Cure, ja sam 31 tj. S 28tj bila otvorena za prst, lezim u bolnici od tada. Trudove su mi uspjeli smiriti s tokolizom i nece me odspajati jer mi se.odmah jave trudovi. Nadam se da cemo dogurati barem do 34tj. 🙏🙏🙏🙏
Cure, ja sam 31 tj. S 28tj bila otvorena za prst, lezim u bolnici od tada. Trudove su mi uspjeli smiriti s tokolizom i nece me odspajati jer mi se.odmah jave trudovi. Nadam se da cemo dogurati barem do 34tj. 🙏🙏🙏🙏
Držite se!!!! U kojoj ste bolnici?
Moja kćer (4,5) kaže da će se brace zvat Spajdermet i Jakov.
Moja curka Rita (ima 4 god) seku je htjela nazvati Vučko! Čula u crtiću 🤣😂. A sin (Leon, ima 8 god) htio je da mu se brat zove Tomislav (po ujo kojeg obožava).
Drži se!
Moja kćer (4,5) kaže da će se brace zvat Spajdermet i Jakov.
Najbolja su dica sa svojim idejama🤣
Jesu te ikako opet gledali jel se otvaranje smirilo?
Na najboljem si mogucem mistu,mirujes i nema sta drugo.
Bit ce to dobro.Ja sam i s trudovima i kucnim mirovanjem koje nije 100% dogurala do 36 tjedana tako da ti drzim fige da sve bude ok💕
Ekipa pretpostavljam da vi koji sitno brojite imate spremnu torbu za rodiliste,al tila sam samo spomenit jedan zgodan dodatak,to su mrezaste gacice s ulsokom vec na njima zasivenim,to mi je prija nedavno otkrila.ja sam vec spremila one chicco velike uloske ako su vam poznati jer oni vir 80 i lola i slicno su meni uzalud vam trud sviraci.
Evo saljem link za te prakticne 2u1,ima ih za kupit u ljekarni,ako nemaju mogu narucit.
https://www.tena.hr/tenalady/proizvodi/zenske-gacice/tena-lady-pants-discreet
Sortiraj odgovore
Najstariji