Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    22. Rujan 2020. 22:17

Corinne cure su ti rekle, fiziološka i izvlačit, još bolje ak imas neki sprej ta nos na bazi morske vode i stavi ga na povišeno da spava

skoljka
    22. Rujan 2020. 22:18

Corinne

Curke pomagajte. Beba ne moze spavati. Sve mu se slijeva iz nosića u usta i grlo. Jel ima kakva druga pomoć osim fizioloske i aspirtora?

Aha tek vidim. Ja neznam drugi nacin. Mora ici van nekako, nemas ni onu pumpicu za izvlacenje

Hany92
    22. Rujan 2020. 22:18

Cure koje su bubane da brzo ozdrave🤞
    Skoljka -a da moj mali buco,meni je ok samo neka raste bude vec skinuo😁,bas mi danas ova dr iz bolnice za kilazu malo pricala da je previse.Ja reko,kad trazi dam mu,sta sada..jos nismo ni kasice uveli mada mi pedica kaze da mogu,tako da i hocu.Pazite,kaze da za njega najbolje sa jabukom krenut i sok od jabuke mu dati,pa mrkvica🤪,ha budemo probali.
    Sagi-hvalaa,nadam se da bude,da to jednom rijesi i onda dalje slatke brige😹,
    Ma na moru mi je bilo predivno prvih 8 dana,laganini,on uzivao..zbog njega smo i isli..mi se opustili od briga.Tako da sam zahvalna😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Corinne
    22. Rujan 2020. 22:20

Sprej nemam. Problem je sto se stvara sekret non stop. Sad sam mu povisila glavu  u kinderbetu. Dobro je samo dok ga nosim,ali ni tako ne zeli spavati

Hany92
    22. Rujan 2020. 22:23

Pupi30

Corrine tako je i mene uhvatilo…grlo i sinusi ali bas dosta i onda se on zarazio od mene…par dana ga je bas smetalo ali sad ne osim sto mu i dalje izvlacimo s asporatorom.Ja sam svala odmah pedijatricu i uzela sam sterimar sprej za nos i 3 puta dnevno sprej pa aspirator.Sebi sa fiziloskom cistim…Ali evo vev tjedan dana vucemo i nikako proci ali mislim.da je pri kraju.Temperaturu nije imao…jedino sto nije spavao ni on ni ja 😏😏
    .
    Hany bas mi je zao,svasta te snaslo ali jaki ste vi…a malac najjaci 😍😍😍 Meni je pedijatrica rekla da se proljevom smatra ako ih ima 5 u danu…a do tog trenutka da se zove samo vodenasta stolica 🤷‍♀️

Da tako sam i ja mislila,ali bas ga busa bubala i ovi u bolnici u Zadru odma rekli proljev,al ne znaju kao uzrok ovo ono..mogli su uzorak uzet.Neam pojma,samo neka mu prode🙈

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Corinne
    22. Rujan 2020. 22:28

Imam samo onu malu pumpicu, al to nije neka pomoć u ovom slučaju. Muz sad otisao u dezurnu ljekarnu po aspirtor ali oni nemaju nista od toga. Dali mu sprej za nos. Kao secer na kraju, ja imam temperaturu. 

Mom

Vreće za spavanje sa nogavicama ima i Dolisa, jeftinije su od Etherala.
    A što se tiče produžavanje porodiljnog, mi u Rijeci možemo produziti mailom, sve mailom pošaljemo pa se raspitajte ako imate tu opciju da ne šećete. 

MickeyMouse

Corinne čitala sam da pomaze da se nareže luk i stavi kraj krevetića, da otvara nos to njegovo “isparavanje” 

MickeyMouse
    22. Rujan 2020. 22:29

E Corinne i nabavite si inhalator! To je nešto sto je stvarno korisno i brzo riješava začepljeni nos 

skoljka
    22. Rujan 2020. 22:39

Corinne

Imam samo onu malu pumpicu, al to nije neka pomoć u ovom slučaju. Muz sad otisao u dezurnu ljekarnu po aspirtor ali oni nemaju nista od toga. Dali mu sprej za nos. Kao secer na kraju, ja imam temperaturu.

A joj bas te krenulo. 
    Kakva je to ljekarna da nema nista 🙄 
    A sta pokusavaj pumpicom, naspricaj sprejom pa izvlaci pumpicom, bolje bilo sto da izvuces nego da sve ide na pluca, pa ce kasalj itd.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.