Lijepo je čuti da su vam bebice bolje. 🤍🤍
Ovdje u Petrovoj malo malo pa neka zaražena koronom.
Nedavno je čak i odjel intenzivne sa bebicama bio zaražen. Užas živi.
Ja sam još 3u1 i zbilja ne mogu više.
Vizita bila jutros i rekli da kak sam super, i da nek samo tako nastavim dalje. A ja pucam po šavovima već.. Čak sam i doslovno pukla oko pupka ovih dana 🤣
Sutra mi je rođendan, pa se molim da me dečki iznenade. 🙏
Sretan rođendan!! 🥳
Nadam se dq će ti se ostvariti želja 😉
Hvala draga 😘
Ništa se ne događa. Izgleda da se njima nigdje ne žuri.
Još ću ja i termin prešišati 🤣
Vizita bila jutros i rekli da kak sam super, i da nek samo tako nastavim dalje. A ja pucam po šavovima već.. Čak sam i doslovno pukla oko pupka ovih dana 🤣
Sretan rođendan!! 🥳
Nadam se dq će ti se ostvariti želja 😉
Hvala draga 😘
Ništa se ne događa. Izgleda da se njima nigdje ne žuri.
Još ću ja i termin prešišati 🤣
Ajmo Tina, dug je dan i mozda se sad nesto krene dogadati 😉 Sretan ti rodendan, sve ti cvalo 🥰
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Tina-Miha - sretan rođendan!!! Sve najbolje!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Pozdrav svima, vec nekoliko dana citam ovu temu. Zelim se i ja javiti, mi smo takoder blizanci i danas smo 6 + 4 ❤️
Sretan rođendan 🥳
Pozdrav svima, vec nekoliko dana citam ovu temu. Zelim se i ja javiti, mi smo takoder blizanci i danas smo 6 + 4 ❤️
Dobro došla 🤗
Tina-Miha - sretan rođendan. Bit će uskoro bebice. Sretno sretno sretno.
Nina98 - dobrodošla. I sretno u blizanackoj avanturi:)
Lola38 i Jan ima prištiće kao točkaste plikove i hrapavu kožu oko guze, pojavilo mu se sad nakon korištenja antibiotika. Doktori u Klaićevoj rekli da su to gljivice i da se često pojave zbog antibiotika kad se naruši mikroflora, propisali mu Plymicol mast 10mg/g. Možda je tako i kod vas pa antimikotik pomogne više nego krema i parafinsko ulje 😘
—-
Mi smo doma, jučer pušteni iz bolnice. Nismo skroz zdravi, ali trebamo raditi inhalacije svaki dan doma fiziološkom i doći na kontrolu za 2 tjedna. Nadam se da budemo ok. Mene je sad baš gadno zdrmalo - kašalj, sinusi, nos - tako da mi je drago da smo doma da netko malo uskoči oko njih, jer ja sam nakon 10 dana sama s njima baš postala preiscrpljena 😬 Drago mi je da me nije uhvatila bolest prije dok smo bili u bolnici 🙌🏻
Drži se Seni! Nadam se da doma imas pomoc i da ćeš ozdraviti tj.odmoriti se. I da će bebice biti super. I mi stavljamo fiziološku i aspiratorom vučemo 'šmrklje' ;)
Hvala curke na čestitkama za rođendan 😃
Mojim malcima se nimalo ne žuri hehe
Bit će to pravi dečki..
Nove curka, dobrodošla i sretno u ovoj novoj avanturi 🥰
Hvala cure, znate li mozda dali je pametno otici na infuziju jer ja apsolutno sve povratim, nemam teka,jedem na silu
Sortiraj odgovore
Najstariji