Ivana1207
super! 💪👍 Savršeno 👍 nadam se da ću i ja izdržati poput tebe!
Ivana1207
super! 💪👍 Savršeno 👍 nadam se da ću i ja izdržati poput tebe!
Drzim fige😍 meni se ima par tjedana cinilo nemoguce ovoliko dogurat al evo dan po dan.
Nadam se da ce jos bar 10ak dana da se malo udebljaju i da nisu nedonoscad iako nisam sigurna kako to racunaju za blizance al 37 tjedana je sigurni super.
Koliko sam shvatila na trudnickom tečaju, sve nakon 37. tjedna je u terminu
Meni je dr cak reka da za blizance se racuna 36 tjedana vec kao termin jer su prije zreli nego jedna beba.
Zna li netko kako se otvara porodiljni s obzirom na raniji porod,ako me prije onda 37tj. ?
Zna li netko kako se otvara porodiljni s obzirom na raniji porod,ako me prije onda 37tj. ?
Koliko ja znam otvaras ga normalno 45 dana prije ili 28,a onda se porodiljni produzuje za onoliko koliko si ranije rodila.
Ako mi je termin 31.12. znači da bi 45 dana prije termina trebala otvoriti porodiljni. Zna li netko koja je dokumentacija potrebna kad se sa komplikacija otvara porodiljni?
Ako mi je termin 31.12. znači da bi 45 dana prije termina trebala otvoriti porodiljni. Zna li netko koja je dokumentacija potrebna kad se sa komplikacija otvara porodiljni?
Je je,mozes 45 dana prije.
Meni su rekli ds nista osim doznake od gin,jer vec sam nosila kopiju osobne,tek.racuna i ostalo.r1 obrazac ostaje onaj prije komplikacija sta si nosila.
To je koliko sam ja upucena.
Ja idem ovih dana to sredit.
Sortiraj odgovore
Najstariji