Pozdrav zene.. cutam sve i pratim ali od svega ne stignem pisati… mi smo trenutno u bolnici oba decka danas operiraju bruh.. obojici iskocio u dan razlike…strasno.. nemozemo bez bolnice 5 dana… ugl mislim na sve vas i saljem vam pozitivne misli…
Bebicama zelim brzi oporavak i sto prije doma😍🤗
To get the
SeniRemmus i Kate ljubite svoje mrvice puno. Sad vidim da ste obje nazad po bolnicama. Kako su mrve male danas ?
Mirnu nedjelju svima ♥️
Lota_twinsčestitam od ❤Kokolino ti si mi za petama.. kako se držiš ?
Kakva je tvoja procedura oko poroda ?
Ideš ranije na hospitalizaciju ili ?
Ja sam već 2 puna tjedna u bolnici...došla sam jer su me u 34.tjednu uhvatili trudovi pa su me spojili na tokolizu i dobila sam one injekcije za ubrzani razvoj pluća. Sad sam dogurala do 36+2 i rekli su mi da sam 3 prsta otvorena tako da ću ovdje biti najvjerovatnije dok ne rodim, strah ih je i pustit me doma radi cijele situacije oko korone... Taman je vizita prošla i doktor je rekao da je ovo ok termin za blizance i da mogu odma danas što se njih tiče...ja imam tu i tamo neke kontrakcije, ali ništa alarmantno, čekamo....
Kokolino ja sam skroz zaboravljiva. Sad sam se sjetila da si u bolnici kad čitam ovo šta si napisala.. ahh,oprosti..
Ja sam naručena na hospitalizaciju u četvrtak 20.01., a tadnću biti već 37+4
Zasad nemam nikakve kontrakcije osim onog stezanja trbuha što sam i ranije imala, a malci su još ful aktivni.
Sad na pregledu ovaj četvrtak u Petrovoj dok sam bila, nije mi ništa rekla da se stanje "dolje" promijenilo, tako da sam vjerojatno i dalje samo prst otvorena.
Pretpostavljam da će meni raditi indukciju jer se sad gospođa doktorica sjetila dat mi dijagnozu gestacijskog dijabetesa radi guka koji mi je u četvrtak bio 5.2 natašte..šta reći..
Ukratko, znam da ništa ne znam .. Kad dođem tamo, nadam se da će mi netko reći kakvi su planovi..
Tebi sretno ♥️
S tih tri prsta možeš još dugo biti..
Jesu malci glavicom ili na zadak ?
Hvala cure na lijepim mislima 🤗 Stanje je ok, i dalje su na infuziji, antibioticima i inhalaciji svaka 4 sata. Sekret iz nosića im sazrijeva, sad se uče gutati ga da si olakšaju. Doktori i sestre komentiraju da dugo nisu imali ovoliko puno novorođenčadi na odjelu, i to sa respiratornim problemima. Kovid negativni smo, no očito nešto hara - tu na odjelu su još 2 žene koje su rodile na Sv.Duhu 3.1. i 8.1. i čim su otpuštene doma su završile u Klaićevoj ko i mi. Čuvajte sebe i bebice 🤞🏻🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Kokolino, voljela bih kad bismo se mogle cuti privatno jer smo u istom gradu.
Je li moguće preko foruma poslati privatnu poruku?
Ostale cure, držite se.
Ja se osjećam sve teže i teže, i stalno trebam odmarati.
Mislila sam da ću moć još neko vrijeme biti aktivna, ali nisam baš sigurna.
Kokolino ja sam skroz zaboravljiva. Sad sam se sjetila da si u bolnici kad čitam ovo šta si napisala.. ahh,oprosti..
Ja sam naručena na hospitalizaciju u četvrtak 20.01., a tadnću biti već 37+4
Zasad nemam nikakve kontrakcije osim onog stezanja trbuha što sam i ranije imala, a malci su još ful aktivni.
Sad na pregledu ovaj četvrtak u Petrovoj dok sam bila, nije mi ništa rekla da se stanje "dolje" promijenilo, tako da sam vjerojatno i dalje samo prst otvorena.
Pretpostavljam da će meni raditi indukciju jer se sad gospođa doktorica sjetila dat mi dijagnozu gestacijskog dijabetesa radi guka koji mi je u četvrtak bio 5.2 natašte..šta reći..
Ukratko, znam da ništa ne znam .. Kad dođem tamo, nadam se da će mi netko reći kakvi su planovi..
Tebi sretno ♥️
S tih tri prsta možeš još dugo biti..
Jesu malci glavicom ili na zadak ?
Okrenuti su glavicom, oboje, sve je idealno za prirodni porod, samo čekamo da krene...
Ostale cure, držite se.
Naravno, samo ne znam kako poslati privatno...ako smisliš kako javi 😃
Ostale cure, držite se.
Naravno, samo ne znam kako poslati privatno…ako smisliš kako javi 😃
Možeš u potpis staviti kontakt pa se onda tako čujete dalje. Potpis se uvijek promijeni i na starim postovima pa neće nigdje ostati online. Kad se čujete, obrišeš iz potpisa kontakt i to je to.
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji