Odlično, Crvenkapice! ❤️🤰🏼👶🏻
Vidiš da su vijesti bolje nego si se nadala 🥰 Drago mi je da je sve dobro prošlo.
Nek ti sad sve sile nebeske daju strpljenja do vađenja bete. 😅 Meni nije bilo pomoći, počela sam raditi testove već 3 dpt potpuno svjesna da je i taj prvi pozitivan test kojeg sam odmah dobila možda lažno pozitivan zbog stimulacije 🙄 Ali nije bio, svakim danom crtica je bila sve tamnija, a ja sve sigurnija da je to to. ❤️
Što su ti rekli za ove naše ‘narodne pripravke’?
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Ja mislim da ću čekati do bete jer ne mogu više gledati negativne testove. Za sve što sam pitala, cikla, ananas, sok od šipka, čaj od lista maline, rekli su da sve može, ali umjereno. Da to ništa ne može odmoći. I da je najbitnije da pijem ove ljekove što su mi dali, a ostalo sve umjereno 😊
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Pozdrav cure, bila sam u gužvi pa me nije bilo.
Crvenkapiceeee vibram za baby prvo začeto u ovoj grupi, javljam se kako si💖💖 vidiš da si ipak imala više jajnih stanica🥰🥰
Tratinčice draga evo dobro sam baš bila u turbo pogonu pasalo mi je da malo odvratim misli, kako si ti, što ima kod vas?
Došao mi je histopatološki nalaz prije 5 dana, prenosim u cijelosti:
-Zaprimljeni materijal sastoji se od više komada tkiva lijevog i desnog testisa. Uklopljeni komadići sadrže tkivo testisa. Na preparatima se uočavaju brojni zavijeni sjemenski kanalići. U kanalićima se nalazi jasno vidljiv niz Sertolijevih stanica. Rani stadiji zametnog epitel nalaze se u rijetkim nakupinama unutar pojedinih kanalića. Zreli stadiji zametnog epitela, spermatide i spermiji nisu prisutni u preparatu.-
Natipkano u wordu doslovno ubačeno par slika, i ubačena slika potpisa. Ne znam što bi mislila, ali hajd dobro.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Crvenkapiceeee vibram za baby prvo začeto u ovoj grupi, javljam se kako si💖💖 vidiš da si ipak imala više jajnih stanica🥰🥰
Tratinčice draga evo dobro sam baš bila u turbo pogonu pasalo mi je da malo odvratim misli, kako si ti, što ima kod vas?
-Zaprimljeni materijal sastoji se od više komada tkiva lijevog i desnog testisa. Uklopljeni komadići sadrže tkivo testisa. Na preparatima se uočavaju brojni zavijeni sjemenski kanalići. U kanalićima se nalazi jasno vidljiv niz Sertolijevih stanica. Rani stadiji zametnog epitel nalaze se u rijetkim nakupinama unutar pojedinih kanalića. Zreli stadiji zametnog epitela, spermatide i spermiji nisu prisutni u preparatu.-
Natipkano u wordu doslovno ubačeno par slika, i ubačena slika potpisa. Ne znam što bi mislila, ali hajd dobro.
A dobro je da ste više dobili i taj nalaz!!
Ja se stvarno ne kužim, ali po ovom nema šanse da bi tu ikad bilo zrelih spermija??😥🤷♀️😭
Nažalost, sve više mislim da će i kod nas biti upravo tako.
Jeste li dobro? Ajde vi lagano za Prag i ostvarite se kao roditelji.😋😘 pa da mi sve budemo trudne ove godine 🤣
Mi smo dobro, čekamo termin, dobila sam e mail da se pripremimo, da smo brzo na redu. Nadamo se kroz 2 tjedna!😊
Radionice su nam počele za posvajanje, pa smo se malo okupirali 😁😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej curke samo da
Mahnem svima :) nadam se da se drzite i da ste sve ok.
Crvenkapice, drzim fige da odmah uspije 😊👍 kod nas nista, iduci tj vadjenje krvi u petrovoj i skupljanje ostalih nalaza.. @Tratincica, odlicno da ste ubrzo na redu 😀 mi cemo probati jos s cajem od Dr. Mije iz Solina pa vidjeti sto i kako ce biti.. @Nogiveup drago mi je da ste bar dobili nalaz iako je dosta stur al mislim da svi oni takve nalaze izdaju :/
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
A bože što bi trebao biti zaključak ovog nalaza? Jeste zvali opet dr Radovniković možda? Ja sam se tako bila isprepadala bezveze onaj dan kad me zvala sestra prije transfera. I onda taj dan dođemo misleći da nam je to jedina šansa ikad. Nitko nam dotad nije rekao da ima još 8 ampula sa spermijima! Pa ono ljudi dragi jel možete tako odmah reći. I još se biolog čudi kao kako nam to nije objašnjeno. A kad sam ja zvala sto puta su mi rekli da ništa ne govore preko telefona, a kad dođeš tamo kažu malo ih je 🙄 ugl očito treba biti ekstra dosadan i stalno zvati i tamo doći s listom pitanja i zahtjevati odgovore. Baš mi je žao što je tvoj muž to prošao i nije bilo ništa. Stvarno to zaslužuje malo bolje objašnjenje od ovog nalaza. Razumijem tvoju ljutnju u potpunosti.
Ja evo zasad nikakve simptome nemam osim blagih grčeva kao u pms-u, pospanost i nadutost. Ali to je sve od stimulacije i aspiracije. Zasad je nemoguće imati neke simptome trudnoće, bitno da je ova mala mrvica u meni i da se dobro ugnjezdi 🤞🏻❤️ ja uživam lijepo doma na kauču, gledam serije i spavam 😂
Javljam sve dalje bez brige, hvala svima na podršci ❤️❤️❤️❤️
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Draga No give up,
gotovo isto piše i na nalazu mog supruga (s Rebra). Pronađeni kanalići i samo vražje Sertolijeve stanice. Nastavak naše priče nakon toga znaš. Šaljem ti veliku podršku i kao što ti nadimak kaže nema predaje. 🤍👼🏼
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Jutro cure moje 🤗
No give up i Momtobe, jesu li vama rekli mogući uzrok azzospemije kod supruga? Mislim, vidim sad da imate identičan nalaz. Da li su vam spominjali zašto je to možda tako ili 0 odgovora.. jer dosta čitam da je azzospermija neobjašnjenja..
.
Dobro, kod mog supruga znamo razlog, ne možemo biti 100%sigurni da nebi bilo tako da nije prošao svoju bolest, ali nekako, lakše nam je jer kao znamo zašto je to tako.. lakše se čovjek pomiri s tim..🤷♀️
Ali baš mi je neki dan bio jedan urolog iz Zagreba na pedikuri i malo smo pričali i ja ga baš pitam za mišljenje.. Rekao je "Naravno da treba probati mTese, nikad se ne zna, ali nakon takvih terapija koje je vaš suprug prošao kako teško.. " ugl, kaže da se stvarno pripremimo na ništa, a ako nešto bude, barem ćemo se ugodno iznenaditi. 🙈😁
Ugodan vam radni dan žene moje 🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice evo baš nekidan sam saznala za priču jednog čovjeka iz mjesta odakle sam ja. On je s 15 godina imao leukemiju i rečeno mu je da je sve uništeno kemoterapijom, izlječen je i tada nitko puno nije ni razmišljao o spermijima. I evo da je baš nedavno dobio dijete, isto je išao na m-tese. Ne znam detalje, mislim da sad ima oko 40 godina.
Nama su isto rekli da su šanse jako male, i pripremili smo se na to, i eto opet se nešto našlo. Nikad se ne zna dok se ne otvori i vidi. Držim fige na najjače da i tvom mužu nađu nešto 🤞🏻❤️
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Tratinčice evo baš nekidan sam saznala za priču jednog čovjeka iz mjesta odakle sam ja. On je s 15 godina imao leukemiju i rečeno mu je da je sve uništeno kemoterapijom, izlječen je i tada nitko puno nije ni razmišljao o spermijima. I evo da je baš nedavno dobio dijete, isto je išao na m-tese. Ne znam detalje, mislim da sad ima oko 40 godina.
Nama su isto rekli da su šanse jako male, i pripremili smo se na to, i eto opet se nešto našlo. Nikad se ne zna dok se ne otvori i vidi. Držim fige na najjače da i tvom mužu nađu nešto 🤞🏻❤️
Hvala ti, ovo me sad malo ohrabrilo. A i muža.😁
Mi ćemo se nadati, ali meni je važno da je glava ok i da će sve biti u redu, bez obzira na ishod.
Samo da nas vise zovu, luda sam već.. 😥😥😥😥
Osjećam da popuštam sad u glavi, predugo mi je ovo čekanje😭😭
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji