Baš je lepo pročitati da su svi pregledi prošli super❤️😍
Ja sam danas bila na pregledu i moji babani su 2570 gr i drugi je malo manji 2050 gr, iskreno se nadam da će i ovaj mališa dostići zadovoljavajuću kilažu. Meni uvek meri sve…
Sledeća kontrola mi je za 3 nedelje…
Glavno da je sve u redu s bebacima ❤️ koliko još imate? U kojem si tj?
Cure drage da se i mi javimo, taman smo s pregleda, zatvorena skroz tako da ipak ove kontrakcije ne otvaraju, samo su neugodne. Dječaci imaju jedan 2600 jedan 2400, reka je da se ne bi posramili ni da su sami,😊☺️ što se kilaže tiče. Drugo sve u redu, protoci, plodna voda sve super, za tjedan dana pregled a drugi tjedan bolnica i porod nadamo se🤗🤗. Čestitam svima na super pregledima, samo hrabro, ako vam se ne sviđa doktor i pristup bolje privatno, blizanci su specifični i ako vi nešto imate predosjećaj promijenite doktora. Mame znaju najbolje 🤗🤗
Btw mozes li mi rec sta si sve spremila u torbu za bolnicu i kakav je protokol, zapravo sve me zanima ako imas bilo kakvu informaciju za podijeliti jer mi je prvi porod.😁 Ti si u St bolnici ako sam dobro zapamtila?
Samo neznam kak da si sad iskombiniram preglede.
U 21tt bi mi moj gin radio detaljni uzv.
Anatomy scan je najbolje raditi u 20tt. Kada da si onda odem privatno napravim?
nazovi ti samo privatno, znati će ti oni onda točno reći u kojem tjednu da dođeš.
Jucer mi je gin objasnio da sam ai krivo izracunala termin poroda. Posto je bio transfer kasnije u ciklusu blastocista, da se ne mogu voditi aplikacijama i googlom vec da se onda to malo drugacije racuna.
Po njegovom ttebam roditi 5dana kasnije, sto znaci da sam i 5 dana manje trudna nego po mojim aplikacijama.
Nije nikakav problem, ali da znamo pratiti mjere beba po tjednkma.
Jel seto gleda drugacije ako je u pitanju postupak?
Valnea dobro došla, cure čestitke na urednim pregledima.
Tajchika ja ne znam kako je to kada je trudnoća ostvarena u postupku al eto gin ti je rekao kako da računaš.
Mada je kod mene još rano ali i ja svoje bebice osjetim samo na desnoj strani.
Nina nije ti rano!! Ja svoje osjetim vec dobrih 10 dana. I jucer sam pitala gina gdje se bebe nalaze u busi da si potvrdim dal me taj osjecaj ne vara. I rekao je jedna je ispod pupka a druga malo lijevo! Tako ih i osjetim. Najcesce onu ispod pupka, ovu lijevo rjede.
A kad tek pocnu ritati!!! Jedva cekam 🤗🤗
Koje trudnicke vitamine koristite? Sutra moram kupiti kovo pakiranje pa me zanima.
Ja sam isto ivf i racunam od zadnje menstruacije, meni je transfer bio rano u ciklusu.
Pijem Novalac, magnezij i željezo. I probiotike Bio Kult
Valnea87 dobrodošla ☺️
Ja sam sada 33+ 3, dr je rekla da neće biti porod pre 14.06. jer idem na carski, osim ako ne dobijem ranije bolove.
Nisam ni ja odmah osetila obe bebice, odnosno, ja sam mislila da osetim samo jednu, ali mi je dr na pregledu objasnila kako su nameštene i da ja ipak osetim obe. I sada je ova bebica puno mirnija što je veća, valjda nema mesta☺️ uglavnom je osetim kada štuca😏
Sortiraj odgovore
Najstariji