Razumijem sve 🙁 doktor se još ne javlja? Bitno da ti imaš sve spremno od svojih nalaza, tako da odmah možete krenuti u postupak kad se obavi m-tese. Najgore je čekanje. Koliko god si u glavi dobro i čvrsto, opet te tu i tamo kopka. Ja se prisiljavam svaki dan biti što pozitivnija i opuštenija, a opet s druge strane već planiram kad će biti sljedeći postupak ako ovo ne uspije jer se ne želim previše nadati i razočarati 🙁 baš je teško sve ovo 💔
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, ima li kakvih simptoma? Hoćeš li neki testić napraviti? Ja sam baš nestrpljiva heheh🥰🥰😁
I da, još doktor nije zvao. Ako ovaj ili iduci tjedan ne dočekamo poziv, prolupat cu😥😥
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Crvenkapice, ima li kakvih simptoma? Hoćeš li neki testić napraviti? Ja sam baš nestrpljiva heheh🥰🥰😁
I da, još doktor nije zvao. Ako ovaj ili iduci tjedan ne dočekamo poziv, prolupat cu😥😥
Heej, pa blagi grčevi i dalje i napuhan trbuh. U subotu su me uhvatili baš jaki grčevi i prepala sam se, pa sam zvala kliniku i rekla mi je sestra da je to sve normalno i moguće od injekcije (tog boostera) koju sam primila u petak. Rekla je da mogu popiti Lekadol, pa mi se smirilo i sad je puno bolje, ono tu i tamo imam osjećaj kao da ću dobiti, ali vidim da je svima tako. Ostalih simptoma zasad nemam, ali ni to ništa ne znači. Test ne mogu raditi još jer taj booster je hcg i onda bi mi test samo bio lažno pozitivan. Rekli su mi bar 7 dana iza tog boostera da čekam. U ponedjeljak bi trebala betu, pa se mislim eventualno u nedjelju napraviti test, iako ne znam, ne mogu više gledati negativne testove, strah me 🙁
Osjećaji su mi ajme majko, tren sam pozitivna i super je sve, tren plačem, tren sam luda 😂 jadan moj muž sa mnom. Ugl odmaram, gledam serije, dođu mi prijateljice ili sestra na kavu dok muž radi i tako mi prođe dan. Ima li što novo kod ostalih cura? ❤️
Nadam se da će te zvati ovaj tjedan doktor ❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Heej, pa blagi grčevi i dalje i napuhan trbuh. U subotu su me uhvatili baš jaki grčevi i prepala sam se, pa sam zvala kliniku i rekla mi je sestra da je to sve normalno i moguće od injekcije (tog boostera) koju sam primila u petak. Rekla je da mogu popiti Lekadol, pa mi se smirilo i sad je puno bolje, ono tu i tamo imam osjećaj kao da ću dobiti, ali vidim da je svima tako. Ostalih simptoma zasad nemam, ali ni to ništa ne znači. Test ne mogu raditi još jer taj booster je hcg i onda bi mi test samo bio lažno pozitivan. Rekli su mi bar 7 dana iza tog boostera da čekam. U ponedjeljak bi trebala betu, pa se mislim eventualno u nedjelju napraviti test, iako ne znam, ne mogu više gledati negativne testove, strah me 🙁
Osjećaji su mi ajme majko, tren sam pozitivna i super je sve, tren plačem, tren sam luda 😂 jadan moj muž sa mnom. Ugl odmaram, gledam serije, dođu mi prijateljice ili sestra na kavu dok muž radi i tako mi prođe dan. Ima li što novo kod ostalih cura? ❤️
Nadam se da će te zvati ovaj tjedan doktor ❤️
Svo to tvoje ludilo mogu biti i dobri trudnički simptomi 🙈🤣😜
Ja ti stvarno držim fige i jedva čekam da vidimo testić 🤞🤞
Samo misli pozitivno, i što bude bit će... što pozitivniji budete, bolje će se stvari događati 🥰
Ovo za vas nije kraj i da ne uspije, brzo će biti novi pokušaj, ali navijamo najjače 🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
Jutro curke :) kako ste, ima sto novog? Simptoma, ili termina za mtese?
Da li koja od Vas zna u petrovoj jesu veliki redovi za vadjenje krvi? M ce krenut iz zd u 3.30 ujutro pa se nadam da ce stic to obavit sve
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Da li koja od Vas zna u petrovoj jesu veliki redovi za vadjenje krvi? M ce krenut iz zd u 3.30 ujutro pa se nadam da ce stic to obavit sve
Hej 😊 Kod nas ništa novo 😭
Kad smo mi bili, muž je došao na red za nekih 10 minuta max 🤣 došli smo oko pola 9 i bio je možda 5- ti po redu.. ide dosta brzo i nije bilo gužva, barem kad smo mi bili. ( Ako pričamo o transfuziji-petrova 3)
Trudimo se od 9/21.
Hej 😊 Kod nas ništa novo 😭
Kad smo mi bili, muž je došao na red za nekih 10 minuta max 🤣 došli smo oko pola 9 i bio je možda 5- ti po redu.. ide dosta brzo i nije bilo gužva, barem kad smo mi bili. ( Ako pričamo o transfuziji-petrova 3)
Vade od 7 do 12h, ako je u pitanju transfuzija
Trudimo se od 9/21.
Hej curke, da vas pozdravim sve💖💖💖
Crvenkapice ako ja dobro brojim danas ti je 10 dan od transfera, kad trebaš ne dobiti mengu?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala curke, vjerojatno je petrova 3, ide vadit za hiv, hepatitis i to 🤷🏻♀️
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Pozdrav curke 😊❤️ Želim vam svima puno srece i strpljenja na ovom trnovitom putu 🤗
Crvenkapice drzim fige na rukama i nogama da ovaj postupak bude dobitan 🤞😘 Svima nam ovdje to treba da nam vrati malo optimizma i snage za dalje ❤️
Kod nas nema nista konkretno za pohvalit se. Muz se nada da se mozda dogodi cudo pa hvata optimisticno svaku ovulaciju 🙈 Meni je jos ostala histeroskopija i mogu opet u postupak kad se odlucim. Nervoza , strah, trema i slicni osjecaji su sve vise prisutni. Cekam neke bolje dane, bjezim od novog razocaranja , a u drugu ruku jedva cekam opet uskocit u taj mpo vrtlog. 😊🤗😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji