Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2020. 07:44

Jutroo i dalje prehlađeno jedva cekam da vise prođe, citam al nestizem komentirati.
    Sto se alkohola tice ja bi eventualno popila rado visnjevac tu i tamo, ali pricekat cu jos pola godine, a drugo nista ni nevolim ja sam vise od hrane, ovisnik o slatkom 😁
    Spavanje i uspavljivanje bit ce da je jednostavno do bebe. Stariju sam zacas mogla uspavati na stvarno puno nacina. Draganje po glavi, tapkanje po leđima ili guzi, nunanje za 5 min spava, pjevanje nina nana, medo sto svjetli i svira bi je uspavao. Ali zato kad mlađe nist od tog ne pali. Znaci moram ukljucit white noise, ona me zagrli oko vrata i stipa i pokusava kose naci da moze cupati, divotavod uspavljivanja 😂 ali aj bar ne traje predugo, zaspe za 5/10min kako kad. Ali stvarno je sva na mene sto izgledom eto i ponasanjem jer i ja inace imam lagan san i svasta bi me budilo prije, sad sam srecom umorna pa spavam ko top. A ko mala znam da sam imala jastucic cupavi i da sam ga svega pocupala, tako da vidim da cu morati ici u potragu za njim 😂

Hany92
    24. Rujan 2020. 07:47

My baby

Hany ❤️

💞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    24. Rujan 2020. 08:34

Hany držite se! Biti će to sve dobro ❤️
    Ja jučer nisam imala snage za tipkat, nemam ni sad pretjerano. Uvukao se u mene neki blues nemam pojma, stiže jesen sto je moje omiljeno doba al meni se nekako ništa neda. Voljela bi nać vremena da napravim generalku u kući, al svi su zaokupljeni radovima vani da pričuvaju malu. Mama mi ide u penziju za dva tjedna pa ću nju žicati pomoć 😄
    Alkohol - oboozavam popiti času dobrog bijelog vina npr. traminac, muskat... tako ta slatkasta. A sad se zadovoljim kojim gutljajem pive 😂
    Spavanje - navečer budna u krevetić i sama zaspe, ostatak noći cica 🤷🏼‍♀️ Preko dana po novom samo nunanje 🤦🏼‍♀️
    Corinne kako je malac? 
    Jahanara mi smo od 6:15, evo spava prvi san, danas na meniju batat i blitva. Imam domaću blitvu pa mi zao ne dati 😄

sagi
    24. Rujan 2020. 08:36

Jutro, mi budni od 6, al je bočje spavao, prvo buđenje za spavanje oko 3,poslije malo nunanja i uspavljivanja, stavim ga u krevetić, i nakon 20ak min se pobljucao sav, uzmem na ruke, nastavio spavat 🙉 imao je par kratkih buđenja, ali nije trebalo nunati. Eto ga sad drugi put jede. 

Jahanara
    24. Rujan 2020. 08:40

Mickey mozda ti je u podsvijesti da ides i raditi uskoro, pa i to utjece na raspolozenje. Imas li jos godisnji za iskoristiti? 
    .
    Moj je jos uvijek budan. Idemo sad van pa se nadam da ce zaspati.
    .
    Ne znam jeste vidjeli novi katalog iz Pepca. Ima bas lijepe robice za bebe. Bas u jesenskim bojama😀 nadam se da ce me nesto docekati dok se dokopam Pepca😅

MickeyMouse
    24. Rujan 2020. 08:53

Jahanara vjerojatno je to u pitanju. Stalno mislim kak još moramo na HZZO to riješiti, pa krećem raditi pa moram pohvatati projekte, stanja, i malo da se ufuram pa ću u prosincu na godišnji. Znam da će mi goditi da nisam samo u trenirkama al isto tak će mi dosaditi biranje robe za posao 😄

24. Rujan 2020. 09:08

Mickey nama je odlicna kombinacija blitva i jabuka, svakako je iskoristi 😁 da sigurno je zbog ovog sto je jahanara napisala.
    A robica je prekrasna u pepcu sva jesenska i za manje i za vece ja nekidan malo skicnula. Ah rado bih i ja uzimala ali mlađa ima od starije, a starija je dobila od prijatelja a ona odmah sve i zamaze i zafleka pa mi nema smisla ni kupovati to novo obzirom da u vrtic jos neide.

24. Rujan 2020. 09:08

Mikica, svaka cast, ne mogo to ni zamisliti!
    .
    Nama prvo budenje u pola 4, a onda sam ga probudila u pola 7 jer je tak cvrsto spavao i bio hladan i isla sam vidjeti jel dise. Onda je gugutao pola sata i produzili do pola 9 😊

Corinne
    24. Rujan 2020. 09:22

Jutro zene drage! Mi idemo prema ozdravljenju oboje, jos uvijek nas muci nos ali dosta manje nego prekjucer. Jucer smo i oboje imali temp pa je malac dobio čepić. Čak je i spavao ok, probudio se u ponoc, u 2, u 6 i onda u 8. Sad vec opet ide spavati. Usisavali smo nos skupa muz i ja, nikako se nije dao pa je bila borba. 
    .
    Ja si ponekad dam oduška pa popijem malo pivo, ali nije mi fino kao prije, jedino ako nakon neke klope bas sjedne dobro. Vino sam prije obozavala a sad me udari i 1,5 deci pa mi nije zabavno više.
     .
    A sto se uspavljivanja tiče, u zadnje vrijeme se bas trudim da ga uspavam u kinderbetu, jednu ruku na prsa a drugom ga dragam po glavi. Nekad uspije nekad ne. Ako ne, onda mi zaspe u krilu, ali bez nunanja (jer ja tad zujim po mobitelu )
    .
    Pepcooo. Vidjela sam za deckice bas slatke stvari. Meni očajno trebaju pidzame, sve je prerastao. Mozda se uspujem zaletit za vikend.

Mickey vracas se na puno radno vrijeme? Ja sam razmisljala kako bi bilo super za početak se vratiti na posao na pola radnog vremena. 
    .
    Mellorine ajmo ozdraviti do vikenda! 
    .
    I bravo za malinu, pa to je dobro spavanje vec par dana! 🤩 Neka tako nastavi! 

• Pupi30
    24. Rujan 2020. 10:35

Jutro curke...evo ja prijavljujem da je M spavao od 21:30 do 6 bez budjenja...onda papanje u 6 pa u 7 i budjenje u 8.Mama se naspavala 😊😊 Naravno spavao je samnom jer sam muza ostavila dole na otoku a mi smo isli u Zd na par dana kod mojih a tamo nemam krevetic.Zato je i spavao toliko 😎😎🙈🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.