Moj pregled sinoc prosao dobro 😊
Bebe su skoro iste velicine. Cerviks je dobar,mislim da nece mi stavljati serklaz, ali je rekla da ce pratiti.
Jedino sto me je malo zabrinulo,ali doktorica kaze da nije nista strasno jer druga beba se i slabije vidi, a mozda nije pila plodovu vodu, pa zato joj se cini da je kod te bebe malo manji zeludac. Sledeci UZ je 7.2. Tad cu raditi kontrolni bris da vidim jesam li se rjesila eserihije.
Sad i ja sve cesce osjetim bebice kako vrte, tacnije neki osjecaj kao da prave baloncice 🥰🥰
Ovaj put me nije vagala, ali je rekla na oko da se nisam puno udebljala da se i dalje pazim (+6,5 kg). Rekla sam joj da se vazem skoro svaki dan 🤭.
Stim da jos nisam dosla na kilazu koju sam imala na prvoj ivf. I sad mi je drago sto sam tad uspjela bez neke vece muke skinuti 10tak kg za pola godine.
Brz oporavak curama koje su zarazene. Sad je bas puno korone a i klasicne gripe. 😘
Moj pregled sinoc prosao dobro 😊
Bebe su skoro iste velicine. Cerviks je dobar,mislim da nece mi stavljati serklaz, ali je rekla da ce pratiti.
Jedino sto me je malo zabrinulo,ali doktorica kaze da nije nista strasno jer druga beba se i slabije vidi, a mozda nije pila plodovu vodu, pa zato joj se cini da je kod te bebe malo manji zeludac. Sledeci UZ je 7.2. Tad cu raditi kontrolni bris da vidim jesam li se rjesila eserihije.
Sad i ja sve cesce osjetim bebice kako vrte, tacnije neki osjecaj kao da prave baloncice 🥰🥰
Ovaj put me nije vagala, ali je rekla na oko da se nisam puno udebljala da se i dalje pazim (+6,5 kg). Rekla sam joj da se vazem skoro svaki dan 🤭.
Stim da jos nisam dosla na kilazu koju sam imala na prvoj ivf. I sad mi je drago sto sam tad uspjela bez neke vece muke skinuti 10tak kg za pola godine.
Brz oporavak curama koje su zarazene. Sad je bas puno korone a i klasicne gripe. 😘
Super za pregled! Ti si sada u najljepsoj fazi blizanacke trudnoce, prosle mucnine i jos nije trbuh prevelik 😉
uzivaj u baloncicima i uskoro ces osjetiti prave pokrete!
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Cure koje ste rodile u Petrovoj što treba ponijeti za bebu?
Hvala 🤗
Ja sam od sutra tamo na hospitalizaciji i ne nosim ništa.
Bila sam tamo par dana baš za Božić,pa sam snimila sve.
Zadnji dan su tate donesli samo stvari za izlazak bebe iz bolnice i to je to.
Cure koje ste rodile u Petrovoj što treba ponijeti za bebu?
Hvala 🤗
Ja sam od sutra tamo na hospitalizaciji i ne nosim ništa.
Bila sam tamo par dana baš za Božić,pa sam snimila sve.
Zadnji dan su tate donesli samo stvari za izlazak bebe iz bolnice i to je to.
Hvala puno na odgovoru 🤗😘
Lijep pozdrav drage trudnice :), čitam vas već dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajčani blizanci, do sad je sve bilo odlično, no jučer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakši od drugog. Naručio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veća razlika da će me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam što očekivati i kako se ponašati. Imate neki savjet? Iskustvo? Nešto... Hvala vam
Lijep pozdrav drage trudnice :), čitam vas već dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajčani blizanci, do sad je sve bilo odlično, no jučer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakši od drugog. Naručio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veća razlika da će me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam što očekivati i kako se ponašati. Imate neki savjet? Iskustvo? Nešto… Hvala vam
Pozdrav! Čestitam i dobrodošla!!
Koliko ja znam 200g nije velika razlika za blizance, cure su ovdje na forumu imale i veće razlike u dvojajčanim trudnoćama. S obzirom da ti imaš jednojajčane blizance jasno mi je da je zabrinutost malo veća ali mislim da još nema potrebe za panikom. Ti se samo opusti koliko možeš, pričaj bebicama u trbuhu, fino papaj i uživaj.
Brzo će doći kontrola 😊
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Lijep pozdrav drage trudnice :), čitam vas već dugo, ali nikako da vam se javim. Trudna sam 26 tjedana, jednojajčani blizanci, do sad je sve bilo odlično, no jučer mi je dr.na pregledu rekao da je jedan blizanac za 200 grama lakši od drugog. Naručio me za 2 tjedna ponovno na kontrolu, a ako se nastavi veća razlika da će me hospitalizirati. Danas sam malo u panici:( ne znam što očekivati i kako se ponašati. Imate neki savjet? Iskustvo? Nešto… Hvala vam
Ja nosim blizanke dvojajčane u 25 tjednu im je razlika pokazala 100 g, prvi put veću razliku od početka trudnoće, to su valjda ti tjedni kad im se težina minja, danas 29 tjedan razlika je ista.. Ne mora značiti da će se i tebi to promijeniti, možda i tebi tako ostane do kraja, ne budu oni isti ni kad se rode, znam da obraćanju više pažnju ako su jednojajčani al nemoj se brinuti,ne možeš ništa promijeniti, jedi i uživaj, nema još potrebe za paniku :-*
A ne mora ni mjerenje biti točno. Meni su cijelo vrijeme govorili da su podjednaki, na kraju razlika bila više od 600 grama. Samo polako, slijedi upute doktora i bit će sve ok 🤞😊
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Cure je li vi brinete oko udaraca? Ja jednu bebu osjećam stalno, a sad sam umislila da drugu ne
Sortiraj odgovore
Najstariji