Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2020. 21:06

Ja mislila jos s korabicom sutra nesti al mialim da cu ponoviti krusku i tikvu pa onda preksutra novo, imam mlade mrkve i tikvice, to jos nisam.

skoljka
    15. Listopad 2020. 22:03

Jahanara

Malina ni moj nije kakao, a bas sam mislila da hoce od prosa.
    .
    Ajme sarma od kad je nisam jela…
    Tnx na savjetu. To za pocetak da radim tako ili i inace? I koliko bi grama bilo dovoljno za potpuni obrok?
    .
    A sto se tice padanja mogu si misliti kako je, dusa boli.

Posebno sad na pocetku jer ti je cilj vise vitamina i tak da iaprobava vise okusa, a ne da ga zasitis zitaricama, a i kad bude potpune obroke jeo uvijek vise voca nego zitarica. Kad bas budes zamjenila obrok onda od 150 do 200.
    .
    Mislim da sam vec par puta pisala ja stavim 60ml vode, 2 mjerice ad i prepunu jusnju zlicu pahiljica/griza, zatim npr. breskvu, sljivu i pola kruske ili veliku jabuku i jos neku vocku.
    Za zitarice mi je uvijek isti omjer, jucer sam mu recimo cijelu bananu i sakicu borovnica,mmm
    .
    E jucer je probao jogurt i bas mu se svidio, danas sam mu krumpir, blitvu i pola jogurta, trazio jos al nisam imala vise pa sam mu dala jogurta jos sto je oatalo 🤦🏻‍♀️😂, ali kad smo isli da doji onda je malo promrljao dojenje i poslije mi se stvorila ploca u sisi ali na iducem dojenju je rijesio. Znaci da uskoro konkretno uvodimo rucak odnoano zamjenjujemo obrok. 

skoljka
    15. Listopad 2020. 22:08

malina08

Ja mislila jos s korabicom sutra nesti al mialim da cu ponoviti krusku i tikvu pa onda preksutra novo, imam mlade mrkve i tikvice, to jos nisam.

Ja imamjednu staklenu zdjelu sa nekim jakim poklopcem i u njoj hrpu povrca koje nacnem a necu ga svaki dan iato koriatiti. I to tak danima moze stajati samo uzmem kombinacije koje hocu za taj dan, lupam sad komad batata, snitica korabe, komad tikvice...
    Ovo ti dajem ideju kako da ti ne propadaju namirnice ako ih ti sama ne koristis trenutno a cuvas ih za njega kao ja.
     Ja bi uvela tikvicu, ona je super jer razvodni i pase i uz voce super. 

sagi
    16. Listopad 2020. 04:19

Skoljka bravo, super vam ide papanje 🤗

Opet ptvo hranjenje nakon kaj je zaspao u 7 😁 prije ponoći se jednom, dva put meškoljiio, al malo ga pomazili i nastavio spavat. , s tim da sam ga sad  morala presvlačit jer mu promočila pidžamica. 

sagi
    16. Listopad 2020. 06:57

Jutro ☕
    Drugo hranjenje i vjerojatno više neće spavat, ali ni ne treba, dosta je spavao 🙂

16. Listopad 2020. 07:13

Jutro, on zaspao oko 20h, ali bezbroj sisanja, mislim da cak prvo oko 21 jer tad ide na trbuh pa se nekad probudi ali ajde, bar je nastavio spavati nakon podoja po noci. Najgore mi sto sisamo na velikom jastuku i onda on zaspi i mene gura da se maknem a strah me je ostaviti ga na jastuku bez nadzora jer znam da ubrzo ide na trbuh nazad 🙄🤦 ugl, sve je ok dok god u gluho doba noci ne krene cvrkutati.
    .
    Skoljka, imam i ja posudu s povrcem, vecinom nemam problema sa cuvanjem osim ono lisnato. Sad si me sjetila jedne slike, posaljem na wp 😂

16. Listopad 2020. 07:55

Jutro, mene po noci glava bolila i ajd evo prolazi pred jutro. Neznam sto reci espumisan je pomogao da lakse prducka ali svejedno opet ni sama neznam koliko buđenja. Oko 4 ja s njom na kaucu spavam i ni to spavanje nije nist bolje tako da nemam pojma sto bi damici odgovaralo 😂
    .
    Ja isto stavljam zlicu zitarica u obroke i skuzila sam da kad joj onu mjericu ad-a umjesam da joj se odmah stolica stvrdne pa jahanara i malina pripazite i na to.
    Tikvicu i b tikvu isto kad nacmem drzim u hladnjaku dok ne potrosim samo prozirnom folijom pokrijem i nist se ne kvari. Ostalo uglavnom mi je nasjeckano i zamrznuto.
    Sagi bome dobro spavanje 😴
    .
    E da jucer isli frendu na rođ i ostavim je kod mame ko nekidan kad sam isla svoje cure pocastit. Nekidan cuvanje bez problema, a juce smo se vracali po nju jer nije prestala plakati odkad sam otisla. A mama meni veli vjeruj meni ona oce cice ona je gladna. A ja cim sam je uzela ona prestala plakati pa reko jel gladna. Znači mojoj mami na svaki plac ona komentira ona je gladna ona oce cice pa nebi da vjecito visi na njoj 😂 a u gostima savrsena bila, a ja ocu da se navikava malo i bez mene biti jer je stvarno jako vezana.

16. Listopad 2020. 07:58

E da znam da sam htjela jos nesto kom
    Skoljka kad je sarma za rucak eto meee 😂😂 i super da isto voli jogurt jer mislim da tako mali il ga vole ili ne, meni je starija tek oko god ipo il 2 ga htjela piti, a prije je face radila.

sagi
    16. Listopad 2020. 08:10

Mellorine tak je mene sad neki dan ubijala glava, nisam mogla spavat, popila brufen i ujutro je bilo ok. 
    A da, teško je postić da ne budu vezani kad su na sisi, a i općenito cijeli dan su s nama. 

sagi
    16. Listopad 2020. 08:11

Htjela još reć mala je htjela u goste, vi bi se provodili, a nju ostavili doma, da ne bi 😛🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.