Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    23. Rujan 2020. 11:56

Mi imamo aspirator na usisavac. Kupili ga dok nam je trebalo za stariju i super je. Mi smo u kuci pa mozemo usisavati kad god pozelimo. Uostalom mislim da se nece susjedi buniti ako upalis usisavac na doslovno 1 minutu usred noci.

sagi
    23. Rujan 2020. 13:25

Vaki kojeg imate?
    Mi imamo 2u1 na usisavač i mehanički , ali na baterije je praktičniji. 
    Dosad su mi svi govorili da ti na baterije ne izvlače. 🙄

Corinne
    23. Rujan 2020. 13:43

Kupili 2u1, moze i na usisavač. Ma nije meni do susjeda, nego da se beban ne razbudi.

Vaki
    23. Rujan 2020. 13:48

Sagi - https://ibb.co/RBLwNzC
    Ovaj imam i meni je dobar. Kad stariji ispuše nos još ga ovim usiše i još ide. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

23. Rujan 2020. 14:56

sagi

Jutro,
    Malina i ja sam često uzela čašu muškata ili Rosea ili bilo kojeg drugog vina 🤭
    Bravo za noć 🥳
    .
    Tokom trudnoće je i mužu dijagnosticiran giht pa bi trebao izbjegavat alkohol, tako da nijednom nije gušt. Ja bi se osjećala krivom, al ok mi je da popije ko želi.
    .
    Moj se prije budio jednom, dva put, i rano se budio, to mi je bilo ok. A sad unatrag tjedan prvi san mu je dobar i nakon tog prvog podoja koma, sto buđenja, nošenje, nunanje i onda spavanje 5 min. S tim da se i dalje rano budi. Prije pol 7 priča s vrtuljkom 😵
    Ne znam što mu bi 🤔

Sagi, a uspavljivanje cicom ne ide? Jbt ja kad razmialim nisam nikad nunala tako po noci, uvijek sisa upali. I mi smo se do prije par dama budilo dugo, tjednima bezbroj puta..sad unazad par noci nezz sta se dogadja, nadam se da nije slucajnost

sagi
    23. Rujan 2020. 17:28

Malina iskreno ne želim si to radit. Dam mu sisu ak traži, ali pokušavam ga ne uspavljivat na taj način jer onda muž ne može preuzeti. Iako on meni nakon prvog podoja zaspi na sisi, stavim ga u krevetić i za 5,10 min budan. Onda kreće nunanje.
    To je osjetio da ga planiram prebaciti u njegovu sobu 🙈 ionak spava u našoj sobi u svom krevetiću od prvog dana pa nije neka razlika, čekala sam samo da mi dođu one zaštitne navlake za krevetić u njegovoj sobi, ne sviđa mi se ogradica. 

Hany92
    23. Rujan 2020. 17:46

Helou🙃
    Jao meni fali ponekad jedna gorka🤪al nista to sad,samo bezalkoholnu pivu🤣ipak pije antibiotik pa sta ja znam,ne bi.A i ne pusim vise niti me trazi.
    Evo razg.kod kirurga prosao dobro,kada ce imat oko godinu dana ce biti operiran.Kaze da po svemu gledajuci on dobro s tim zivi,uz antibiotik jedino je osjetljiviji(nismo ga jos ni cijepili osim onog u rodilistu)Tako da ga moramo pazit(moja mama ga 3 puta primila🙁)prvo unuce..hh..al dobro..sve samo da je on ok.Jedan bubregic mu radi manji kapacitetom i sve to skupa mu je urodjeno(hidronefroza)M9rat cemo jos neku pretragu sa kobtrastom sta ide kroz zilu ..zapisao nam je.
    Idemo malo u setnju,uzivajte.
    E da,busa ga jos boli str idemo odnjet kakicu,kaze ped.da to vidi

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    23. Rujan 2020. 18:14

Hany bit ce to sve dobro, samo vi nega pazite 👍🏻

Hany92
    23. Rujan 2020. 19:32

skoljka

Hany bit ce to sve dobro, samo vi nega pazite 👍🏻

😘🙏

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

23. Rujan 2020. 20:18

Hany ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.