdrav 💕💕💕

Valnea i ja mislim da osjetim samo jednu. 
    Koji si tjedan?

Nina12
    16. Lipanj 2020. 17:53

Lady007

Nina12

Lady007

Sta mislis kada bi nabolje bilo krenuti kupovati a da nije prerano a ni kasno zbog težine kretanja? Ja sam nekako planirala kad predjem 25.tj da krenem kupovati al se bojim nekih komplikacija pa da moram mirovati sta bi onda 🙄

Nina12
    16. Lipanj 2020. 17:55

Tajchika i kod mene se pokreti osjete samo na desnoj strani ali kako sam razumila doktoricu da su tu oboje jedno je dole niže a drugo visocije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.