BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Palentica
    22. Siječanj 2022. 12:14

Iveeeee

Cure je li vi brinete oko udaraca? Ja jednu bebu osjećam stalno, a sad sam umislila da drugu ne

Meni je gin.rekla da obratim pozornost i da ukoliko primijetim da jednu bebu ne osjetim da dodem na pregled....to mi je rekla na zadnjem pregledu u 30tt. Prije toga mi se uvijek cinilo da jednu bebu manje osjetim ali mi je jedna posteljica bila sprijeda, a od kada se pomaknula full vise osjetim njihove pokrete i udarce. Naravno iz tjedna u tjedan su i oni sve jaci pa i to utjece na to koliko ih osjetim...zadnjih par dana imam osjecaj da su stalno u pokretu i svako toliko ostanem bez zraka od jacine udaraca, a prijensu to vise bili neki njezni pokreti.
    Ako te jako brine nazovi svoju gin i izrazi svoju zabrinutost

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

• Kokolino4
    22. Siječanj 2022. 13:10

Pozdrav ekipa...evo da se javim sa lijepim vijestima... RODILA!🤣
    U četvrtak, 20.01., 36+6 tjedana me stavili na drip jer sam bila 4 prsta otvorena, bez trudova pa je potrajalo 3 sata dok se nisam potpuno otvorila i u 3,4 kvalitetna truda izbacila moje jednojajčane blizance, 2460g i 2710g, apgar 10/10. Bolilo je, ali kad je prvi izašao napravio je put drugome tako da je drugi 2 min iza izletio... nije im bio potreban inkubator, odmah su bili samnom u sobi, još smo u bolnici, u pon izlazimo. 
    Sretno svima 😘😘😘😘😘

• Kokolino4
    22. Siječanj 2022. 13:16

alehar15

Lijep pozdrav drage trudnice :), čitam vas već dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajčani blizanci, do sad je sve bilo odlično, no jučer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakši od drugog. Naručio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veća razlika da će me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam što očekivati i kako se ponašati. Imate neki savjet? Iskustvo? Nešto… Hvala vam

Meni je bila ista stvar samo u 34 tjednu, dr.je bio zabrinut, ali je rekao da moramo češće kontrolirat...ja sam svakako bila tad u bolnici pa su mi 2 puta tjedno radili ultrazvuk. Moja gin.mi je rekla da je za jednojajčane dozvoljeno pola kile razlike, a dvojajčane do kilo. Rečeno mi je ako se razlika bude povećavala da ću ići na inducirani porod jer je bebama onda bolje da su vani i dobiju sve što im treba nego unutra, zato je potrebna hospitalizacija.
    Prekjučer sam rodila, razlika između njih je 250g i sve je u redu

Tina-Miha
    22. Siječanj 2022. 13:21

Kokolino čestitam!!! 🤍🤍
    Ja si želim isto takav porod 🤞
    Ja sam isto 4cm otvorena, ali nitko ne forsira ništa.
    Čekat će da počnu prirodni trudovi. Zapravo, ako se ništa sad za vikend ne dogodi, u ponedjeljak će vidjet kaj će sa mnom.

• AA0107
    22. Siječanj 2022. 13:27

Kokolino4

Pozdrav ekipa…evo da se javim sa lijepim vijestima… RODILA!🤣
    U četvrtak, 20.01., 36+6 tjedana me stavili na drip jer sam bila 4 prsta otvorena, bez trudova pa je potrajalo 3 sata dok se nisam potpuno otvorila i u 3,4 kvalitetna truda izbacila moje jednojajčane blizance, 2460g i 2710g, apgar 10/10. Bolilo je, ali kad je prvi izašao napravio je put drugome tako da je drugi 2 min iza izletio… nije im bio potreban inkubator, odmah su bili samnom u sobi, još smo u bolnici, u pon izlazimo.
    Sretno svima 😘😘😘😘😘

Čestitam 🥳🥰

• Tess88
    22. Siječanj 2022. 13:57

Kokolino4

Pozdrav ekipa…evo da se javim sa lijepim vijestima… RODILA!🤣
    U četvrtak, 20.01., 36+6 tjedana me stavili na drip jer sam bila 4 prsta otvorena, bez trudova pa je potrajalo 3 sata dok se nisam potpuno otvorila i u 3,4 kvalitetna truda izbacila moje jednojajčane blizance, 2460g i 2710g, apgar 10/10. Bolilo je, ali kad je prvi izašao napravio je put drugome tako da je drugi 2 min iza izletio… nije im bio potreban inkubator, odmah su bili samnom u sobi, još smo u bolnici, u pon izlazimo.
    Sretno svima 😘😘😘😘😘

Pa cestitke mamice!!!!! Cini se da je to kod tebe proslo prilicno glatko 😊 Zelimo ti brz oporavak, kad ulovis mrvu vremena mogla bi napisat gdje si rodila (za sve nas koje to te ceka, vjerujem da je svako iskustvo ful dragocijeno) 😘

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

• Palentica
    22. Siječanj 2022. 16:10

Kokolino4 cestitam!!🥳

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

SeníRemmus
    22. Siječanj 2022. 16:33

Kokolino4 čestitam, super si to odradila! 🤗 Želim ti brz oporavak, mazi puno svoje drage dečke 💙💙

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• Pidoca
    22. Siječanj 2022. 16:47

Kokolino čestitam od srca ❤️❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• EnaEna
    22. Siječanj 2022. 18:47

Kokolino 🥰🥰💙💙 divnoca.
    Cestitam majko , Mogu misliti puno srce a i ruke pune ljubavi.     💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.