Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2020. 20:21

sagi

Malina iskreno ne želim si to radit. Dam mu sisu ak traži, ali pokušavam ga ne uspavljivat na taj način jer onda muž ne može preuzeti. Iako on meni nakon prvog podoja zaspi na sisi, stavim ga u krevetić i za 5,10 min budan. Onda kreće nunanje.
    To je osjetio da ga planiram prebaciti u njegovu sobu 🙈 ionak spava u našoj sobi u svom krevetiću od prvog dana pa nije neka razlika, čekala sam samo da mi dođu one zaštitne navlake za krevetić u njegovoj sobi, ne sviđa mi se ogradica.

Aha, pa ok. Jesi probala masirsti ga po ledjima? To ja radim svom po novom i svaki put traje sve krace i krace, samo treba bit strpljiv. Ako se bas raspizdi onda ga vracam na sisu ali evo, da se ne ureknem, sve cesce pali. Mozda smo zato imali prvi put ikad jedan podoj u noci (insce ih je vise od 5).

My baby
    23. Rujan 2020. 21:19

Malina ja svoju uspavljujem na sisi al ja kad zaspe bez problema se maknem.ja nju obozavam uspavljivat na sisi kad me gnjeci pospano po sisama😂

23. Rujan 2020. 21:24

My baby

Malina ja svoju uspavljujem na sisi al ja kad zaspe bez problema se maknem.ja nju obozavam uspavljivat na sisi kad me gnjeci pospano po sisama😂

Mybaby, ma i ja sam duuugo uspavljivala tako, ali mali gasd vise nece, prekine sisati i moram ga nunati!😁 Nekad me pocasti pa se ipak preda na sisi, ali to je postala rijetkost ;( Al kroz noc kad dojimo pali, samo nastavi slatko pajkiti 

sagi
    23. Rujan 2020. 21:44

malina08

sagi

Malina iskreno ne želim si to radit. Dam mu sisu ak traži, ali pokušavam ga ne uspavljivat na taj način jer onda muž ne može preuzeti. Iako on meni nakon prvog podoja zaspi na sisi, stavim ga u krevetić i za 5,10 min budan. Onda kreće nunanje.
    To je osjetio da ga planiram prebaciti u njegovu sobu 🙈 ionak spava u našoj sobi u svom krevetiću od prvog dana pa nije neka razlika, čekala sam samo da mi dođu one zaštitne navlake za krevetić u njegovoj sobi, ne sviđa mi se ogradica.

Aha, pa ok. Jesi probala masirsti ga po ledjima? To ja radim svom po novom i svaki put traje sve krace i krace, samo treba bit strpljiv. Ako se bas raspizdi onda ga vracam na sisu ali evo, da se ne ureknem, sve cesce pali. Mozda smo zato imali prvi put ikad jedan podoj u noci (insce ih je vise od 5).

Mislim da mi imamo regresiju sna i da će to uskoro proć i vratit se na dobro spavanje #thinkpositive

Moj inače voli kad mu se mazi glava, i ono između očiju, to pali poneksd, al kad se skroz rasplače onda  onda pomaže samo da ga uzmeš. 

sagi
    23. Rujan 2020. 21:45

Hany držte se i pazite 🥰 

23. Rujan 2020. 21:53

Ah nunanje, da... Ja sam se zapisala za masazu u petak u 13. Jedva cekam. Sama sam ovih dana s malim od jutra do skroz navecer, krepana sam

Hany92
    23. Rujan 2020. 22:50

malina08

Hany ❤️

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    23. Rujan 2020. 22:52

sagi

Hany držte se i pazite 🥰

😘

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    24. Rujan 2020. 00:23

Hany ❤️

Jahanara
    24. Rujan 2020. 07:07

Kakve smo jutros? Ja pospana maksimalno. Budni od pola 6. 
    .
    Mi se znamo za uspavljivanje i sisati i nunati u isto vrijeme uz ššššššš. Kad nikako ne ide onda tako.🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.