Lota cestitam na bebacima 🥳
Ana mislim da je 90%nas trudnica sa blizancima u prvom tromjesecju krvarilo/imalo izljev, moj je bio u 8.tjednu i imala sam 2 veca izljeva isti tjedan, a nakon toga dobrih 6 tjedana smedarenja, dobila sam terapiju duphastona i zapravo nisu mogli bas obijasniti sta se dogada, vidio se hematom nakon prvog izljeva ali ga nakon drugog vise nije bilo, a smedarenje je nastavilo...na zalost to je tako i svi se prepadnemo na pocetku
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Lota_twinsčestitam od ❤
Kokolino ti si mi za petama.. kako se držiš ?
Kakva je tvoja procedura oko poroda ?
Ideš ranije na hospitalizaciju ili ?
Hello cure…evo mene napokon…
Znaci ubpon mi ponovno vadili nalaze za zucne kiseline koje su malo podivljale..u sri sam imala carski uz spinalnu..nakon toga na intenzivnoj provela malo duze vremena cca 7h, uobicajeno 3h jer mi se tlak poremetio..pa sad primam i terapiju za tlak…decki rodeni sa 3000g i 2040g…obojica su morali u inkubator…ovaj veci samo za jednu noc, tako da se druzimo od jucer popodne…ovaj manji je jos u inkubatoru uz maskicu na licu…sve ce biti ok..kroz 48h bi trebao i on izaci van i onda smo nadam se sljedeci tjedan sredinom ili krajem doma…taj nulti dan kad je bio carski bio mi je dosta tezak, jucer malo bolje ali vadenje katetera, hodanje, bez hrane, pa prvi susret sa dojenjem…tak da tek sad malo nadolazim sebi…🙂 sorry na nejavljanju..malo sam se iskljucila od svega…a sad idem procitati sto se kod vas dogadalo😜
Čestitam od srca 🥰😘
Kate1991 žao mi je zbog bolnice, i mi smo od noćas u Klaićevoj. Jučer kroz dan je Jan sve teže disao, a Anja jako kašljala. Imaju bronhiolitis/upalu pluća i žuticu. Ostala sam s njima u bolnici. Na infuziji su, intravenoznim antibioticima i inhaliramo ih. Bili smo doma ravno 3 dana...nadam se da će brzo ozdraviti moje mrvice...
Lota_twins čestitam na tvojim mrvicama! 🤗🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Lota_twins čestitam! Lijepe kilaže i nadam se da ćete svi ubrzo doma! ❤❤
SeniRemmus pa gdje su već i kako zaradili upalu pluća tako mali? Baš mi je žao i držim 🤞🤞🤞 da se čim prije oporavite!
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
SeniRemmus
Brz oporavak vam zelim ♥️♥️
Bas mi je zao sto ste morali u bolnicu. Mrvice male😘😘
Lota
cestitam ♥️♥️
Seniremmus draga baš mi je žao zbog bebica, želim im brz oporavak neka sto prije ozdrave ❤️❤️
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Hello cure…evo mene napokon…
Znaci ubpon mi ponovno vadili nalaze za zucne kiseline koje su malo podivljale..u sri sam imala carski uz spinalnu..nakon toga na intenzivnoj provela malo duze vremena cca 7h, uobicajeno 3h jer mi se tlak poremetio..pa sad primam i terapiju za tlak…decki rodeni sa 3000g i 2040g…obojica su morali u inkubator…ovaj veci samo za jednu noc, tako da se druzimo od jucer popodne…ovaj manji je jos u inkubatoru uz maskicu na licu…sve ce biti ok..kroz 48h bi trebao i on izaci van i onda smo nadam se sljedeci tjedan sredinom ili krajem doma…taj nulti dan kad je bio carski bio mi je dosta tezak, jucer malo bolje ali vadenje katetera, hodanje, bez hrane, pa prvi susret sa dojenjem…tak da tek sad malo nadolazim sebi…🙂 sorry na nejavljanju..malo sam se iskljucila od svega…a sad idem procitati sto se kod vas dogadalo😜
Cestitam🤗😍 zelim ti brzi oporavak😍
To get the
Kate1991 žao mi je zbog bolnice, i mi smo od noćas u Klaićevoj. Jučer kroz dan je Jan sve teže disao, a Anja jako kašljala. Imaju bronhiolitis/upalu pluća i žuticu. Ostala sam s njima u bolnici. Na infuziji su, intravenoznim antibioticima i inhaliramo ih. Bili smo doma ravno 3 dana…nadam se da će brzo ozdraviti moje mrvice…
Lota_twinsčestitam na tvojim mrvicama! 🤗🤗
Zelim vam brzi oporavak🤗😍 bas nezgodno kad su tako malo
To get the
Sortiraj odgovore
Najstariji