Hany92 - 😘
Mickey - svaka tebi čast... Ali, stvarno! Meni bi bila muka od prvog dana da znam da moram tako brzo natrag na posao. Ja bih još jedno dijete samo da mogu biti s njima još duže doma. Ne znam... Vjerujem svojoj mami, ona će ih čuvati, ali nekako sam čudna po tom pitanju. Posesivna ili što već... Ne mogu objasniti. Zato sam starijeg tek lani dala u vrtić, tako da valjda duže mogu imati pod kontrolom sve što utječe na njega... Baš sam luda, ali ne mogu se opustiti. Još mi se muž smije kakav sam to sociolog.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure s dobrim spavanjima bravo, 🤞da se nastavi tako 🙂
I super da se osjećate bolje vi bolesne 🙂
.
Mickey uf, zaboravila sma već moraš na posao il želiš? Aha, muž ostaje doma jel tak?
Vaki 😂😂 trebo bi porodiljni trajat godinu i pol, baš gledam po nećakinjama, premali su s godinu za jaslice, s godinu i pol su barem malo veći.
Muka mi kad se sjetim iduće godine, ide odmah u vrtić. Ostavila sam si starog godišnjeg da pokrije 6 mjesec, a onda ćemo kombinirat godišnje kroz 7 i 8, muž će koristiti vjerojatno dio onih svojih 2 mjeseca i u 9 bi trebao krenuti onda u jaslice 😕
.
Sad zaspao na sisi, prije bili u šetnji, standardno se na kraju plakao pa su nas svi gledali, a sad vidim da sam obulla majicu naopačke pa možda i zato 🤭🙈😂
Jutro cure meni je odavno no ne mogu se izvuci😂
https://ibb.co/HqtMzHn
No morat cu makarju probudila jer papamo u isto vrijeme uvijek.
Mickey i ja sam ne bas ko Vaki ali jako se vezem za djecu u tim prvim godinama,i doma bi bila deset god s njima da mogu pogotovo kad vidim starije kojima apsolutno vise ne trebam osim sto im predstavljam kuhalo i ribalo😂
Bokic zene 🙈
Hany 💙
Neki dan isla frizeru, bebu cuvala svekrva, vratim se i vidim R prljava oko usta , uvalila joj je pire 👀 a zaboravila ju je obrisat ili kak ne vidi joj je promaklo 🙄 bilo joj je neugodno ali nisam sigurna jel zbog toga sta joj je dala ili jer sam ju ulovila 🤷♀️ sto reci 🤦♀️
Kakve smo jutros? Ja pospana maksimalno. Budni od pola 6.
.
Mi se znamo za uspavljivanje i sisati i nunati u isto vrijeme uz ššššššš. Kad nikako ne ide onda tako.🤦♀️
Ja sam sanjala da sam spavala 🤣
Haha, joj..a svekrve!
Moja je meni rekla da se mora spavati u vreci. Rekoh OK, planiram kupiti s nogavicama.. kaze ona, ne, on ce imati vrecu bez nogavica! I sad mi salje sliku vrece iz Pepca kako je kupila. Inace je alergicna sto mali spava sa mnom...
.
Stigla nova slikovnica u Tisak :)
Ma da odem na pola radnog vremena ostajala bi duže sigurno jer ne bi sve stigla, tak da bolje nek oni meni plate za sve 😄 ovo će nam financijski odlično biti (moja placa plus mužev porodiljni), a posao mi je dvije minute autom ali doslovno, tak da planiram korisiti stanku za dojenje a i lako dođem ak bude neka kriza - ne znam kak bi da mi nije tako fleksibilno i blizu. Al da bi bila s njima doma - bila bi 😄
Brankice jel onaj pire za velike sa maslacem, sol i vrhnjem? 🤦🏼♀️
E batat i blitva prošlo odlično, i Mellorine hvala na ideji sutra će onda blitva plus jabuka 😄 iskreno ta kombinacija mi ne bi pala na pamet
Sortiraj odgovore
Najstariji