Joj mi smo se malo kasnije digli jer se volimo izlezavat ja i sinko😁
I naravno,zurim sa kasicom nikad se skuhat,na pari sam danas,pa nikak..malo stavilai premali poklopac pa isla para uokolo a ne tam di treba🧐Ko da odojak pecem.Ja jos na 🍌i zobenoj kasi.
Sva se preznojila sa hranjenjem,pogledam oko sebe lonci na sve strane.Horor.Ali dobro na kraju je nes i pojeo,popijo vode i na ciku😝
Sad pajki.Jel muslite da je izuzetno vazno svaki dan u isto vrijeme ili ne?Ja bi voljela al ne uspjeva mi bas.
Jahanara🤞da sekici brzo prode
Ii da,ja vam uopce ne pijem kavu..tak sam se naucila,ne pusim pa mi ne treba.A bila sam kavoljubac ☕
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jel vama bebe budu vec nakon 1h pospane,ne uvijek al nekad?
Nekad mu tak doše da 🙂
Jel vama bebe budu vec nakon 1h pospane,ne uvijek al nekad?
Nekad mu tak doše da 🙂
I moja je danas prvi spavanac skoro dva sata i opet je bila pospana nakon sat i 10min pa sam je stavila na spavanje, trebalo joj je malo duže da zaspi, ali uspjela je i odspavala nekih 45min.
Takav je dan 😊 Idealan za spavanje 🥱
Malina jeo je proso instant napravljen sa 90ml ADa i pola jabuke. Oko 100grama je pojeo.
.
Nema Skoljke danas🤔
.
Moj je isto pospan danas, imao je vec 2 spavanca i evo sad sisa u polusnu, zaspat ce. Valjda vrijeme utjece na njih.
Libica neces ga uspjet sprijecit u grizenju bradavica poalije sta god radila ne brini bit ce jos jaukanja .
Ja ovom mazem dentinox, stvarno se instant smiri na par minuta. Inace vec 4. put danas stavljen na spavanje, do sad samo po pola sata 🤦 al ok, ide dan... 3.dan bez kakanja, sutraa se jede kruska i mrkva!
Malina jeo je proso instant napravljen sa 90ml ADa i pola jabuke. Oko 100grama je pojeo.
.
Nema Skoljke danas🤔
.
Moj je isto pospan danas, imao je vec 2 spavanca i evo sad sisa u polusnu, zaspat ce. Valjda vrijeme utjece na njih.
Ma tu sam, sve sam iscitala, smorio me wp dok sam sve procitala 🤦🏻♀️😂 a danas pravila sarmu, pa znas kako to ide dok sve pripremis, zarolas.... Nikad kraja.
.
A cjeli dan se lupa, otplakali smo par puta skupa 🤦🏻♀️🥴 uzas. Samo se dize hoce na noge pa se poceo drzat jednom rukom valjda misli da moze pa tresne glavom 🤕
.
Evo jedan savjet za kasice, zamjeni omjere, manje zirarica vise voca. Drugi put stavi cijelu jabuku ili jos nesto, a prosa ili sta vec budes stavljala recimo 60ml, kuzis?
Malina ni moj nije kakao, a bas sam mislila da hoce od prosa.
.
Ajme sarma od kad je nisam jela...
Tnx na savjetu. To za pocetak da radim tako ili i inace? I koliko bi grama bilo dovoljno za potpuni obrok?
.
A sto se tice padanja mogu si misliti kako je, dusa boli.
Malina ni moj nije kakao, a bas sam mislila da hoce od prosa.
.
Ajme sarma od kad je nisam jela…
Tnx na savjetu. To za pocetak da radim tako ili i inace? I koliko bi grama bilo dovoljno za potpuni obrok?
.
A sto se tice padanja mogu si misliti kako je, duha
Ha ja citam tako, oko 150g na kraju 1.mjeseca.
.
Skoljka, nemrem ni zamisliti jos ni puzanje ni padanjs, samo znam da mi je dosta nanasanja malog nakon svakog podoja i kasice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji