Jutro curke 🙈
Mellorine nije mi ovo bas za utjehu procitat da se vi i dalje budite po noci 🤣🤣
Skoljka bravo 💪
Nekad od umora zaspem ranije 🙈 kao penzic 🤭padnem u nesvjest 🙈 i nocas cujem kroz san neko kucanje po noci i saputanje, dignem se i da vidim dal sanjam ili ne, otvorim vrata i imam sta vidjet kljuc sam ostavila u bravi sa vanjske strane 🤷♀️🤦♀️
Onda bolje da ne čitaš zimske 😁🤦♀️
Ajoj, ja propli put izašla iz stan o ostavila ključ u bravi 🤦♀️ žurila sam se jer s mali i muž ostali doma dpk ja skoknem u dućan, i vraćala se po masku i na ključ zaboravila.
Sagi zezas me 🤭🤣 sta stvarno ludilo tak dugo traje?
Malina 👍 za vaganje i kilazu.
Ocito mu nesto nije dobro sjelo ili nije bio gladan…ne bi mu ja davala kasicu ponovno ako je povratio.
.
Mi smo danas jeli tikvicu, jabuku i b.tikvu. pojeo dosta al je i sisao odmah.
.
Skoljka bravo za duzi spavanac.
Mislila sam pricekati par sati pa novu kasicu napraviti, bez korabice
Jutro curke 🙈
Skoljka bravo 💪
Nekad od umora zaspem ranije 🙈 kao penzic 🤭padnem u nesvjest 🙈 i nocas cujem kroz san neko kucanje po noci i saputanje, dignem se i da vidim dal sanjam ili ne, otvorim vrata i imam sta vidjet kljuc sam ostavila u bravi sa vanjske strane 🤷♀️🤦♀️
Ajoj, ja propli put izašla iz stan o ostavila ključ u bravi 🤦♀️ žurila sam se jer s mali i muž ostali doma dpk ja skoknem u dućan, i vraćala se po masku i na ključ zaboravila.Sagi zezas me 🤭🤣 sta stvarno ludilo tak dugo traje?
Ja sam se iznenadila (zabrinula/deprimirala) kak i dalje imaju rasprave oko (ne) spavanja ko i mi 😁
Moja se nocas probudila oko 6h uz plac i nikako da zaspi. Jedva se smirila i zaspala do 7:33h. Valjda je nesto sanjala 🤔
Jutro curke 🙈
Skoljka bravo 💪
Ajoj, ja propli put izašla iz stan o ostavila ključ u bravi 🤦♀️ žurila sam se jer s mali i muž ostali doma dpk ja skoknem u dućan, i vraćala se po masku i na ključ zaboravila.Sagi zezas me 🤭🤣 sta stvarno ludilo tak dugo traje?
Ja sam se iznenadila (zabrinula/deprimirala) kak i dalje imaju rasprave oko (ne) spavanja ko i mi 😁
A muko moja 🤭🙄
Ma moj još super spava. Očekivala sam puno gore, jer ja ko beba nisma baš soavala. Mama kaže po danu ništa, po noći malo, vodila me i k doktoru 🙈 a nisam ni sad neki spavalica.
Pokupio je srećom nešto tatinih gene za spavanje. 😁
Mama prica da sam ja do 6mjeseci non stop spavala, budila bi se samo za jelo. Njoj su govorili da nek me vodi doktoru da to nije nesto normalno. Zato je brat bio cista suprotnost, nije spavao ni po danu ni po noci a jest nije htio nista nista. Odrastao je na fruktal sokovima.
🤦♀️
Mama mi još kaže kak smo mi bili drugačije bebe /djeca. Kao dok je rekla nemoj to, mi nismo, bez dernjave i ispada. Uspoređivala s nećakinjom 😂velim ja da nije čudo kad je ona nas imala sa 20 i nije bila živčana i pod stresom ko mi sad pa nismo imali od koga osjetiti / naučiti 😁
Jutro curke 🙈
Skoljka bravo 💪
Ja ne citam bas, al ne ocekujem poboljsanje... Dok god dojimo tako bude.
🤦♀️
Mama mi još kaže kak smo mi bili drugačije bebe /djeca. Kao dok je rekla nemoj to, mi nismo, bez dernjave i ispada. Uspoređivala s nećakinjom 😂velim ja da nije čudo kad je ona nas imala sa 20 i nije bila živčana i pod stresom ko mi sad pa nismo imali od koga osjetiti / naučiti 😁
Prica i meni mama kak je tata isao po sibu iza zgrade, a ja i brat cekali da se vrati i umirali od straha. Nisu nas tukli, al znali smo sto znaci siba. To se meni svidja 😈 jos mi kaze stara: Kakvi tantrumi, ja sam tebe obukla u lakirane cipelice, šos, torbica i tak si isla u setnju, a kamoli da u tome vristis i bacas se po podu i stavljas si pijesak u kosu ( to radi mala od brata, 2.5 god). Ne znam evo, mozda smo evoluirali i bebe vise nisu sto su nekad bile (ni djeca). Mozda od hrane koju jedemo i zraka koji udisemo...
.
Moj vozi 2.spavanac od 11:40, ne kuzim. Bas sam malo stresiranja od povracanja danas a i bljuckanja prije toga... Nadam se da nema veze s padom na glavu 🧐🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji