Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    24. Rujan 2020. 13:52

Malina uh i ja bi.
    Mi danas jeli batat no pojela je mozda pet zlica,ja njoj ne nudim sisu poslije tog nego joj ponudim nakon sat to je opce veselje.ova je veca cicoljupka od mladje definitivno.
    Rekla sam vas obavijestit u vezi seke.Trudnoca napreduje beba je veca za tjedan dana ona ce sad biti punih osam tjedana trudna po mengi,to je super jer nikad nije dogurala do tud a i nikad nije bilo ploda kad je prije zatrudnjela,beba raste sad je preko cm velika.Kako mi sad fale ti neki trenuci u trudnoci.
    Bas sam se neki dan sjetila kako smo sve tipkale u trudnoci i kako smo iscekivale koja ce kad roditi.❤️

My baby
    24. Rujan 2020. 13:53

E jeste razmisljale da i mi neku mob grupu osnujemo😂,bilo bi fora samo radi slikica da se izmjenjujemo da ih ne objavljujemo ovako javno

24. Rujan 2020. 14:37

Mybaby, mozda bi se pogubili u moru slika 😂 ja izaberem onu opciju da se izbrise nakoj dan dva

24. Rujan 2020. 14:37

I bravo za seku! Neka joj i dalje bude sve dobro!🤞

sagi
    24. Rujan 2020. 14:39

brankica09

Mickey aha 🥔 za velike 🤯😡

😵 Jao svašta si dopuštaju svekrive. 

sagi
    24. Rujan 2020. 14:40

Anita91

Jahanara

Kakve smo jutros? Ja pospana maksimalno. Budni od pola 6.
    .
    Mi se znamo za uspavljivanje i sisati i nunati u isto vrijeme uz ššššššš. Kad nikako ne ide onda tako.🤦‍♀️

Ja sam sanjala da sam spavala 🤣

😂😂

sagi
    24. Rujan 2020. 14:42

Malina može i na moji adresu , hvala 😛
    My baby super za seku. 🤞
    Ja sam za 🙂

Jahanara
    24. Rujan 2020. 14:55

My baby kako lijepo pava beba🥰
    .
    Malina sta me mamis sa cevapima😛 ja jela peceni patlidzan i pecenu papriku a navece idemo na rostilj kod rodjaka😀 malac je 🍬
    .
    My baby sto se tice prijedloga-ako su svi za to i ja sam. Obicno se nakon takve grupe na mobu prestane tipkati na forumu i ako netko ne zeli onda izvisi iz grupe a bilo bi lijepo da se i dalje svi tipkamo. 

My baby
    24. Rujan 2020. 14:55

Sagi i ja sam za pa eto ako se neka jos pridruzi😁

My baby
    24. Rujan 2020. 14:56

Jahanara naravno ako smo svi za pogotovo ove mame s kojima smo stalno na forumu pola ih vise ni nemasamo su isparile

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.