BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kate1991
    23. Siječanj 2022. 10:37

Kokolino čestitke od srca… sad slijedi uzivanje..

2017šŸ–¤
    2018šŸ–¤
    2019ā¤ MARIJA
    2021 šŸ’™šŸ’™ Tomislav i Petar

Lola38
    23. Siječanj 2022. 16:40

Kokolino cestitam! šŸ˜šŸ„°Ā 

To get the

• Makò
    23. Siječanj 2022. 18:01

Lota _Twins i Kokolino - čestitam od srca curkeĀ Kako ste? Bebice dobro? Kako se snalazite doma?

• Makò
    23. Siječanj 2022. 18:12

Hej SeniRemmus - a daj ne zezaj. U Klaicevoj ste joÅ” uvijek ili ste izaÅ”li? Bozee, brzo oporavak zelim, bit ce to dobro, oni su mali borci. ZnaÅ” kaj, moje bebice su isto kasljale, sekret iz nosa, prvo Kata, pa Rudi. Ali sam nekako to pratila i cistila nosic i nekako izdržala do ponedjeljka 17.1.kada sam morala ići na SD na pregled sluha. Tamo sam pitala jel su bebice ok i trebamo li u Klaicevu - rekli su mi da ih pratim. Za sada je ok. Ali vidiÅ”, veliÅ” da puno beba ima respiratorne smetnje - jao jao.Ā 
    Inače SeniRemmus - super curka koju sam upoznala u zivo na SD I bile smo u dan trudne.
    Vidim da se stvaraju nove grupice mama blizanaca, npr. Palentica I Vickivale - vidim da ste i vi u dan trudne. Sretno dalje, izdrzite sve tegobe, sluŔajte doktore, nema Ŕto nisu vidjeli:)

• Makò
    23. Siječanj 2022. 18:15

Tina - Miha - Ŕaljem pozitivne misli da ti porod bude brz i da su bebice ok. Neka to bude Ŕto prije. Bolje da su 37 + par dana, to je sigurnije za bebice. Drži se. Javi se sa pobjednickim postom da si rodila.

• Makò
    23. Siječanj 2022. 18:17

Lola38

Kokolino cestitam! šŸ˜šŸ„°

Ej Lola38 - tvoje bebice već 2.mjeseca. BaÅ” leti vrijeme. Nadam se da ste proÅ”li bez grceva🄰 Čuvajte se.

• alehar15
    23. Siječanj 2022. 19:28

I mislim da je tako... vidjet ćemo..hvala

• alehar15
    23. Siječanj 2022. 19:30

AA0107

alehar15

Lijep pozdrav drage trudnice :), čitam vas već dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajčani blizanci, do sad je sve bilo odlično, no jučer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakÅ”i od drugog. Naručio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veća razlika da će me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam Å”to očekivati i kako se ponaÅ”ati. Imate neki savjet? Iskustvo? NeÅ”to… Hvala vam

Ja nosim blizanke dvojajčane u 25 tjednu im je razlika pokazala 100 g, prvi put veću razliku od početka trudnoće, to su valjda ti tjedni kad im se težina minja, danas 29 tjedan razlika je ista.. Ne mora značiti da će se i tebi to promijeniti, možda i tebi tako ostane do kraja, ne budu oni isti ni kad se rode, znam da obraćanju viÅ”e pažnju ako su jednojajčani al nemoj se brinuti,ne možeÅ” niÅ”ta promijeniti, jedi i uživaj, nema joÅ” potrebe za paniku :-*

Hvala...meni se čini da će tako nekako i ostati...samo sam se malo uplaÅ”ila...tjeÅ”im se da ja ne mogu nikako na to utjecati, pa kako bude ;)

• alehar15
    23. Siječanj 2022. 19:32

Kokolino4

alehar15

Lijep pozdrav drage trudnice :), čitam vas već dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajčani blizanci, do sad je sve bilo odlično, no jučer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakÅ”i od drugog. Naručio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veća razlika da će me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam Å”to očekivati i kako se ponaÅ”ati. Imate neki savjet? Iskustvo? NeÅ”to… Hvala vam

Meni je bila ista stvar samo u 34 tjednu, dr.je bio zabrinut, ali je rekao da moramo čeŔće kontrolirat…ja sam svakako bila tad u bolnici pa su mi 2 puta tjedno radili ultrazvuk. Moja gin.mi je rekla da je za jednojajčane dozvoljeno pola kile razlike, a dvojajčane do kilo. Rečeno mi je ako se razlika bude povećavala da ću ići na inducirani porod jer je bebama onda bolje da su vani i dobiju sve Å”to im treba nego unutra, zato je potrebna hospitalizacija.
    Prekjučer sam rodila, razlika između njih je 250g i sve je u redu

Čestitam, baŔ mi je drago da vam je sve dobro proŔlo i da su vaŔi blizanci s vama. Mene planira dr.na carski u 35. tjednu...ne znam zaŔto, ali slažem se ako bude sve u redu da e porodi ranije :)) 

Tina-Miha
    23. Siječanj 2022. 20:07

Makò

Tina - Miha - Ŕaljem pozitivne misli da ti porod bude brz i da su bebice ok. Neka to bude Ŕto prije. Bolje da su 37 + par dana, to je sigurnije za bebice. Drži se. Javi se sa pobjednickim postom da si rodila.

Hej Mako hvala ti šŸ¤
    Mi smo danas punih 38 tj i joÅ” uvijek u komadu.
    Čekam sutra Å”ta će mi reći..
    Pusa tebi i tvojim bebicama 😘

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.