Malina uh i ja bi.
Mi danas jeli batat no pojela je mozda pet zlica,ja njoj ne nudim sisu poslije tog nego joj ponudim nakon sat to je opce veselje.ova je veca cicoljupka od mladje definitivno.
Rekla sam vas obavijestit u vezi seke.Trudnoca napreduje beba je veca za tjedan dana ona ce sad biti punih osam tjedana trudna po mengi,to je super jer nikad nije dogurala do tud a i nikad nije bilo ploda kad je prije zatrudnjela,beba raste sad je preko cm velika.Kako mi sad fale ti neki trenuci u trudnoci.
Bas sam se neki dan sjetila kako smo sve tipkale u trudnoci i kako smo iscekivale koja ce kad roditi.❤️
E jeste razmisljale da i mi neku mob grupu osnujemo😂,bilo bi fora samo radi slikica da se izmjenjujemo da ih ne objavljujemo ovako javno
Mybaby, mozda bi se pogubili u moru slika 😂 ja izaberem onu opciju da se izbrise nakoj dan dva
Kakve smo jutros? Ja pospana maksimalno. Budni od pola 6.
.
Mi se znamo za uspavljivanje i sisati i nunati u isto vrijeme uz ššššššš. Kad nikako ne ide onda tako.🤦♀️
Ja sam sanjala da sam spavala 🤣
😂😂
Malina može i na moji adresu , hvala 😛
My baby super za seku. 🤞
Ja sam za 🙂
My baby kako lijepo pava beba🥰
.
Malina sta me mamis sa cevapima😛 ja jela peceni patlidzan i pecenu papriku a navece idemo na rostilj kod rodjaka😀 malac je 🍬
.
My baby sto se tice prijedloga-ako su svi za to i ja sam. Obicno se nakon takve grupe na mobu prestane tipkati na forumu i ako netko ne zeli onda izvisi iz grupe a bilo bi lijepo da se i dalje svi tipkamo.
Jahanara naravno ako smo svi za pogotovo ove mame s kojima smo stalno na forumu pola ih vise ni nemasamo su isparile
Sortiraj odgovore
Najstariji