Trenutno mi bol olaksavaju oblozi od leda, bar onda ne boki.
Mislim da ce tsj upalni procas trajati dobrih 5 dana prije nego mi se pocne smanjivati ☹️☹️
Ja ne znam zasto sam dozivila spontani u 17.tjednu. U 13.tjednu sam primijetila smedji iscjedak uz bol u trbuhu i otisla na hitnu. Odma su me ostavili i u bolnici sam bila sljedecih mjesec dana. Stavili su me na duphaston, radili mi sve testove i sve je bilo ok (brisevi i te fore). Smedji iscjedak je trajao tri tjedna i nije prestajao. Pocetkom zadnjeg tjedna u bolnici, pozalila sam se sestri da nisam bila na wc-u deset dana i da mi je vec lose zbog toga. Rekla je da mi ne moze dati nikakav lijek laksativnog ucinka jer svi takvi lijekovi i tablete izazivaju grceve i ne daju se trudnicama. Ipak, dala mi je nekakav sirup ujutro koji bi mi eventualno mogao pomoci.
Tu vecer me presjeklo u trbuhu oko 3 ujutro. Ustala sam se, uzela wc papir iz ormarica i laganim korakom krenula prema wc sretna sto je sirup ocito poceo djelovati i sto cu konacno otici na wc. Kad sam sjela na wc, to je zapravo bio izljev krvi (oko dva deca krvi). Taj trenutak nikad u zivotu necu zaboraviti pod onim fluorescentnim svjetlima.
Nasla sam sestru po zvuku hrkanja koja mi je (ljuta jer sam ju probudila) rekla - "Vratite se u krevet, to je najvjerojatnije spontani u tijeku, ujutro cemo NAPOMENUT doktoru kad dodje u vizitu!".
Sljedecih tjedan dana sam krvarila konstantno, pojacali su mi dozu duphastona, ali je bebino srce kucalo, ona je bila ok i nisam se otvarala. Zadnja tri dana sam imala takve bolove da sam svaķu vecer dobivala injekciju u dupe da mogu zaspat. Zadnju vecer mi ni to nije pomoglo. Tolike bolove sam imala da sam lupala po ormaricu i zvala mamu i Boga. I onda je eksplodiralo u meni nesto (vodenjak) i u tom trenu je sva bol nestala. Vidjela sam samo uzasnute poglede svojih cimerica. Tad je dosla sestra, otkrila me i rekla -"Pripremi se za kiretazu!"
Kiretazu nakon ovog nisam ni osjetila.
To je bilo prije 6 godina, do sad se nisam usudila ostat trudna 😑
Dugina beba /rainbow baby ❤ je beba rođena nakon spontanog pobačaja, mrtvorođenog djeteta ili smrti novorođenčeta. Zove se dugina beba jer se kao duga pojavi nakon oluje, nešto prekrasno nakon nečeg zastrašujućeg i tamnog ❤
Za sve mame koje očekuju svoju duginu bebu ❤
Za sve mame koje su dobile svoju duginu bebu ❤
Za sve mame koje se nadaju duginoj bebi ❤
Niste same ❤
Netko pazi i pazit će na vas ❤
Ovo mi je bas lijepo pa, u slucaju da ne znate, sad znate da neke od nas ovdje upravo cekaju svoje duge, i to dvije 🌈🌈
jao strašne priče i za čitati kamoli proživjeti! suosjećam
šaljem svima puno puno pozitivne energije da će ovaj puta sve biti kako treba! <3
Cure, ja još od prve trudnoće imam problema sa hemoroidima i koristim prirodni lek...prođe za 2-3 dana.
Svinjska mast se opere u 9 voda (stavite mast u dublji sud i sipate vode te mutite mikserom par minuta, istresete vodu, dolijete novu i tako 9 puta), zatim stavite u vrećicu i tanko raširite, zamrznuti...stavljati kao čepiće više puta na dan, i naravno hemoroide vraćati unutra.
Meni jedino to pomaže.
Srećno svim trudnicama, zajedno smo jače❤️😍
Ja samo velim daj Boze da mi hemici budu najveca briga u ovoj teudnoci!! 🤪🤪 ako bi bilo tako, odmah ih prihvacam iducih mjeseci 😀😀
Nisam spavala cijelu noc kako je bolilo i stezalo, cak si stavljala i hladne obloge, pa jos i pun Mjesec.. nisam oka sklopila!!!
Jos samo 24sata do pregleda 🤗🤗
Ja samo velim daj Boze da mi hemici budu najveca briga u ovoj teudnoci!! 🤪🤪 ako bi bilo tako, odmah ih prihvacam iducih mjeseci 😀😀
Nisam spavala cijelu noc kako je bolilo i stezalo, cak si stavljala i hladne obloge, pa jos i pun Mjesec.. nisam oka sklopila!!!
Jos samo 24sata do pregleda 🤗🤗
sretno na pregledu i javi rezultate
Sortiraj odgovore
Najstariji