Kokolino Äestitke od srca⦠sad slijedi uzivanje..
2017š¤
2018š¤
2019⤠MARIJA
2021 šš Tomislav i Petar
Lota _Twins i Kokolino - Äestitam od srca curkeĀ Kako ste? Bebice dobro? Kako se snalazite doma?
Hej SeniRemmus - a daj ne zezaj. U Klaicevoj ste joÅ” uvijek ili ste izaÅ”li? Bozee, brzo oporavak zelim, bit ce to dobro, oni su mali borci. ZnaÅ” kaj, moje bebice su isto kasljale, sekret iz nosa, prvo Kata, pa Rudi. Ali sam nekako to pratila i cistila nosic i nekako izdržala do ponedjeljka 17.1.kada sam morala iÄi na SD na pregled sluha. Tamo sam pitala jel su bebice ok i trebamo li u Klaicevu - rekli su mi da ih pratim. Za sada je ok. Ali vidiÅ”, veliÅ” da puno beba ima respiratorne smetnje - jao jao.Ā
InaÄe SeniRemmus - super curka koju sam upoznala u zivo na SD I bile smo u dan trudne.
Vidim da se stvaraju nove grupice mama blizanaca, npr. Palentica I Vickivale - vidim da ste i vi u dan trudne. Sretno dalje, izdrzite sve tegobe, sluŔajte doktore, nema Ŕto nisu vidjeli:)
Tina - Miha - Ŕaljem pozitivne misli da ti porod bude brz i da su bebice ok. Neka to bude Ŕto prije. Bolje da su 37 + par dana, to je sigurnije za bebice. Drži se. Javi se sa pobjednickim postom da si rodila.
Kokolino cestitam! šš„°
Ej Lola38 - tvoje bebice veÄ 2.mjeseca. BaÅ” leti vrijeme. Nadam se da ste proÅ”li bez grcevaš„° Äuvajte se.
Lijep pozdrav drage trudnice :), Äitam vas veÄ dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajÄani blizanci, do sad je sve bilo odliÄno, no juÄer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakÅ”i od drugog. NaruÄio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veÄa razlika da Äe me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam Å”to oÄekivati i kako se ponaÅ”ati. Imate neki savjet? Iskustvo? NeÅ”to⦠Hvala vam
Ja nosim blizanke dvojajÄane u 25 tjednu im je razlika pokazala 100 g, prvi put veÄu razliku od poÄetka trudnoÄe, to su valjda ti tjedni kad im se težina minja, danas 29 tjedan razlika je ista.. Ne mora znaÄiti da Äe se i tebi to promijeniti, možda i tebi tako ostane do kraja, ne budu oni isti ni kad se rode, znam da obraÄanju viÅ”e pažnju ako su jednojajÄani al nemoj se brinuti,ne možeÅ” niÅ”ta promijeniti, jedi i uživaj, nema joÅ” potrebe za paniku :-*
Hvala...meni se Äini da Äe tako nekako i ostati...samo sam se malo uplaÅ”ila...tjeÅ”im se da ja ne mogu nikako na to utjecati, pa kako bude ;)
Lijep pozdrav drage trudnice :), Äitam vas veÄ dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajÄani blizanci, do sad je sve bilo odliÄno, no juÄer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakÅ”i od drugog. NaruÄio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veÄa razlika da Äe me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam Å”to oÄekivati i kako se ponaÅ”ati. Imate neki savjet? Iskustvo? NeÅ”to⦠Hvala vam
Meni je bila ista stvar samo u 34 tjednu, dr.je bio zabrinut, ali je rekao da moramo ÄeÅ”Äe kontroliratā¦ja sam svakako bila tad u bolnici pa su mi 2 puta tjedno radili ultrazvuk. Moja gin.mi je rekla da je za jednojajÄane dozvoljeno pola kile razlike, a dvojajÄane do kilo. ReÄeno mi je ako se razlika bude poveÄavala da Äu iÄi na inducirani porod jer je bebama onda bolje da su vani i dobiju sve Å”to im treba nego unutra, zato je potrebna hospitalizacija.
PrekjuÄer sam rodila, razlika izmeÄu njih je 250g i sve je u redu
Äestitam, baÅ” mi je drago da vam je sve dobro proÅ”lo i da su vaÅ”i blizanci s vama. Mene planira dr.na carski u 35. tjednu...ne znam zaÅ”to, ali slažem se ako bude sve u redu da e porodi ranije :))Ā
Tina - Miha - Ŕaljem pozitivne misli da ti porod bude brz i da su bebice ok. Neka to bude Ŕto prije. Bolje da su 37 + par dana, to je sigurnije za bebice. Drži se. Javi se sa pobjednickim postom da si rodila.
Hej Mako hvala ti š¤
Mi smo danas punih 38 tj i joÅ” uvijek u komadu.
Äekam sutra Å”ta Äe mi reÄi..
Pusa tebi i tvojim bebicama š
Sortiraj odgovore
Najstariji