AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    02. Ožujak 2023. 13:27

Lucyyyyyy🤗🤗🤗 Nema predaje, ova godina ti je dobitna💖

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lucy08
    02. Ožujak 2023. 13:36

No-give-up

Lucyyyyyy🤗🤗🤗 Nema predaje, ova godina ti je dobitna💖

No give up ❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Kako ste vi? U kojoj ste fazi sada? 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Srculence3
    02. Ožujak 2023. 13:56

Mi smo ti u fazi gdje smo se zbrojili i dogovorili da ćemo probati  pokrenuti možda tu spermatogenezu bar da do par komada dođemo, ako do jeseni nikakvog pomaka ne bude idemo na donorsku. Pogotovo jer se kod njega znalo naći u spermiogramu i jer nema konkretnog razloga zbog kojeg je došlo do azoo.
    Pije klomifen, pije antioxidanse, ukinuo je teške treninge, iz prehrane izbacio slatko, kavu, alkohol i gazirano, prehranu sam maksimalno korigirala. Ono, opustili smo se u glavi nekako, i prihvatili stvari kakve jesu. Eto, tako da najkasnije na jesen se idem bockati🥰😁👶

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Lucy08
    02. Ožujak 2023. 14:30

No-give-up

Mi smo ti u fazi gdje smo se zbrojili i dogovorili da ćemo probati pokrenuti možda tu spermatogenezu bar da do par komada dođemo, ako do jeseni nikakvog pomaka ne bude idemo na donorsku. Pogotovo jer se kod njega znalo naći u spermiogramu i jer nema konkretnog razloga zbog kojeg je došlo do azoo.
    Pije klomifen, pije antioxidanse, ukinuo je teške treninge, iz prehrane izbacio slatko, kavu, alkohol i gazirano, prehranu sam maksimalno korigirala. Ono, opustili smo se u glavi nekako, i prihvatili stvari kakve jesu. Eto, tako da najkasnije na jesen se idem bockati🥰😁👶

Znaci on vise ne ide na nikakve zahvate, nego ako sta nadete u ejakulatu na spermiogramu s tim idete u postupak ? Kad planirate provjerit jel se nesto pokrenilo? 
    Zbilja dajete sve od sebe i nadam se da ce bit uspjeha 🤞 Navijam na najjace da do jeseni budemo ovdje s tobom u iscekivanju bete i divnih rezultata 🥰 
    Vrime je vise da se na ovoj temi otkad je zaceta nesto konkretno pokrene i da napokon dobijemo prvu mamu i bebu za pozitivnu statistiku! Crvenkapice cekamo te da otvoris listu! 😄🥰

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Srculence3
    02. Ožujak 2023. 14:45

Lucy, sve opcije su uključene, kontroliramo hormone pa ukoliko se hormonalni status popravi i daj bože poraste inhibin b mislim da ćemo probati i još jedan m-tese. Hvala ti💖💖
    Da,slažem se, Crvenkapice svi vibramo da nam pokreneš pozitivno grupu ❣❣❣🥰

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Lucy08
    02. Ožujak 2023. 14:56

No-give-up

Lucy, sve opcije su uključene, kontroliramo hormone pa ukoliko se hormonalni status popravi i daj bože poraste inhibin b mislim da ćemo probati i još jedan m-tese. Hvala ti💖💖
    Da,slažem se, Crvenkapice svi vibramo da nam pokreneš pozitivno grupu ❣❣❣🥰

🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

Lola1
    02. Ožujak 2023. 15:20

Draga Nogiveup, mi smo narucili caj od gdina Mije, je da ne vjerujemo puno da ce se ista previse poboljsat ali eto vrijedi pokusati. Taj covjek je inace doktor al ne znam cega i ovo mu je hobi, rekao je posto je mlad i sve mu je ispricao da vjeruje da ce doc do pomaka a ako ne, da ce mu vratit 30€ , mislim nes ti novaca daj Boze da se poboljsa nesto pa eto, ne znam da li mozda zelite i s tim cajem pokusat plus je napisao da jede puno posnog sira i da uzme vitamin E u kombinaciji s cajem.. i druge curke sko tko zeli, ostavim broj tu 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Crvenkapica94
    02. Ožujak 2023. 17:25

