Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    16. Listopad 2020. 08:13

Koji jogurt dajete? Da screenshotam 🤣

16. Listopad 2020. 08:28

Sagi hehe izgleda, a ja dala obicni od vindije koji mi pijemo 🙈

16. Listopad 2020. 08:31

Mellorine

Jutro, mene po noci glava bolila i ajd evo prolazi pred jutro. Neznam sto reci espumisan je pomogao da lakse prducka ali svejedno opet ni sama neznam koliko buđenja. Oko 4 ja s njom na kaucu spavam i ni to spavanje nije nist bolje tako da nemam pojma sto bi damici odgovaralo 😂
    .
    Ja isto stavljam zlicu zitarica u obroke i skuzila sam da kad joj onu mjericu ad-a umjesam da joj se odmah stolica stvrdne pa jahanara i malina pripazite i na to.
    Tikvicu i b tikvu isto kad nacmem drzim u hladnjaku dok ne potrosim samo prozirnom folijom pokrijem i nist se ne kvari. Ostalo uglavnom mi je nasjeckano i zamrznuto.
    Sagi bome dobro spavanje 😴
    .
    E da jucer isli frendu na rođ i ostavim je kod mame ko nekidan kad sam isla svoje cure pocastit. Nekidan cuvanje bez problema, a juce smo se vracali po nju jer nije prestala plakati odkad sam otisla. A mama meni veli vjeruj meni ona oce cice ona je gladna. A ja cim sam je uzela ona prestala plakati pa reko jel gladna. Znači mojoj mami na svaki plac ona komentira ona je gladna ona oce cice pa nebi da vjecito visi na njoj 😂 a u gostima savrsena bila, a ja ocu da se navikava malo i bez mene biti jer je stvarno jako vezana.

Joj tako i meni stara: sigurno je gladan 🙄
    Hvala na savjetu ali ja nikako ne planiram kupovati AD i to mjesati u kasice. Nadam se da mu nece biti bljutavo

sagi
    16. Listopad 2020. 08:48

malina08

Mellorine

Jutro, mene po noci glava bolila i ajd evo prolazi pred jutro. Neznam sto reci espumisan je pomogao da lakse prducka ali svejedno opet ni sama neznam koliko buđenja. Oko 4 ja s njom na kaucu spavam i ni to spavanje nije nist bolje tako da nemam pojma sto bi damici odgovaralo 😂
    .
    Ja isto stavljam zlicu zitarica u obroke i skuzila sam da kad joj onu mjericu ad-a umjesam da joj se odmah stolica stvrdne pa jahanara i malina pripazite i na to.
    Tikvicu i b tikvu isto kad nacmem drzim u hladnjaku dok ne potrosim samo prozirnom folijom pokrijem i nist se ne kvari. Ostalo uglavnom mi je nasjeckano i zamrznuto.
    Sagi bome dobro spavanje 😴
    .
    E da jucer isli frendu na rođ i ostavim je kod mame ko nekidan kad sam isla svoje cure pocastit. Nekidan cuvanje bez problema, a juce smo se vracali po nju jer nije prestala plakati odkad sam otisla. A mama meni veli vjeruj meni ona oce cice ona je gladna. A ja cim sam je uzela ona prestala plakati pa reko jel gladna. Znači mojoj mami na svaki plac ona komentira ona je gladna ona oce cice pa nebi da vjecito visi na njoj 😂 a u gostima savrsena bila, a ja ocu da se navikava malo i bez mene biti jer je stvarno jako vezana.

Joj tako i meni stara: sigurno je gladan 🙄
    Hvala na savjetu ali ja nikako ne planiram kupovati AD i to mjesati u kasice. Nadam se da mu nece biti bljutavo

I moj plan je ne miješati ad u kašice. Baš me zanima što ću od silnih planova provesti u djelo 🤭😁

Jahanara
    16. Listopad 2020. 09:03

Jutro zene!
    Evo kavu tek sad popila. Probudila sam muza u 6 da preuzme da bar nesto odspavam.
    Zaspao je u 7 i do 9 je imao 3 budnjenja. Onda u pola 12,pola 2, pola 4, 5, 6. 
    Bojala sam se da ce mi ispasti iz ruku koliko sam umorna.
    .
    Sagi bravo za dobru noc! 😀
    .
    Danas na meniju kruska i tikva sa prosom.
    AD- kao racunam da je punije kad se zitarice rade s njim nego s vodom🤔

16. Listopad 2020. 09:20

Ma ja ad stavljam samo zato da mi se mozda navikne na okus pa da pređe na bocu umjesto cice 😂 inace uopce nebi davala ad u kasice. Po meni je to i potpun obrok i sa vodom napravljeno nego eto jedan jedini razlog sto sam mislila da ce tako ad prihvatiti pa da je polako odvikavam od cice jer je previse luda za njom 😂 ja ionako kad krene sve jesti ko i mi tipa od god dana ad vise uopce ne bih davala, meni nema potrebe za tim kao sto se preporuca do 2 il 3 neznam. Ako dijete jede meso, voce, povrce dakle sve sve nekuzim vise svrhu ad-a.

brankica09
    16. Listopad 2020. 09:21

Jutro cure 🙈 moze jedna pljuska da dodem sebi, kava mi nece pomoc 🤭 
    Spavanje nista, cim ju spustimo plac, izmijenjivali smo se , ljuljalji, cica normalno, nos cistim ( vise nista ne ide van) gura ruku u usta, mazali gel , ugrizla me za bradavicu 😨 mozak mi je prokljucao 🙊 

sagi
    16. Listopad 2020. 09:47

Mellorine

Ma ja ad stavljam samo zato da mi se mozda navikne na okus pa da pređe na bocu umjesto cice 😂 inace uopce nebi davala ad u kasice. Po meni je to i potpun obrok i sa vodom napravljeno nego eto jedan jedini razlog sto sam mislila da ce tako ad prihvatiti pa da je polako odvikavam od cice jer je previse luda za njom 😂 ja ionako kad krene sve jesti ko i mi tipa od god dana ad vise uopce ne bih davala, meni nema potrebe za tim kao sto se preporuca do 2 il 3 neznam. Ako dijete jede meso, voce, povrce dakle sve sve nekuzim vise svrhu ad-a.

Slažem se vezano uz ad, ne planiram davat kasnije.

sagi
    16. Listopad 2020. 09:49

brankica09

Jutro cure 🙈 moze jedna pljuska da dodem sebi, kava mi nece pomoc 🤭
    Spavanje nista, cim ju spustimo plac, izmijenjivali smo se , ljuljalji, cica normalno, nos cistim ( vise nista ne ide van) gura ruku u usta, mazali gel , ugrizla me za bradavicu 😨 mozak mi je prokljucao 🙊

Možda ste u skoku? Ima neki sa 6 mj.
    Meni baš frendice kažu kad god nisu bebe spavale mislile su to je skok u razvoju 🤭🤭

mom3
    16. Listopad 2020. 12:20

Evo, iskocilo mi na face-u zasto se mlijeko uvodi nakon 1. godine zivota. Nemojte se ljutit 🙈
    https://ibb.co/F6Y2XwW

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.