BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buduća mama 3 sina
    10. Lipanj 2020. 15:05

Htela sam napisati da porod neće biti pre 14.07.
    ☺️

• Valnea87
    10. Lipanj 2020. 16:39

amel-daca-anel

Valnea87 dobrodošla ☺️

Ja sam sada 33+ 3, dr je rekla da neće biti porod pre 14.06. jer idem na carski, osim ako ne dobijem ranije bolove.
    Nisam ni ja odmah osetila obe bebice, odnosno, ja sam mislila da osetim samo jednu, ali mi je dr na pregledu objasnila kako su nameštene i da ja ipak osetim obe. I sada je ova bebica puno mirnija što je veća, valjda nema mesta☺️ uglavnom je osetim kada štuca😏

Joj ja jedva čekam pregled da vidim  šta kažu.. Zadnji pregled sam bila u bolnici ne kog svog ginekologa i uzeli su mjere i uopće nisu mi pokazali bebice... Tako da jedva čekam.. Su vam već rekli za carski radi položaja ili ste već imala koji carski prije? 

Buduća mama 3 sina
    11. Lipanj 2020. 00:26

Prvi put sam prirodno,ali je bilo dosta komplikacija, nisam se otvarala ni uz indukciju pa su me porodili na silu bez bolova, bila otvorena svega 4 prsta i bilo je dosta problema sa detetom do godinu dana, tada je sve prošlo,hvala Bogu...
    Kada sam saznala da su blizanci odmah sam pitala za carski i dr mi je rekla da imam pravo, ali u spinalu hoću,tako da vidim bebe kada se rode.
    Položaj beba mi je da je jedna okrenuta glavicom dole a druga guzom.

Nina12
    12. Lipanj 2020. 15:48

Cure kako ste ovih dana, nesto smo utihnule? Mene glavobolja muči evo treći dan vode nemam ideje sta da radim, baš me iscrpljuje.. 😔

mimi16
    13. Lipanj 2020. 10:00

i mene je jedan dan glavobolja mučila, al na svu sreću pola lekadola je bilo dovoljno. 
    znate li možda gdje u Zg ima c&a i h&m trudničku odjeću? bila sam nedavno u city centru west i nema. 

Charlies
    13. Lipanj 2020. 13:33

Ja opet krvarim, svjeza krv, bas me psihički ubija😔Bila sam do Dr. da me pogleda,ne vidi se nista na uzv, nema hematoma, zatvorena sam, bebe su dobro ali dosta rastu pa sam  mozda popucala od rastezanja maternice, ali ne zna mi rec tocno. U svakom slučaju dala mi je uputnicu za bolnicu tako da cu krajem mjeseca i tamo na pregled kod dr. koja mi je radila ivf. 

dorapamidora
    13. Lipanj 2020. 13:48

Charlies

Ja opet krvarim, svjeza krv, bas me psihički ubija😔Bila sam do Dr. da me pogleda,ne vidi se nista na uzv, nema hematoma, zatvorena sam, bebe su dobro ali dosta rastu pa sam mozda popucala od rastezanja maternice, ali ne zna mi rec tocno. U svakom slučaju dala mi je uputnicu za bolnicu tako da cu krajem mjeseca i tamo na pregled kod dr. koja mi je radila ivf.

Hej draga... ma citala sam dosta, a i sve cure koje su mi u zadnje vrime pricale o svojim trudnocama, rekle su da su na pocetku krvarile. Iz razno raznih razloga... ali je na kraju sve bilo ok i sve imaju zdravu djecicu. Pijes duphaston?

Charlies
    13. Lipanj 2020. 13:52

doranorafora

Charlies

Ja opet krvarim, svjeza krv, bas me psihički ubija😔Bila sam do Dr. da me pogleda,ne vidi se nista na uzv, nema hematoma, zatvorena sam, bebe su dobro ali dosta rastu pa sam mozda popucala od rastezanja maternice, ali ne zna mi rec tocno. U svakom slučaju dala mi je uputnicu za bolnicu tako da cu krajem mjeseca i tamo na pregled kod dr. koja mi je radila ivf.

Hej draga… ma citala sam dosta, a i sve cure koje su mi u zadnje vrime pricale o svojim trudnocama, rekle su da su na pocetku krvarile. Iz razno raznih razloga… ali je na kraju sve bilo ok i sve imaju zdravu djecicu. Pijes duphaston?

Da, kombinacija Duphaston i Utrogestan. 

Nina12
    13. Lipanj 2020. 14:50

Charlies bitno da sve unutra ok, da si zatvorena i da bebice rastu. Većina ih tak ima krvarenja ne objašnjenja. Cure koje ste blizu mojim tjednima Jel osjetite bebice, ja osjetim već iznad pupka sa strane neko guranje, pa mi čudno da su već tu? 

Lady007
    13. Lipanj 2020. 16:34

Charlies

Najvažnije je da se ne bojiš 🙏 ja sam par puta krvarila iz nepoznatih razloga i evo me 35 skoro tjedana😊 važno da si zatvorena a blizanci dosta rastežu maternicu i sve okolo da to bude normalno. Ja sam pala u nesvijest zadnji put kad sam prokrvarila od straha al nema od toga ništa, treba se smirit i slušati doktora i najvažnije mirovat, nek sve stoji napravit će se 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.