Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    15. Listopad 2020. 07:01

Napisala post,krivo stisnula nesto i sve se obrisalo.
    Ugl dobro jutro zene!
    ☕ ceka...
    Noc vesela-stariju pocelo bolit grlo pa place pa je njega budila. A od 5 ga pokusavam ispustiti iz ruku i odustala sam. 

15. Listopad 2020. 07:06

Jutro, evo kuham ja kavu ☕☕☕ meni cak i netreba, nisam mislila prije da cu govorit evo ja naspavana sa 5 buđenja 😂  uglavnom posaljem ja muza po laksol, espumisan i kruh i normalno da je zaboravio nesto tj espumisan, ali zato je on uzeo cokoladno mlijeko sa casom ljubav na prvi pogled pa mu je oprosteno 😂 
    Malina ma sa bebolinom je tako nekako uvijek bilo neznam zasto mi ranije nije palo na pamet da probam sa tim kapima, valjda zato sto ona nit place nesto nit se buni nego se samo njurganjem budi cesce, ali opet nije bilo da bude budna po noci.

sagi
    15. Listopad 2020. 07:14

Jutro, 
    eto i mene na kavu ☕
    Jahanara da maloj bude bolje s grlom 🤞

Napa noć je bila dobra, spavao od pol 8 do oko 4, onda je dugo jeo i trebalo ga je duže uspavljivati. Ai budio se kasnije, ali se i sam zabavljao u kindaču, nije plakao i prije nekih pol sata se digli 🙂

sagi
    15. Listopad 2020. 08:07

Skoljka kako prošla ova noć? 

Jahanara
    15. Listopad 2020. 08:39

Hvala Sagi.
    Super vam je bio prvi spavanac, bravo😀

Libica
    15. Listopad 2020. 09:57

Jutro! Evo ja naletim svakh par dana, al zato iscitam sve! A dobra mi je inspiracija, jer krecemo papat za koji dan! Vidla sam da ste pisale o mlijeku, ja cu bit partypooper i rec da uopce ne namjeravam davat mlijeko dok ne moram.. mama me vec razapela zbog toga, ali toliko sam vec gledala i citala o tom kako zapravo kupovno kravlje mlijeko nama uopce nije potrebno.. jos da imam domaceg friskog bila bi druga stvar! Mi doma pijemo biljna mlijeka.
    Dal vas malci znaju cvaknut sad sa zubima dok cicaju?

Beba V. ❤

sagi
    15. Listopad 2020. 11:21

Libica

Jutro! Evo ja naletim svakh par dana, al zato iscitam sve! A dobra mi je inspiracija, jer krecemo papat za koji dan! Vidla sam da ste pisale o mlijeku, ja cu bit partypooper i rec da uopce ne namjeravam davat mlijeko dok ne moram.. mama me vec razapela zbog toga, ali toliko sam vec gledala i citala o tom kako zapravo kupovno kravlje mlijeko nama uopce nije potrebno.. jos da imam domaceg friskog bila bi druga stvar! Mi doma pijemo biljna mlijeka.
    Dal vas malci znaju cvaknut sad sa zubima dok cicaju?

Moj još ne grize, nadam se da ni neće 🤞

15. Listopad 2020. 11:47

Jel vama bebe budu vec nakon 1h pospane,ne uvijek al nekad?

Libica
    15. Listopad 2020. 12:04

Ima jedan zub a vec boli ko da sve ima! Mislim da ne radi to namjerno nego ako se npr napreze za prduckat.. onda meni instiktivno dodje da se trgnem i jauknem, a njemu je to smijesno. Pa sam pocela prekidat cicanje da poveze to s krajem, a ne da mu bude zabavno..
    Da, V bude dosta brzo umoran ujutro nakon nocnog budenja

Beba V. ❤

15. Listopad 2020. 12:12

Ma mi smo vec u 2.spavancu sat nakon 1.
    Danas sam ipak dala korabicu, b.tikvu i jabuku, bez maslinovog ulja. Onak, pojeo je recimo 50g. Mislim da ni nije bio gladan. 
    .
    Jahamara, nisam zapamtila sta ste vi jeli?
    .
    Sagi, vi bas lijepo plovite :)
    .
    Mi smo imali puno sisanja al bar je dalje spavao odmah.
    .
    Tako sam umorna, najradije bih nestala :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.