Jutro!
Budna od 5 juuhuuu 🙄 kava popijena ako kome treba kuham drugu☕
.
Corinne nadam se da ste se uspjeli bar malo naspavati. Ima i na baterije aspirator al cula sam da on bas i ne izvuce kao ovaj na usisavac. Mi imamo na usisavac i znala sam izvlaciti i po noci, to upalis usisavac na par sekundi da povuce. Za toliko neces probuditi susjede.
.
Alkohol-ja vam uopce ne pijem nista🙈 eventualno mogu probat nekog likercica i to je to.
Jutro, od 6:15 budni 😑
Corine nadam se da ste uspjeli koliko toliko odspavat.
Kako je prosla noc?
.
Sto se tice cuge ... Petkom bih nakon posla kupila 2 butelje crnog vina (samo za sebe), u 16:15 bi muz i ja vec cugali i kuhali 😂 sad nisam popila ni kap, a ni u trudnoci. Sve se to izlucuje u mlijeko. Kuzim da nemre bit nist al ne da mi se, nemam gust sad popiti casu vina i ne zapaliti..a ni ne pusim vise.
.
Da pohvalim svog malog, prvi put jedno budenje po noci 🥳🥳
Jutro,
Malina i ja sam često uzela čašu muškata ili Rosea ili bilo kojeg drugog vina 🤭
Bravo za noć 🥳
.
Tokom trudnoće je i mužu dijagnosticiran giht pa bi trebao izbjegavat alkohol, tako da nijednom nije gušt. Ja bi se osjećala krivom, al ok mi je da popije ko želi.
.
Moj se prije budio jednom, dva put, i rano se budio, to mi je bilo ok. A sad unatrag tjedan prvi san mu je dobar i nakon tog prvog podoja koma, sto buđenja, nošenje, nunanje i onda spavanje 5 min. S tim da se i dalje rano budi. Prije pol 7 priča s vrtuljkom 😵
Ne znam što mu bi 🤔
Ja imam aspirator na baterije i super je. Sve izvuče. Rozi nastavak za bebe, plavi za malo veće bebuške i bijeli za veću dječicu. Obojica ga koriste.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja imam aspirator na baterije i super je. Sve izvuče. Rozi nastavak za bebe, plavi za malo veće bebuške i bijeli za veću dječicu. Obojica ga koriste.
🤞❤️🙏
Ma popijem ja casu pive tu i tamo ali nije to to, evo sad mi npr frendica ima djevojacku (na koju ja neidem 😪) i razmisljam si i da mogu ic nebi se mogla "opustit" s njima, bas mi fali malo odraslog drustva.
Hany drzim fige da sve bude ok 😙.
Nekaj sam sprckala 🤦♀️
I ja. Pisala sam drugi komentar, a otišao mi isti 2 puta.
Hany - prava bebuška. Sve će biti o.k.
Malina - pomiri se s tim da nema mira za tebe kod spavanja... 😁 Meni ja najgore kad se pokaka i onda se krene okretat kad ga skinem. Sreća da postoje one podloge...
Ja ne znam kad ćemo mi smanjiti dojenje jer sam prvog dugo držala na prsima pa mi žao ovog ranije maknuti. Znam da je kasnije to samo utjeha i navika, ali meni su to baš emotivni trenuci... Nema onda više nacicavanja i buđenja preko noći, samo maženje i tako. 💕
🤞❤️🙏
Taj aspirator za usisavac mozes koristiti i na usta ako imas dobar kapacitet i ako ne zelis buditi susjede 😂😂
.
Sto se tice alkohola ja u trudnoci nisam nista osim casu vina za nase vjencanje i za novu godinu 😂 A sad dok dojim pivo...ali ono dec ili dva.Uopce se nisam sjetila radlera a pila sam ga prije trudnoce stalno 😂😂😂 Rado bibrakiji jednu drmnula ali nista.Ja i muz imamo obicaj raditi rakije od maraske,madarine, kadulje pa cak i fafarikule (ne znam kako to u zg zovu i jel zovu ikako uopce) al ove godine mi se neda bas kad ne mogu piti,nisam motivirana...a da ne govorim da sam bila pusac prije trudnoce i da mi fali full...pokusati cu se ne vratiti tome ali bas me vuce 😮😮😮
Sortiraj odgovore
Najstariji