Imam samo onu malu pumpicu, al to nije neka pomoć u ovom slučaju. Muz sad otisao u dezurnu ljekarnu po aspirtor ali oni nemaju nista od toga. Dali mu sprej za nos. Kao secer na kraju, ja imam temperaturu.
Ajme..
Pa kako ljekarne nemaju aspirator za usisavač?? 🤦
Nas je jedino to spasilo kad je bila prehlađena.. nekih par sati je bilo katastrofa pa smo joj svakih pol h izvlačili iz nosa.. uopće ne znam kako bi preživjeli da ga nismo imali..
A kako mu inače izvlačiš? Pa ja uopće ne mogu s onim drugim osim s tim na usisavač 🙄
I obavezno ga stavi na jastuk spavati da mu je glava na povišenom!
Madam se da neće i tebe uloviti😟
🤞 Da noć prođe ok!
Ajme, citam na fb onu grupu kasice i cure pisu kak malci imaju tipa 15,17 mjeseci i imaju 3 cvrsta obroka u danu plus 2x uzina i uz to jos uvijek cicaju…cure, kad cu ja onda nesto posteno popit? Kupila sam si liker od pistacia jos dok sam bila trudna i svaki dan ga gledam u vitrini, a bogme i on mene
Hahaha i ja u trudnoći još kupila liker od pistacija i gledamo se 🙊🤭
A danas kupila neke craft pive za subotu, i jedna je neka Muškat, kao piva s okusom muškata, moje dvije ljubavi spojene 😂🤭😂
.
Ako ću uspjet dojit do godine tad planiram prekinut.
Posao i dojenje, no way.
Kaj ja jedina popijem alkohol?? 🤣🤣
Pivo pijem skoro svaki večer, barem dva deci 😆😆
Vino baš i ne volim, a i žesticu sam znala popit gutljaj..pa niš joj ne bude od toga.. 😁 u trudnoći sam baš pazila, al bome sad više ne mogu..volim pivo i baš mi gušt navečer podijelit s mužem jednu bocu.. 🍻
Šugava ljekarna, kazu da se moze naruciti pa dode za par dana. Koji je onda smisao dezurne ljekarne. Ah.
.
Hvala van na brzim savjetima, spava mi sad u naručju pa cemo vidjet koliko cu izdrzati
Corinne cure su sve rekle.
Corinne čitala sam da pomaze da se nareže luk i stavi kraj krevetića, da otvara nos to njegovo “isparavanje”
Isprobano sa starijom. Nama je pomoglo.
🤞 da vam sto prije prodje. Ujutro po aspirator, on je spas za bebin nosic.
Šugava ljekarna, kazu da se moze naruciti pa dode za par dana. Koji je onda smisao dezurneljekarne. Ah.
.
Hvala van na brzim savjetima, spava mi sad u naručju pa cemo vidjet koliko cu izdrzati
Imas aspirator i u DMu.
Ajme, citam na fb onu grupu kasice i cure pisu kak malci imaju tipa 15,17 mjeseci i imaju 3 cvrsta obroka u danu plus 2x uzina i uz to jos uvijek cicaju…cure, kad cu ja onda nesto posteno popit? Kupila sam si liker od pistacia jos dok sam bila trudna i svaki dan ga gledam u vitrini, a bogme i on mene
Hahaha i ja u trudnoći još kupila liker od pistacija i gledamo se 🙊🤭
A danas kupila neke craft pive za subotu, i jedna je neka Muškat, kao piva s okusom muškata, moje dvije ljubavi spojene 😂🤭😂
.
Ako ću uspjet dojit do godine tad planiram prekinut.
Posao i dojenje, no way.
Kaj ja jedina popijem alkohol?? 🤣🤣
Pivo pijem skoro svaki večer, barem dva deci 😆😆
Vino baš i ne volim, a i žesticu sam znala popit gutljaj..pa niš joj ne bude od toga.. 😁 u trudnoći sam baš pazila, al bome sad više ne mogu..volim pivo i baš mi gušt navečer podijelit s mužem jednu bocu.. 🍻
Ja isto cijelo ljeto tamanim radlere, vecinom djelim sa muzem.
Ja i pive i radlere😂.
Mladju kcer sam dojila 12 mj i tako mislim i najmladju sve vise tog mi je too much a i to mlijeko vise nije toliko hranjivo vise se oni maze.
Corinne imas u mulleru isto.Stoje inace gdje su dude i bocice.
Mojoj maleckoj se dole spremaju zubici bas se vidi i sve dramaticno grize i moje sise😂sreca nije nervozna al promijenim par slinceka na dan
Corrine nadam se da ste ipak zaspali 🤞
.
Alkohol, vjerujem da mu nebi bilo ništa, ali na početku trudnoće sam rekla da neću ništa u trudnoći ni tokom dojenja, još 8 mjeseci ću zgurati pa nadoknaditi 🤭😂
Inače sam oduvijek bila pivopija, volim i dobru rakiju, a i likerčiće, a što sam starija to više cijenim čašu dobrog vina 🤭
"Spavamo" skupa u krevetu, pa se budi svakih sat vremena, očistim mu nosić koliko mogu i zaspe odmah natrag. Glava ce mi explodirati koliko me boli, sva sam se preznojila, od muke i temperature.
Nadam se da ce dan biti bolji, jedva cekam jutro.
.
Većinom ljudi preporucuju aspirtor na usisavac, al to mi ne zvuci prakticno u 3 ujutro. Jel onaj elektricni ok? Ili onaj na usta?
Sortiraj odgovore
Najstariji