Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    22. Rujan 2020. 22:40

Corine dobro da si se sjetila povisiti madrac 

Boa35
    22. Rujan 2020. 22:45

Corinne

Imam samo onu malu pumpicu, al to nije neka pomoć u ovom slučaju. Muz sad otisao u dezurnu ljekarnu po aspirtor ali oni nemaju nista od toga. Dali mu sprej za nos. Kao secer na kraju, ja imam temperaturu.

Ajme.. 
    Pa kako ljekarne nemaju aspirator za usisavač?? 🤦 
    Nas je jedino to spasilo kad je bila prehlađena.. nekih par sati je bilo katastrofa pa smo joj svakih pol h izvlačili iz nosa.. uopće ne znam kako bi preživjeli da ga nismo imali.. 
    A kako mu inače izvlačiš? Pa ja uopće ne mogu s onim drugim osim s tim na usisavač 🙄
    I obavezno ga stavi na jastuk spavati da mu je glava na povišenom! 
    Madam se da neće i tebe uloviti😟 
    🤞 Da noć prođe ok! 

Boa35
    22. Rujan 2020. 22:49

sagi

Anita91

Ajme, citam na fb onu grupu kasice i cure pisu kak malci imaju tipa 15,17 mjeseci i imaju 3 cvrsta obroka u danu plus 2x uzina i uz to jos uvijek cicaju…cure, kad cu ja onda nesto posteno popit? Kupila sam si liker od pistacia jos dok sam bila trudna i svaki dan ga gledam u vitrini, a bogme i on mene

Hahaha i ja u trudnoći još kupila liker od pistacija i gledamo se 🙊🤭
    A danas kupila neke craft pive za subotu, i jedna je neka Muškat, kao piva s okusom muškata, moje dvije ljubavi spojene 😂🤭😂
    .
    Ako ću uspjet dojit do godine tad planiram prekinut.
    Posao i dojenje, no way.

Kaj ja jedina popijem alkohol?? 🤣🤣
    Pivo pijem skoro svaki večer, barem dva deci 😆😆
    Vino baš i ne volim, a i žesticu sam znala popit gutljaj..pa niš joj ne bude od toga.. 😁 u trudnoći sam baš pazila, al bome sad više ne mogu..volim pivo i baš mi gušt navečer podijelit s mužem jednu bocu.. 🍻

Corinne
    22. Rujan 2020. 22:49

Šugava ljekarna, kazu da se moze naruciti pa dode za par dana. Koji je onda smisao dezurne ljekarne. Ah.
    .
    Hvala van na brzim savjetima, spava mi sad u naručju pa cemo vidjet koliko cu izdrzati

Jahanara
    22. Rujan 2020. 22:53

Corinne cure su sve rekle.

MickeyMouse

Corinne čitala sam da pomaze da se nareže luk i stavi kraj krevetića, da otvara nos to njegovo “isparavanje”

Isprobano sa starijom. Nama je pomoglo. 
    🤞 da vam sto prije prodje. Ujutro po aspirator, on je spas za bebin nosic.

Jahanara
    22. Rujan 2020. 22:54

Corinne

Šugava ljekarna, kazu da se moze naruciti pa dode za par dana. Koji je onda smisao dezurneljekarne. Ah.
    .
    Hvala van na brzim savjetima, spava mi sad u naručju pa cemo vidjet koliko cu izdrzati

Imas aspirator i u DMu.

skoljka
    22. Rujan 2020. 23:14

Karla89

sagi

Anita91

Ajme, citam na fb onu grupu kasice i cure pisu kak malci imaju tipa 15,17 mjeseci i imaju 3 cvrsta obroka u danu plus 2x uzina i uz to jos uvijek cicaju…cure, kad cu ja onda nesto posteno popit? Kupila sam si liker od pistacia jos dok sam bila trudna i svaki dan ga gledam u vitrini, a bogme i on mene

Hahaha i ja u trudnoći još kupila liker od pistacija i gledamo se 🙊🤭
    A danas kupila neke craft pive za subotu, i jedna je neka Muškat, kao piva s okusom muškata, moje dvije ljubavi spojene 😂🤭😂
    .
    Ako ću uspjet dojit do godine tad planiram prekinut.
    Posao i dojenje, no way.

Kaj ja jedina popijem alkohol?? 🤣🤣
    Pivo pijem skoro svaki večer, barem dva deci 😆😆
    Vino baš i ne volim, a i žesticu sam znala popit gutljaj..pa niš joj ne bude od toga.. 😁 u trudnoći sam baš pazila, al bome sad više ne mogu..volim pivo i baš mi gušt navečer podijelit s mužem jednu bocu.. 🍻

Ja isto cijelo ljeto tamanim radlere, vecinom djelim sa muzem. 

My baby
    22. Rujan 2020. 23:23

Ja i pive i radlere😂.
    Mladju kcer sam dojila 12 mj i tako mislim i najmladju sve vise tog mi je too much a i to mlijeko vise nije toliko hranjivo vise se oni maze.
    Corinne imas u mulleru isto.Stoje inace gdje su dude i bocice.
    Mojoj maleckoj se dole spremaju zubici bas se vidi i sve dramaticno grize i moje sise😂sreca nije nervozna al promijenim par slinceka na dan

sagi
    23. Rujan 2020. 02:28

Corrine nadam se da ste ipak zaspali 🤞
    .
    Alkohol, vjerujem da mu nebi bilo ništa, ali na početku trudnoće sam rekla da neću ništa u trudnoći ni tokom dojenja, još 8 mjeseci ću zgurati pa nadoknaditi 🤭😂
    Inače sam oduvijek bila pivopija, volim i dobru rakiju, a i likerčiće, a što sam starija to više cijenim čašu dobrog vina 🤭

Corinne
    23. Rujan 2020. 04:32

"Spavamo" skupa u krevetu, pa se budi svakih sat vremena, očistim mu nosić koliko mogu i zaspe odmah natrag. Glava ce mi explodirati koliko me boli, sva sam se preznojila, od muke i temperature. 
    Nadam se da ce dan biti bolji, jedva cekam jutro.
    .
    Većinom ljudi preporucuju aspirtor na usisavac, al to mi ne zvuci prakticno u 3 ujutro. Jel onaj elektricni ok? Ili onaj na usta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.