BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina285
    06. Studeni 2019. 21:30

I ja sam dosta čitala o mirovanju da nije dokazano da produžava trajanje trudnoće...ali mi je jedan doktor rekao:"puno je toga u gravitaciji" i meni to nekako u glavi zvoni. Kad ležim ok sam, kad sam malo duže na nogama, osjećam pritisak, a bolje je bez njega...

• Ivana1207
    06. Studeni 2019. 21:36

Isto tako istrazivanja nisu pokazala da utrogestani pomazu al se zna da ne odmazu a tako i mirovanje,ja uvik racunam troba orobat sve sta nece odmoc a moze pomoc pa...
    Ovako znam da sam sa svoje strane sve napravila i nema sta ako,a da nisam mirovala i da je sta bilo nikad ne bi prestala mislit da sam ja kriva.
    Tako da ekipa neka nas na mirovanju,ko da cemo mirovat kad se bebe rode🤣
    Imate li imena za ekipu?

• marina285
    06. Studeni 2019. 22:51

To sam ja već pitala pa nitko nije reagirao. Kod mene Brigita i za dečka još nismo sigurni, sviđa nam se Marin (a ja Marina 🤭 pa malo glupo...?)

• marina285
    06. Studeni 2019. 22:52

Ivana, kod teb

• Ivana1207
    06. Studeni 2019. 23:26

marina285

Ivana, kod teb

Ne sicam se tog pitanja🙈 uvik se mogu opravdat trudnickim mozgom,bar jos nekoliko dana🤣
    Kod mene Sara i David,to smo znali i prije trudnoce i nismo minjali.
    Da su bile dvi cure bile bi Sara i Rita,za dva decka nismo imali ideju nego samo David al ispalo ovako pa se nismo puno mislili.

• Slavujak
    07. Studeni 2019. 00:05

Jakov i Andrija ❤️

• Ivana1207
    07. Studeni 2019. 07:49

Slavujak

Jakov i Andrija ❤️

😍😍

• Ema1
    07. Studeni 2019. 08:13

Jakov i Matej

• Ivana1207
    07. Studeni 2019. 08:32

Ema1

Jakov i Matej

💕💕💕 sve lipa imena i evo dva Jakova🤩
    Ekipa,ko ima od vas jednojajcane?

• Ivana1207
    07. Studeni 2019. 08:38

marina285

To sam ja već pitala pa nitko nije reagirao. Kod mene Brigita i za dečka još nismo sigurni, sviđa nam se Marin (a ja Marina 🤭 pa malo glupo…?)

Opet ja preskocim koju poruku🤣🙈
    Brigita mi je bas lipo ime😍 a meni nije glupo Marin Marina,ne bi to dozivila,da je Marin tata i Marin sin onda je druga prica.
    Nemate jos puno vrimena za smisljanje🤣
    Ja stalno imam strah da su falili spol pa ce izac dva decka,rekla sam muzu bude li tako da cu ih vratit unutra dok ne odluci neko izac ko curica🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.