BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema1
    07. Studeni 2019. 09:27

Moja kćer (4,5) kaže da će se brace zvat Spajdermet i Jakov.

• nanana111
    07. Studeni 2019. 09:46

Cure, ja sam 31 tj. S 28tj bila otvorena za prst, lezim u bolnici od tada. Trudove su mi uspjeli smiriti s tokolizom i nece me odspajati jer mi se.odmah jave trudovi. Nadam se da cemo dogurati barem do 34tj. 🙏🙏🙏🙏

• Ema1
    07. Studeni 2019. 09:57

nanana111

Cure, ja sam 31 tj. S 28tj bila otvorena za prst, lezim u bolnici od tada. Trudove su mi uspjeli smiriti s tokolizom i nece me odspajati jer mi se.odmah jave trudovi. Nadam se da cemo dogurati barem do 34tj. 🙏🙏🙏🙏

Držite se!!!! U kojoj ste bolnici?

• marina285
    07. Studeni 2019. 10:06

Ema1

Moja curka Rita (ima 4 god) seku je htjela nazvati Vučko! Čula u crtiću 🤣😂. A sin (Leon, ima 8 god)  htio  je da mu se brat zove Tomislav (po ujo kojeg obožava).

• marina285
    07. Studeni 2019. 10:07

nanana111

Drži se! 

• Ivana1207
    07. Studeni 2019. 10:19

Ema1

Najbolja su dica sa svojim idejama🤣

• Ivana1207
    07. Studeni 2019. 10:21

nanana111

Jesu te ikako opet gledali jel se otvaranje smirilo?
    Na najboljem si mogucem mistu,mirujes i nema sta drugo.
    Bit ce to dobro.Ja sam i s trudovima i kucnim mirovanjem koje nije 100% dogurala do 36 tjedana tako da ti drzim fige da sve bude ok💕

• Ivana1207
    07. Studeni 2019. 12:03

Ekipa pretpostavljam da vi koji sitno brojite imate spremnu torbu za rodiliste,al tila sam samo spomenit jedan zgodan dodatak,to su mrezaste gacice s ulsokom vec na njima zasivenim,to mi je prija nedavno otkrila.ja sam vec spremila one chicco velike uloske ako su vam poznati jer oni vir 80 i lola i slicno su meni uzalud vam trud sviraci.
    Evo saljem link za te prakticne 2u1,ima ih za kupit u ljekarni,ako nemaju mogu narucit.
    https://www.tena.hr/tenalady/proizvodi/zenske-gacice/tena-lady-pants-discreet

• Ema1
    07. Studeni 2019. 12:20

Super!

• marina285
    07. Studeni 2019. 12:44

E pa izgleda da je i meni ispao sluzni čep 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.