Hvala cure, znate li mozda dali je pametno otici na infuziju jer ja apsolutno sve povratim, nemam teka,jedem na silu
Konsultuj se sa dr. Mada mislim da ako si iscrpljena i dehidrirana bilo bi ti od koristi. Ali opet nisam strucna i nemam iskustva. Meni je bila muka ali nisam povracala. I sad mi dosta stavri smrdi ali mogu normalno jesti.
Tina-Miha sretan ročkas sa zakašnjenjem! 🥰 Izgleda da dečki žele drugačiji datum rođendana od mame, ma uskoro će oni stići sa stilom 🤗🤗
nina98 ako jako povraćaš, na hitnoj će ti dati infuziju. Doma možeš uzeti rehidromix da obnoviš elektrolite, ja sam jako povraćala u 1.trimestru i bila sam na infiziji i elektrolitima, obavezno to napomeni svom ginekologu i idi na hitnu ako zatreba, u blizanačkim trudnoćama zna baš biti gadno povraćanje 😔 drži se!
Mako počeli i kod nas blagi grčevi, pogotovo navečer. Zasad dajemo Bio Gaia kapi, nosimo i tješimo, jedino je teško kad oboje u isto vrijeme krenu plakati 😬 Ne čine mi se kao jaki bolovi, ali ipak ih malo muče dok ne podrignu, poprduckaju ili se pokakaju. Kako se vi nosite s grčevima? 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Cure ja sam danas 30+2...kako ste se vi osjećale i tom periodu, ja se još uvik dobro držim...
Ja sam danas 29 plus 2. Misliš osim što mi je pocela panika oko svega? 😀
Teško mi je hodati, osjecam pritisak, imam zgaravicu po noci, grče mi se noge, a mozak mi radi 10000 na sat.
Spava mi se često u zadnje vrijeme, i imam osjećaj da sve što pojedem oni mi uzmu 😀
Ja sam danas 29 plus 2. Misliš osim što mi je pocela panika oko svega? 😀
Teško mi je hodati, osjecam pritisak, imam zgaravicu po noci, grče mi se noge, a mozak mi radi 10000 na sat.
Spava mi se često u zadnje vrijeme, i imam osjećaj da sve što pojedem oni mi uzmu 😀
Ajme i ja tako, ništa se skoro ne debljam zadnjih tjedana, nije da mi fali jer sam na 18+ kg 🙈
Žgaravicu nemam, tu i tamo me kolina bole al ne često , par dana me pupak bolio, sad me ruke bole tj zglobovi na rukama nakon spavanja... Više manje se dobro osjećam, još mogu otić prošat i osnovno po kući obavit al evo ne znam do kada... Više mi je sad panika kako ću to iznit do kraja nego poroda iako mi je prvi put iskreno...
Curke, nemojte se žaliti. Ja sam danas 39tj i osjećam se kao kit.
Ne znam zašto tako dugo čekaju sa porodom. Valjda zato što je sve ok. Uglavnom, muka živa. Ući ću u povijest 🤣
Uživajte u ovim tjednima još dok možete 😊😜
A ostale mamine sa bebama, želim vam nedjelju punu maženja i slatkoće. ♥️
Nadam se da su sve bebice ozdravile. 🥰
Tina-Miha wow ušla si u 40.tjedan! 🙌🏻 Joj nadam se da dečki uskoro stižu, izdrži još maloo 🤞🏻😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Ne znam zašto tako dugo čekaju sa porodom. Valjda zato što je sve ok. Uglavnom, muka živa. Ući ću u povijest 🤣
Aaaaa još si 3u1, pa ti si fenomen. Ajme ne mogu zamisliti tooooo. Sretno ti, svakako nećeš još dugo 😀
Mogu mislit što tebe sve boli 😒
Svaka čast, joj... mogu mislit kako ti je... drži se, bitno da je sve u redu, nadam se da će porod uskoro 😘
Tina-Miha oh wow! 39.tjedan 🥵 svaka cast! Nadam se da ce ti se smilovati doktori uskoro i pokrenuti cijelu stvar ako bebe ne krenu same cim prije.
AA0107 ja sam isto u 30.tjednu jos bila super, ali evo ovaj 32.tjedan me bas zaustavio, sve me boli, stalno neke kontrakcije, otkucaji srca skacu sam 80 na 130 pa opet nazad na 80...bebe luduju u trbuhu kao da ce iskociti kroz kozu, trbuh raste ko lud....ali to mi je sve samo znak da se treba sada primiriti i jednostavno cekati da dodu. Meni je jos ostalo spakirati torbu za rodiliste da mogu reci sam bas bas spremna, ali to cu nakon pregleda ovaj tjedan
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji