Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    15. Listopad 2020. 12:26

Joj mi smo se malo kasnije digli jer se volimo izlezavat ja i sinko😁
    I naravno,zurim sa kasicom nikad se skuhat,na pari sam danas,pa nikak..malo stavilai premali poklopac pa isla para uokolo a ne tam di treba🧐Ko da odojak pecem.Ja jos na 🍌i zobenoj kasi.
    Sva se preznojila sa hranjenjem,pogledam oko sebe lonci na sve strane.Horor.Ali dobro na kraju je nes i pojeo,popijo vode i na ciku😝
    Sad pajki.Jel muslite da je izuzetno vazno svaki dan u isto vrijeme ili ne?Ja bi voljela al ne uspjeva mi bas.
    Jahanara🤞da sekici brzo prode

Ii da,ja vam uopce ne pijem kavu..tak sam se naucila,ne pusim pa mi ne treba.A bila sam kavoljubac ☕

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    15. Listopad 2020. 13:55

malina08

Jel vama bebe budu vec nakon 1h pospane,ne uvijek al nekad?

Nekad mu tak doše da 🙂

• _Katja_
    15. Listopad 2020. 14:24

sagi

malina08

Jel vama bebe budu vec nakon 1h pospane,ne uvijek al nekad?

Nekad mu tak doše da 🙂

I moja je danas prvi spavanac skoro dva sata i opet je bila pospana nakon sat i 10min pa sam je stavila na spavanje, trebalo joj je malo duže da zaspi, ali uspjela je i odspavala nekih 45min.
    Takav je dan 😊 Idealan za spavanje 🥱

Jahanara
    15. Listopad 2020. 14:29

Malina jeo je proso instant napravljen sa 90ml ADa i pola jabuke. Oko 100grama je pojeo. 
    .
    Nema Skoljke danas🤔
    .
    Moj je isto pospan danas, imao je vec 2 spavanca i evo sad sisa u polusnu, zaspat ce. Valjda vrijeme utjece na njih.

My baby
    15. Listopad 2020. 17:10

Libica neces ga uspjet sprijecit u grizenju bradavica poalije sta god radila ne brini bit ce jos jaukanja .

My baby
    15. Listopad 2020. 17:10

Pustila sam post samo da vidim koliko su mi djeca stara🤣🤣

15. Listopad 2020. 17:30

Ja ovom mazem dentinox, stvarno se instant smiri na par minuta. Inace vec 4. put danas stavljen na spavanje, do sad samo po pola sata 🤦 al ok, ide dan... 3.dan bez kakanja, sutraa se jede kruska i mrkva!

skoljka
    15. Listopad 2020. 18:46

Jahanara

Malina jeo je proso instant napravljen sa 90ml ADa i pola jabuke. Oko 100grama je pojeo.
    .
    Nema Skoljke danas🤔
    .
    Moj je isto pospan danas, imao je vec 2 spavanca i evo sad sisa u polusnu, zaspat ce. Valjda vrijeme utjece na njih.

Ma tu sam, sve sam iscitala, smorio me wp dok sam sve procitala 🤦🏻‍♀️😂 a danas pravila sarmu, pa znas kako to ide dok sve pripremis, zarolas.... Nikad kraja. 

A cjeli dan se lupa, otplakali smo par puta skupa 🤦🏻‍♀️🥴 uzas. Samo se dize hoce na noge pa se poceo drzat jednom rukom valjda misli da moze pa tresne glavom 🤕

Evo jedan savjet za kasice, zamjeni omjere, manje zirarica vise voca. Drugi put stavi cijelu jabuku ili jos nesto, a prosa ili sta vec budes stavljala recimo 60ml, kuzis? 

Jahanara
    15. Listopad 2020. 19:16

Malina ni moj nije kakao, a bas sam mislila da hoce od prosa. 
    .
    Ajme sarma od kad je nisam jela... 
    Tnx na savjetu. To za pocetak da radim tako ili i inace? I koliko bi grama bilo dovoljno za  potpuni obrok?
    .
    A sto se tice padanja mogu si misliti kako je, dusa boli.

15. Listopad 2020. 21:04

Jahanara

Malina ni moj nije kakao, a bas sam mislila da hoce od prosa.
    .
    Ajme sarma od kad je nisam jela…
    Tnx na savjetu. To za pocetak da radim tako ili i inace? I koliko bi grama bilo dovoljno za potpuni obrok?
    .
    A sto se tice padanja mogu si misliti kako je, duha 

Ha ja citam tako, oko 150g na kraju 1.mjeseca.
    .
    Skoljka, nemrem ni zamisliti jos ni puzanje ni padanjs, samo znam da mi je dosta nanasanja malog nakon svakog podoja i kasice 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.