Nešto je čudno danas, i moja beba je puno spavala, bila sam u šoku. Prvi spavanac sat vremena, drugi dva sata, i treći sat 😮 A inače je zadnjih mjesec dana uglavnom bila na 40-50min.
Ona se voli pokriti tetra pelenom po licu, a ja se tako bojim da neće moći disat ako je preko nosa navuče, pa stalno provjeravam kakvo je stanje...
Jel nečija beba možda spava s dudicom u ustima? Moja sve dnevne spavance odspava s njom, rijetko kad da ju izbaci. Ne znam jel to loše, dal bih trebala vaditi, ako imate iskustva?
Ja isto promjenjujem ono sto mi se cini kao najbolje, da li grijesim 🤷🏻♀️
.
Evo bas se razmisljam da mu veceras u ad dodam zlicu rizinih pahuljica pa da vidim hoce li bolje spavat. Sta vi mialite dal da to napravim?
Ne znam jel si stavila al ja bih, onak sta mu moze bit
Nešto je čudno danas, i moja beba je puno spavala, bila sam u šoku. Prvi spavanac sat vremena, drugi dva sata, i treći sat 😮 A inače je zadnjih mjesec dana uglavnom bila na 40-50min.
Ona se voli pokriti tetra pelenom po licu, a ja se tako bojim da neće moći disat ako je preko nosa navuče, pa stalno provjeravam kakvo je stanje…
Jel nečija beba možda spava s dudicom u ustima? Moja sve dnevne spavance odspava s njom, rijetko kad da ju izbaci. Ne znam jel to loše, dal bih trebala vaditi, ako imate iskustva?
Koliko ti je stara beba? Ma ne moze joj nista biti preko tetre...
A duda, nece joj nista biti osim sto bude grdo kad ces ju odvikavati kao sto ce nama biti kad cemo odvikavat od (.)(.) 😁
.
Meni se cini da je moj bebi ful malo dojio danas, tipa pola minute ili kad sam ga spustila na spavanac 3 puta danas a on se probudio pa sam uletavala kao ninja sa sisama 😁 to je to od podoja, nadam se da nije gladan. Ili ga zubi jako muce :/
Opet ja mutava al nikako da zapamtim, a zaboravila skrolati. Rizine pahuljice i to.. ma oni uopce nisu gladni po noci, mialim da ce se buditi dog god budu sisali.
Ona se voli pokriti tetra pelenom po licu, a ja se tako bojim da neće moći disat ako je preko nosa navuče, pa stalno provjeravam kakvo je stanje…
Koliko ti je stara beba? Ma ne moze joj nista biti preko tetre…
A duda, nece joj nista biti osim sto bude grdo kad ces ju odvikavati kao sto ce nama biti kad cemo odvikavat od (.)(.) 😁
.
Meni se cini da je moj bebi ful malo dojio danas, tipa pola minute ili kad sam ga spustila na spavanac 3 puta danas a on se probudio pa sam uletavala kao ninja sa sisama 😁 to je to od podoja, nadam se da nije gladan. Ili ga zubi jako muce :/
Pet mjeseci je stara. Ona isto isključivo doji, onda ću imati duplo odvikavanje 😬😬 Pokušat ću se sto prije riješiti dude, počela je s tri mjeseca, dala sam joj jer je jako gurala prste u usta, al bas duboko, pa sam si mislila da je duda manje zlo, i tako se navukla na nju 🤷🏼♀️
Ja svom dudu trpam al i dalje nece. Ma nije duda nikakvo zlo, ljudi samo seru bezveze. Bitno da je beba smirena i sretna
Opet ja mutava al nikako da zapamtim, a zaboravila skrolati. Rizine pahuljice i to.. ma oni uopce nisu gladni po noci, mialim da ce se buditi dog god budu sisali.
Jezik pregrizla 😜 taman sam mu stavila rizine u ad s nadom da se nece buditi svako malo za bezveze nego tam oko 4 samo za sisanje.
Jutro,
☕ za sve 😁
Ovo nam je drugo buđenje/hranjenje 💪
Nadam se ne i ustajanje, iako sam svjesna da je to to 🤞
Budan je on već duže, al nisam ustal prije, a nakon prvog hranjenja mu je dugo trebalo da zaspi, jede obje sise pa to dugo traje i onda buđenje kod spuštanja u krvevetić sto puta, nekih 2 sata.
Skoljka jesu rižine pomogle?
Jutro!
Sagi moze meni dupla😊
Bravo za jedno budjenje👏👏 neka ostane i dalje tako uz brze ispustanje u kinderbet.
Koliki je vama razmak izmedju podoja po danu?
.
Skoljka i ja cekam vijesti😊
Sortiraj odgovore
Najstariji