Corinne cure su ti rekle, fiziološka i izvlačit, još bolje ak imas neki sprej ta nos na bazi morske vode i stavi ga na povišeno da spava

Curke pomagajte. Beba ne moze spavati. Sve mu se slijeva iz nosića u usta i grlo. Jel ima kakva druga pomoć osim fizioloske i aspirtora?
Aha tek vidim. Ja neznam drugi nacin. Mora ici van nekako, nemas ni onu pumpicu za izvlacenje

Cure koje su bubane da brzo ozdrave🤞
Skoljka -a da moj mali buco,meni je ok samo neka raste bude vec skinuo😁,bas mi danas ova dr iz bolnice za kilazu malo pricala da je previse.Ja reko,kad trazi dam mu,sta sada..jos nismo ni kasice uveli mada mi pedica kaze da mogu,tako da i hocu.Pazite,kaze da za njega najbolje sa jabukom krenut i sok od jabuke mu dati,pa mrkvica🤪,ha budemo probali.
Sagi-hvalaa,nadam se da bude,da to jednom rijesi i onda dalje slatke brige😹,
Ma na moru mi je bilo predivno prvih 8 dana,laganini,on uzivao..zbog njega smo i isli..mi se opustili od briga.Tako da sam zahvalna😊
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sprej nemam. Problem je sto se stvara sekret non stop. Sad sam mu povisila glavu u kinderbetu. Dobro je samo dok ga nosim,ali ni tako ne zeli spavati

Corrine tako je i mene uhvatilo…grlo i sinusi ali bas dosta i onda se on zarazio od mene…par dana ga je bas smetalo ali sad ne osim sto mu i dalje izvlacimo s asporatorom.Ja sam svala odmah pedijatricu i uzela sam sterimar sprej za nos i 3 puta dnevno sprej pa aspirator.Sebi sa fiziloskom cistim…Ali evo vev tjedan dana vucemo i nikako proci ali mislim.da je pri kraju.Temperaturu nije imao…jedino sto nije spavao ni on ni ja 😏😏
.
Hany bas mi je zao,svasta te snaslo ali jaki ste vi…a malac najjaci 😍😍😍 Meni je pedijatrica rekla da se proljevom smatra ako ih ima 5 u danu…a do tog trenutka da se zove samo vodenasta stolica 🤷♀️
Da tako sam i ja mislila,ali bas ga busa bubala i ovi u bolnici u Zadru odma rekli proljev,al ne znaju kao uzrok ovo ono..mogli su uzorak uzet.Neam pojma,samo neka mu prode🙈
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Imam samo onu malu pumpicu, al to nije neka pomoć u ovom slučaju. Muz sad otisao u dezurnu ljekarnu po aspirtor ali oni nemaju nista od toga. Dali mu sprej za nos. Kao secer na kraju, ja imam temperaturu.

Vreće za spavanje sa nogavicama ima i Dolisa, jeftinije su od Etherala.
A što se tiče produžavanje porodiljnog, mi u Rijeci možemo produziti mailom, sve mailom pošaljemo pa se raspitajte ako imate tu opciju da ne šećete.

Corinne čitala sam da pomaze da se nareže luk i stavi kraj krevetića, da otvara nos to njegovo “isparavanje”

E Corinne i nabavite si inhalator! To je nešto sto je stvarno korisno i brzo riješava začepljeni nos

Imam samo onu malu pumpicu, al to nije neka pomoć u ovom slučaju. Muz sad otisao u dezurnu ljekarnu po aspirtor ali oni nemaju nista od toga. Dali mu sprej za nos. Kao secer na kraju, ja imam temperaturu.
A joj bas te krenulo.
Kakva je to ljekarna da nema nista 🙄
A sta pokusavaj pumpicom, naspricaj sprejom pa izvlaci pumpicom, bolje bilo sto da izvuces nego da sve ide na pluca, pa ce kasalj itd..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji