Hvala vam puno cure❤️ jucer kad mi se to (opet) desilo sam cak ostala sabrana, otisla do dr., ostatak dana mirna i jutros kad sam opet vidila krv sam se jednostavno slomila, isplakala se, ne znam ni ja zasto.
Hvala vam puno cure❤️ jucer kad mi se to (opet) desilo sam cak ostala sabrana, otisla do dr., ostatak dana mirna i jutros kad sam opet vidila krv sam se jednostavno slomila, isplakala se, ne znam ni ja zasto.
Osjetis li pokrete beba?
Osjetis li pokrete beba?
Ponekad da lagano onako ko neko škakljanje, ko da imam leptiriće unutra
Ja osjetim kao guranje i lagane dodire. I baš mi je visoko pa mi čudno, a i ne osjetim svaki dan valjda kako se okrenu nekad više ih više osjetim nekad manje.
Isplakala si se zato sto si se prestrasila i to je normalno. Pusti par suza ako treba da izbacis to iz sebe i onda reci sama sebi-"To nije nista, bit ce sve ok!"
Mene kad je strah ili kad mi je nesto cudno, zaboli me ili bilo sto, ja se pravim da se to ne dogadja.. Stvarno. Ono kao kad djeca stave prste u usi, ne slusaju sta im se govori i jos pjevuse ono "la, la, la, la, la". E tako i ja.
Pokusaj! Mozda ti upali, iako sam ja cudna i moje metode pale samo sa mnom 🙈
U svakom slucaju, pomolit cu se za tebe i vjerujem da ce sve biti ok ❤
Isplakala si se zato sto si se prestrasila i to je normalno. Pusti par suza ako treba da izbacis to iz sebe i onda reci sama sebi-"To nije nista, bit ce sve ok!"
Mene kad je strah ili kad mi je nesto cudno, zaboli me ili bilo sto, ja se pravim da se to ne dogadja.. Stvarno. Ono kao kad djeca stave prste u usi, ne slusaju sta im se govori i jos pjevuse ono "la, la, la, la, la". E tako i ja.
Pokusaj! Mozda ti upali, iako sam ja cudna i moje metode pale samo sa mnom 🙈
U svakom slucaju, pomolit cu se za tebe i vjerujem da ce sve biti ok ❤
❤️
Charlies, drzim fige da ti krvarenje uskoro prestane pa da se barem mrvicu mozes opustiti!! Najbitnije je da su bebice dobro!! ❤️❤️
Ja sam krvarila u prosloj trudnoci zbog hematoma i sad u ovoj jos uvijek sa strahom idem svaki put na wc!! A da ne govorim kako je kad gel curi vam, odmah trk na wc 😞😞
Cure, kak ste s bolovima u nogama? Mene doslovnoj rasturaju navecer. Nemogu zaspati prije pola noci pa cak i duze!! Popijem neki magnezij ali mislim da nisam kupila dobar.
Jucer sam cak i tabletu morala popiti oko 1h i ni onda nije bas pomoglo!
Jel bi trebala piti magnezij svaki dan? Malo me strah
Charlies, drzim fige da ti krvarenje uskoro prestane pa da se barem mrvicu mozes opustiti!! Najbitnije je da su bebice dobro!! ❤️❤️
Ja sam krvarila u prosloj trudnoci zbog hematoma i sad u ovoj jos uvijek sa strahom idem svaki put na wc!! A da ne govorim kako je kad gel curi vam, odmah trk na wc 😞😞
Cure, kak ste s bolovima u nogama? Mene doslovnoj rasturaju navecer. Nemogu zaspati prije pola noci pa cak i duze!! Popijem neki magnezij ali mislim da nisam kupila dobar.
Mozes piti magnezij svaki dan, bas sam pitala svoju dr. jedino sto ti moze izazvati proljev pa pripazi na to. Ja pijem od Twinlaba i ok mi je.
Ja sam doslovno cilu trudnoću išla u wc sa strahom od brisanja i hoće li biti krv 😬 prestresno. Što se tiče grčeva ja pijem cilu trudnoću magnezij 375 jednu ujutro jednu navečer, jedino možeš dobit proljev a magnezij spriječava i grčeve maternice što je dobro. Ja uzimam šumeće natural wealth
Cure sta ima kod vas, kako ste? Jeli neka isla na pregled ovih dana? Moj doktor na godišnjem tek krajem mjeseca idem pa sam u panici, volila bih što prije vidjeti bebe i jeli sve ok. Baš me peru neke negativne misli..
Sortiraj odgovore
Najstariji