Mislim 190 ili 200 kn , ali racunam da ju koristimo do pocetka ljeta 😁odnosno vrucina, evo veceras ju testiramo, podfrknula sam da mu nije predugacka, skinula rukave i u pidjamici da vidim hoce li u jednom trenutku poludit od topline ili mu je ok, lako budem dodavala ako mu bude hladno
Ajme, citam na fb onu grupu kasice i cure pisu kak malci imaju tipa 15,17 mjeseci i imaju 3 cvrsta obroka u danu plus 2x uzina i uz to jos uvijek cicaju...cure, kad cu ja onda nesto posteno popit? Kupila sam si liker od pistacia jos dok sam bila trudna i svaki dan ga gledam u vitrini, a bogme i on mene
Anita moja je dnevne podoje izbacila sa 11 mjeseci, znaci imala je 3 obroka i užine između. Noćne sam joj ukinula sa 13 mjeseci. Sve ovisi koliko dugo želiš dojiti, bebe to brzo zaborave. Moja nakon dva tjedna od kad smo prekinuli dojenje nije vise ni pitala za cicu, a niti znala sto se s njom radi. Osobno smatram da je to dovoljno dojenja i tako planiram i sa ovom curkom, ne miješam se u tuđe stavove ali ja ne mogu zamisliti da dojim duže 🤷🏼♀️
Miki, ne pada mi na pamet dojiti dok krenem na posao, ne zelim se patiti a ni da mali pati. Pregrmit cemo nekako ukidanje
Curke pomagajte.beba nemoze zaspati, sve mu se slijeva iz nosića u usta i grlo. Kihne pa mes
Hany uf, žao mi je baš. Al vidi malca kapitalca, prebrodit će to on bez problema 😘💙
Drago mi je da vam je usprkos svemu bilo lijepo na moru 🤗
Corrine, Mellorine, Skoljka, Pupi ozdravite što prije 🤗🤞 bome vas se nakupilo.
My baby ahahaha, deda i baka su top 🤭
Malina je i nećakinja od godinu i pol je došetala do nas u vreći bez nogavica 🥰
Curke pomagajte. Beba ne moze spavati. Sve mu se slijeva iz nosića u usta i grlo. Jel ima kakva druga pomoć osim fizioloske i aspirtora?
Ajme, citam na fb onu grupu kasice i cure pisu kak malci imaju tipa 15,17 mjeseci i imaju 3 cvrsta obroka u danu plus 2x uzina i uz to jos uvijek cicaju…cure, kad cu ja onda nesto posteno popit? Kupila sam si liker od pistacia jos dok sam bila trudna i svaki dan ga gledam u vitrini, a bogme i on mene
Hahaha i ja u trudnoći još kupila liker od pistacija i gledamo se 🙊🤭
A danas kupila neke craft pive za subotu, i jedna je neka Muškat, kao piva s okusom muškata, moje dvije ljubavi spojene 😂🤭😂
.
Ako ću uspjet dojit do godine tad planiram prekinut.
Posao i dojenje, no way.
Curke pomagajte.beba nemoze zaspati, sve mu se slijeva iz nosića u usta i grlo. Kihne pa mes
Jel imas fiziolosku i onaj nastavak za usisavac, izvuci mu sa njim ili aspirator el. ako imas 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji