BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    05. Studeni 2019. 17:18

Ivana1207

PetraB

Slavujak na zalost nemrem ti pomoc oko sluznog cepa jer meni ni u jednoj trudnoci nije ispao tak da nemam pojma ni kak to izgleda 🤭… Mislim znam sa neta jedino… Moze proc od par sati do par tjedana od ispadanja do poroda. Al htjedoh ti rsc da je mozda bolje da se ranije javis svom ginicu, daleko je pon, ne znam, bar bi ja tako.
    Ja sam jucer bila na uzv i anomaly scanu kod radosevicke… Curke su super, sve je po ps-u…za sada su glavicama dolje jedna i druga, dovoljno plodne vode i sve izgleda i dalje ok, drzimo fige za nastavak u istom tonu 🤞🏼.

Super za cure🤩🤩👍
    Ti si sad oko 20 i nekoliko tjedana ili?da se sad ne vracam po postovima zaboravila sam🙈

Evo danas punih 22 💪🏼😎

url=https://lilypie.com][/url

• Ivana1207
    05. Studeni 2019. 21:17

Slavujak

Super Petra za pregled. Nadam se da ce tako i ostati do kraja. I ja sam procitala sve to na netu, pa mi se ne radi panika bezveze. Cimnula sam svog dr., pa cu pricekati da mi se javi

Svakako napisi sta dr kaze👍

• Slavujak
    05. Studeni 2019. 21:45

Kaze dr. da nije za brigu. Samo u slucaju ako krenu bolovi u donjem dijelu leđa, plodna voda ili krvaranje, onda obavezno odmah u bolnicu. 

PetraB
    06. Studeni 2019. 07:09

Slavujak super, drzim fige da se tako i nastavi 🤗

url=https://lilypie.com][/url

• marina285
    06. Studeni 2019. 11:32

Slavujak, ni ja nemam iskustva s čepom iako mi je ovo 3.trudnoća. Kod mene sve krene puknućem vodenjaka.
    Ja sam jutros obavila pregled. Cerviks mi je 20 mm, rekao mi je da bi mogao biti i duži. Ne otvaram se...

• Ivana1207
    06. Studeni 2019. 11:41

Svi smo i dalje 3u1 sto je super😁
    Samo se trebamo cuvat da svi dodemo do sigurnih tjedana.
    Meni kazi da vec jesam al eto kad sam dosla dovde drzim fige za jos 7 dana ako moze😁
    Jucer sam imala 1.ctg i ekipa je odlucila da im se to ne svida pa su bili premirni pa je dugo trajalo a imala sam samo 1 trud,a kad sam dosla doma navecer i jos cilu noc imala sam non stop kontrakcije da sam mislila da cu morat na hitnu,al evo i dalje doma smirilo se.
    Tribala sam sutra u bolnicu al ipak pomaknuto na petak,koliko se uzasavam te bolnice toliko se veselim jer cu bit mirnija malo tamo,zadnjih dana me bas pere panika neka ko da nisam nikad radala🙈

Bas mi je zaj sta se Tammara ne javlja mislim da je tribala rodit do sad,nadam se da je sve ok.

Ema1 je isto nestala?

• Slavujak
    06. Studeni 2019. 11:47

Ma samo da izdrzimo sto dulje. Bit ce to sve u redu. Ja imam neku pozitivnu tremu. Ne dopustam da me strah pojede, jer znam da sve zene to prezive. Samo nek su nam djecica zdrava, a mi cemo se vec nekako pokrpati. Tesko je, ali da je toliko grozno, ni jedna zena ne bi ponovila 😁 Samo pozitivno 🦄💐🌈☀️

• Ema1
    06. Studeni 2019. 12:40

Ivana tu sam. Evo tek 32 tjedan. Molim Boga da potraje još zbog dečkiju. Iako je meni jako teško, nikako se namjestiti; boli kad ležim na leđima,boli kad sam na desnom boku,više mi ni lijevi bok ne paše jer je beba baš tamo negdje i kad ležim gurka me kao da joj smeta i kao da je pritišćem. Tako da me noći ubijaju. Preko dana još nekako ležim. I tako. Vjerujem da nam je svima tako nekako.

• Ema1
    06. Studeni 2019. 12:42

Koji si ti tjedan  Ivana? Pogubila sam se.

• Slavujak
    06. Studeni 2019. 13:15

Ema1, meni je potpuno isto. Mogu lezati max 2 sata prije nego sto zaboli. Nocu vise hodam nego po danu. Negdje sam citala da se organizam tako priprema za bebu. Ne pada mi to toliko tesko, jer nadoknadim preko dana, ali vjerujem da je mamama koje vec imaju djecu puno teze. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.