Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    14. Listopad 2020. 16:05

malina08

sagi

🤦‍♀️
    Mama mi još kaže kak smo mi bili drugačije bebe /djeca. Kao dok je rekla nemoj to, mi nismo, bez dernjave i ispada. Uspoređivala s nećakinjom 😂velim ja da nije čudo kad je ona nas imala sa 20 i nije bila živčana i pod stresom ko mi sad pa nismo imali od koga osjetiti / naučiti 😁

Prica i meni mama kak je tata isao po sibu iza zgrade, a ja i brat cekali da se vrati i umirali od straha. Nisu nas tukli, al znali smo sto znaci siba. To se meni svidja 😈 jos mi kaze stara: Kakvi tantrumi, ja sam tebe obukla u lakirane cipelice, šos, torbica i tak si isla u setnju, a kamoli da u tome vristis i bacas se po podu i stavljas si pijesak u kosu ( to radi mala od brata, 2.5 god). Ne znam evo, mozda smo evoluirali i bebe vise nisu sto su nekad bile (ni djeca). Mozda od hrane koju jedemo i zraka koji udisemo…
    .
    Moj vozi 2.spavanac od 11:40, ne kuzim. Bas sam malo stresiranja od povracanja danas a i bljuckanja prije toga… Nadam se da nema veze s padom na glavu 🧐🙄

Kad ti je pao? To mi je promaknulo ili nisi pisala.

skoljka
    14. Listopad 2020. 16:25

Ja sam sretna sto A nije na mene. Meni mama veli da sam ja po noci samo plakala, nikad nisam spavala, ona radila prvu a ja se deracila, svi susjedi govorili jadna ona zena 😂a po danu spavala. Kad sam bila trudna sve tetke i mama govorili samo da ne bude na mene 🙈😂, veli jedna tetka i sad joj zvonim u usima 😂😂😂😂😂. 

skoljka
    14. Listopad 2020. 16:26

malina08

sagi

🤦‍♀️
    Mama mi još kaže kak smo mi bili drugačije bebe /djeca. Kao dok je rekla nemoj to, mi nismo, bez dernjave i ispada. Uspoređivala s nećakinjom 😂velim ja da nije čudo kad je ona nas imala sa 20 i nije bila živčana i pod stresom ko mi sad pa nismo imali od koga osjetiti / naučiti 😁

Prica i meni mama kak je tata isao po sibu iza zgrade, a ja i brat cekali da se vrati i umirali od straha. Nisu nas tukli, al znali smo sto znaci siba. To se meni svidja 😈 jos mi kaze stara: Kakvi tantrumi, ja sam tebe obukla u lakirane cipelice, šos, torbica i tak si isla u setnju, a kamoli da u tome vristis i bacas se po podu i stavljas si pijesak u kosu ( to radi mala od brata, 2.5 god). Ne znam evo, mozda smo evoluirali i bebe vise nisu sto su nekad bile (ni djeca). Mozda od hrane koju jedemo i zraka koji udisemo…
    .
    Moj vozi 2.spavanac od 11:40, ne kuzim. Bas sam malo stresiranja od povracanja danas a i bljuckanja prije toga… Nadam se da nema veze s padom na glavu 🧐🙄

Ma ne vjerujem,  je od pada bila bi odmah reakcija, a ne nakon 5 dana

14. Listopad 2020. 16:48

Jahanara

malina08

sagi

🤦‍♀️

.

Kad ti je pao? To mi je promaknulo ili nisi pisala.

Ma u gostima sa kutne, sad nezz vise koji dan je to bio,mozda petak. Ugl,vatreno krstenje, umrla sam 😓

14. Listopad 2020. 16:48

Ja se sve mislim da odem kupiti espumisan kapi jesu ono one za lakse prduckanje. Jer ona meni pred jutro se pocme napinjati i to je budi jos vise.

Jahanara
    14. Listopad 2020. 17:19

Malina taj pad sam zapamtila, mislila sam da je nesto od jutros. Nakon pada ih treba promatrati 48h. Ako ce nesto biti bude u 24h al za svaki slucaj kazu 48.
    .
    Mellorine neki dan sam Teu dala espumisan, bilo mu je lakse kad se isprdio. Do tad je samo cvilio.

14. Listopad 2020. 17:24

Jahanara

Malina taj pad sam zapamtila, mislila sam da je nesto od jutros. Nakon pada ih treba promatrati 48h. Ako ce nesto biti bude u 24h al za svaki slucaj kazu 48.
    .
    Mellorine neki dan sam Teu dala espumisan, bilo mu je lakse kad se isprdio. Do tad je samo cvilio.

Morat cu isprobati i opet u potragu nesto starijoj uzeti za kakanje opet mi na 3 dana pocela, pa pojest ce me s tim vise stvarno se nikad u zivotu vise ne radujem 💩 nego odkad djecu imam 🙈

14. Listopad 2020. 17:24

Mellorine

Ja se sve mislim da odem kupiti espumisan kapi jesu ono one za lakse prduckanje. Jer ona meni pred jutro se pocme napinjati i to je budi jos vise.

Moguce, jesi sta promjenila u kasicama? Moj 

Jahanara
    14. Listopad 2020. 18:44

Mellorine

Jahanara

.

Morat cu isprobati i opet u potragu nesto starijoj uzeti za kakanje opet mi na 3 dana pocela, pa pojest ce me s tim vise stvarno se nikad u zivotu vise ne radujem 💩 nego odkad djecu imam 🙈

Starijoj sam jedno vrijeme davala Laksol i bilo je dobro pa je prestao pomagao, pa sam kupila Kivilaks. Tek se nedavno unormalilo da kaka svaki dan ili eventualno jedan preskoci. 
    .
    To sam sto puta rekla da ni u snu nisam mislila da ce me govna veseliti🙈

14. Listopad 2020. 20:55

Moj ke zadnji put kakao jucer ujutro, danas sam dala Wayu pa cekam istovar 🧐😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.