Jutroo i dalje prehlađeno jedva cekam da vise prođe, citam al nestizem komentirati.
Sto se alkohola tice ja bi eventualno popila rado visnjevac tu i tamo, ali pricekat cu jos pola godine, a drugo nista ni nevolim ja sam vise od hrane, ovisnik o slatkom 😁
Spavanje i uspavljivanje bit ce da je jednostavno do bebe. Stariju sam zacas mogla uspavati na stvarno puno nacina. Draganje po glavi, tapkanje po leđima ili guzi, nunanje za 5 min spava, pjevanje nina nana, medo sto svjetli i svira bi je uspavao. Ali zato kad mlađe nist od tog ne pali. Znaci moram ukljucit white noise, ona me zagrli oko vrata i stipa i pokusava kose naci da moze cupati, divotavod uspavljivanja 😂 ali aj bar ne traje predugo, zaspe za 5/10min kako kad. Ali stvarno je sva na mene sto izgledom eto i ponasanjem jer i ja inace imam lagan san i svasta bi me budilo prije, sad sam srecom umorna pa spavam ko top. A ko mala znam da sam imala jastucic cupavi i da sam ga svega pocupala, tako da vidim da cu morati ici u potragu za njim 😂
Hany držite se! Biti će to sve dobro ❤️
Ja jučer nisam imala snage za tipkat, nemam ni sad pretjerano. Uvukao se u mene neki blues nemam pojma, stiže jesen sto je moje omiljeno doba al meni se nekako ništa neda. Voljela bi nać vremena da napravim generalku u kući, al svi su zaokupljeni radovima vani da pričuvaju malu. Mama mi ide u penziju za dva tjedna pa ću nju žicati pomoć 😄
Alkohol - oboozavam popiti času dobrog bijelog vina npr. traminac, muskat... tako ta slatkasta. A sad se zadovoljim kojim gutljajem pive 😂
Spavanje - navečer budna u krevetić i sama zaspe, ostatak noći cica 🤷🏼♀️ Preko dana po novom samo nunanje 🤦🏼♀️
Corinne kako je malac?
Jahanara mi smo od 6:15, evo spava prvi san, danas na meniju batat i blitva. Imam domaću blitvu pa mi zao ne dati 😄
Jutro, mi budni od 6, al je bočje spavao, prvo buđenje za spavanje oko 3,poslije malo nunanja i uspavljivanja, stavim ga u krevetić, i nakon 20ak min se pobljucao sav, uzmem na ruke, nastavio spavat 🙉 imao je par kratkih buđenja, ali nije trebalo nunati. Eto ga sad drugi put jede.
Mickey mozda ti je u podsvijesti da ides i raditi uskoro, pa i to utjece na raspolozenje. Imas li jos godisnji za iskoristiti?
.
Moj je jos uvijek budan. Idemo sad van pa se nadam da ce zaspati.
.
Ne znam jeste vidjeli novi katalog iz Pepca. Ima bas lijepe robice za bebe. Bas u jesenskim bojama😀 nadam se da ce me nesto docekati dok se dokopam Pepca😅
Jahanara vjerojatno je to u pitanju. Stalno mislim kak još moramo na HZZO to riješiti, pa krećem raditi pa moram pohvatati projekte, stanja, i malo da se ufuram pa ću u prosincu na godišnji. Znam da će mi goditi da nisam samo u trenirkama al isto tak će mi dosaditi biranje robe za posao 😄
Mickey nama je odlicna kombinacija blitva i jabuka, svakako je iskoristi 😁 da sigurno je zbog ovog sto je jahanara napisala.
A robica je prekrasna u pepcu sva jesenska i za manje i za vece ja nekidan malo skicnula. Ah rado bih i ja uzimala ali mlađa ima od starije, a starija je dobila od prijatelja a ona odmah sve i zamaze i zafleka pa mi nema smisla ni kupovati to novo obzirom da u vrtic jos neide.
Mikica, svaka cast, ne mogo to ni zamisliti!
.
Nama prvo budenje u pola 4, a onda sam ga probudila u pola 7 jer je tak cvrsto spavao i bio hladan i isla sam vidjeti jel dise. Onda je gugutao pola sata i produzili do pola 9 😊
Jutro zene drage! Mi idemo prema ozdravljenju oboje, jos uvijek nas muci nos ali dosta manje nego prekjucer. Jucer smo i oboje imali temp pa je malac dobio čepić. Čak je i spavao ok, probudio se u ponoc, u 2, u 6 i onda u 8. Sad vec opet ide spavati. Usisavali smo nos skupa muz i ja, nikako se nije dao pa je bila borba.
.
Ja si ponekad dam oduška pa popijem malo pivo, ali nije mi fino kao prije, jedino ako nakon neke klope bas sjedne dobro. Vino sam prije obozavala a sad me udari i 1,5 deci pa mi nije zabavno više.
.
A sto se uspavljivanja tiče, u zadnje vrijeme se bas trudim da ga uspavam u kinderbetu, jednu ruku na prsa a drugom ga dragam po glavi. Nekad uspije nekad ne. Ako ne, onda mi zaspe u krilu, ali bez nunanja (jer ja tad zujim po mobitelu )
.
Pepcooo. Vidjela sam za deckice bas slatke stvari. Meni očajno trebaju pidzame, sve je prerastao. Mozda se uspujem zaletit za vikend.
.
Mickey vracas se na puno radno vrijeme? Ja sam razmisljala kako bi bilo super za početak se vratiti na posao na pola radnog vremena.
.
Mellorine ajmo ozdraviti do vikenda!
.
I bravo za malinu, pa to je dobro spavanje vec par dana! 🤩 Neka tako nastavi!
Jutro curke...evo ja prijavljujem da je M spavao od 21:30 do 6 bez budjenja...onda papanje u 6 pa u 7 i budjenje u 8.Mama se naspavala 😊😊 Naravno spavao je samnom jer sam muza ostavila dole na otoku a mi smo isli u Zd na par dana kod mojih a tamo nemam krevetic.Zato je i spavao toliko 😎😎🙈🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji