Nsravno da više ne spavamo al ajd dosta smo spavali.
.
Jahanara nema pravila, kad želi jede 😁 zna bit razmak i 1 sat, a i tri ako se zaigra il zaspi duže. Al neki prosjek i najčešće je 2 sata.
Jutro ☕
Sagi i jahanara eto i mene na kavicu. Nas 3 mozemo stalno na kavu skupa 😂 ranije se i ja probudim ali dok dođem do moba 😀
Uglavnom kod nas opet milion buđenja, nemam pojma dokad ta regresija ili sto vec misli trajati. Ovo traje valjda od 4mj i gore postaje umjesto bolje. Valjda dok ne proseta 😂
Katja slazem se sa malinom nije ti dudica nikakvi zlo, ona je meni spas pa inace bi valjda vjecito na cici visila il bi palac mozda pocela cuclati. Ovako kad ja odlucim da je dosta bacim dude i gotovo, tako sam i sa starijom i zaboravila ih je za 3 dana. A vec vidim da ce sad biti veci problem odviknuti od cice.
Skoljka kako je proslo, ja znam da kod moje to nema smisla jer je njoj ionako predzadnji obrok griz il palenta sa nekim voćem tako da znam da je sita.
Sagi, zvuci blazeno! On je jucer zaspao u 20h, budenje u 23:16 i do pola 2 drz ne daj...
Jutroo.. Mogu rec sobra noc aamo da sam ja legla ranije a ne u 00 bilo bi jos bolje 🥴
Ugl u pol4 se probudio, ja sam ga tad cula, dojio ali nije zaspao. Vrtio se, roatiljoa i valjda je do pol5 zaspao pa u 6 opet aisanje i evo maloprije se probudio. Dobro je nije bilo onih glupih budjenja svako malo.
Jutro curke 🙈
Mellorine nije mi ovo bas za utjehu procitat da se vi i dalje budite po noci 🤣🤣
Skoljka bravo 💪
Nekad od umora zaspem ranije 🙈 kao penzic 🤭padnem u nesvjest 🙈 i nocas cujem kroz san neko kucanje po noci i saputanje, dignem se i da vidim dal sanjam ili ne, otvorim vrata i imam sta vidjet kljuc sam ostavila u bravi sa vanjske strane 🤷♀️🤦♀️
Jutro curke 🙈
Mellorine nije mi ovo bas za utjehu procitat da se vi i dalje budite po noci 🤣🤣
Skoljka bravo 💪
Nekad od umora zaspem ranije 🙈 kao penzic 🤭padnem u nesvjest 🙈 i nocas cujem kroz san neko kucanje po noci i saputanje, dignem se i da vidim dal sanjam ili ne, otvorim vrata i imam sta vidjet kljuc sam ostavila u bravi sa vanjske strane 🤷♀️🤦♀️
Onda bolje da ne čitaš zimske 😁🤦♀️
Ajoj, ja propli put izašla iz stan o ostavila ključ u bravi 🤦♀️ žurila sam se jer s mali i muž ostali doma dpk ja skoknem u dućan, i vraćala se po masku i na ključ zaboravila.
Ja sam kljuceve ostavila u bravi od ostave gdje ostavljam kolica i otisla 🤦
Evo bila nas patronazna obici, 8300g 😁
.
Skoljka, onda trpaj rizine ako prihvaca 😁
Danas korabica+jabuk+batat+edmu.
Nije prvo bio zadovoljan al je jeo. Onda ga je muz omeo i nije htio vise. I za par min se krenuo gusiti, ja ga dignem, ono mlaz ispovracao po meni od vrata do trbuha, po podu 🤦 probat cu poslije ponovo.
A inace je i bljuckao bas puno mlijeko danas, nadam se da su zubi 🤷
Malina 👍 za vaganje i kilazu.
Ocito mu nesto nije dobro sjelo ili nije bio gladan...ne bi mu ja davala kasicu ponovno ako je povratio.
.
Mi smo danas jeli tikvicu, jabuku i b.tikvu. pojeo dosta al je i sisao odmah.
.
Skoljka bravo za duzi spavanac.
Sortiraj odgovore
Najstariji