Heej cure, hvala vam na podršci, baš ste me razveselile danas ❤️❤️🥰🥰
    Evo danas je 10ti dan od transfera, mislim da ću svakako napraviti test u subotu, sutra još neću jer sam zadnji booster primila u prošli petak pa su mi rekli da čekam 7 dana najmanje. Što se tiče menge, neće mi svakako doći dok stavljam Utrogestan jer mi je tako bilo i dok sam pila Duphaston. Dok ne prestanem piti, ne prokrvarim. Znam da nekima dođe menga i na progesteronu, ali meni dosad nikad nije. A nadajmo se da sad neće nikako 💪🏻😊
    Od jučer me bole dosta i sise, to mi je prvi znak da bi moglo biti dobro jer inače me nikad ne bole u pmsu. Jutros opet jaki grčevi pa sam se prepala, ali valjda je i to normalno. Ne znam više, luda sam 🙈😂
    Ugl sutra kupujem test i radim u subotu ujutro pa se javim ❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Tratinčica123
    03. Ožujak 2023. 08:05

Jutro cure 😁
    Lola, Jel muž obavio? Nalazi su nama bili za nekih 7 dana, ako se dobro sjećam 🤷‍♀️ može broj za čaj?
    Lucy, hrabro u nove pobjede! Brzo se okrenu dani, mjeseci.. brzo ćete u pokušaj 😊🤞
    No give up, probajte još sve što možete, ništa ne možete izgubiti.. dajte maksimalnu šansu do jeseni kako kažeš.. pa šta bude, bude..  mi ako odemo u 6 mj u Prag, prenosim sve info 😘😘
    Crvenkapice, opaa javljaju se neki simptomčići, savršeno 🥰🙈
    Znači sutra ujutro testić? Jedva čekam! Baš tako, čekamo da imamo trudnicu! Momtobe je rodila s ove teme, treba nam hitno trudnica!🤣🤣
    Znam curu koja je svaki dan pratila hcg inekciju,  radila je test svaki dan nakon nje haha i onda negdje 4,5 dan nakon je crtica bila već dosta svijetla( kao izlazilo je iz tijela) i onda 6-ti dan kad je napravila test crtica naglo potamnila pa 7,8 jos vise i tako par dana do bete.. I evo, rodila je nedavno 🤣🤣
    Tako da.. ako i ima crtica sutra, bitna je jačina, ako se se dosta vidi, to je to 🤞🤞🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Alice
    03. Ožujak 2023. 10:14

Pozdrav cure, čitam vas i pratim, svakoj želim sreću,nema predaje Crvenkapice s tobom smo u mislima i iscekivanju novosti
    Mene prošli tjedan zvala na mob Andrijana, pričale skoro sat vremena o svemu što je doktor rekao na naše nalaze. 
    Uglavnom što se tiče muževog nalaza Tese kaže istina da su šanse smanjene kao što je i napisano ali da treba probati. Vjerojatno kada bi išao raditi M-Tese bi nalaz bio vrlo sličan pa je pitanje da li se isplati mučiti ga opet. Kako sam s nalazima poslala i slike MR-a gdje se vidi maternica što se tiče histeroskopije na kojoj je ginekolog iz Petrove inzistirao prije postupka, a moj neurokirurg se s time nikako nije složio, a kaže Andrijana da se i oni slažu s mojim neurokirurgom da nije potrebna nikakva histeroskopija i prčkati po tome. Ja izgleda imam dvije maternice dupleks i jedan grlić, pa kaže da bi jedino bilo pametno napraviti dijagnostičku histeroskopiju tu kod nas samo da se vidi u koju maternicu je bolje vratiti embrij. 
    Njihovo je mišljenje da pokušamo rađe kod njih nego kod nas jer su njihovi labaratoriji kao bolje opremljeniji i drugaciji je postupak rada nego kod nas, spominjala je produženu kultivaciju ako se ne varam. Kaže da se raspitam kod svoje ginekologice i u hzzo-u, da na temelju muževe i moje dijagnoze mogu dobiti njihovo zdravstveno i da je postupak u našem slučaju bolje raditi u Pragu. Ako bi to bilo odobreno hzzo bi pokrivao 1700€ a mi platili 1400€ plus transfer uzoraka 1000€. Oko 7 dana je boravak kod njih. I to je to,kada se odlučimo da joj se javim. Makar rekla je da će mi poslati na mail napismeno nalaz sve to što mi je rekla i još ništa nije poslala. Isprike na podužoj poruci 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.